Povidláček Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Podobný jak ten Chewbacca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Až teď koukám, že ve 3:25 jsou vidět hezký UN v goldu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tahle úprava mně při volbách minula. Pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Jak to říkal Heydrich? Češi - smějící se bestie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Vzhledem k tomu, že mi to podle svého přesvědčení musel nejmenovaný člen sekty Svědků Burešových "nandat" iv nevyžádané soukromé zprávě (mimo obvyklých frází podobných lidí jsem také mimo jiné "... asi hodně mladý ... namyšlený na své názory..."), jsem nucen vytáhnout ten nejtvrdší kalibr: Humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Majitele kocek se jiste ztotozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Majitele kocek se jiste ztotozni To je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Andrej Bureš tvrdí, že natáčet duševně nemocného člověka je hyenismus. To asi ještě neviděl pořad "Týden s prezidentem " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak ale todle je zatraceně dobrý :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Andrej Bureš tvrdí, že natáčet duševně nemocného člověka je hyenismus. To asi ještě neviděl pořad "Týden s prezidentem "on opravdu existuje (prezident)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 zdroj Novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 zrovna jsem to sem chtěl taky dát a to mi to ještě pod tím nabídlo v reklamě nějakou ukázku na film Zkrocená hora neke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak jeste se to mohlo jmenovat "Bukvice"...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Turisticky klub Buzola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Vzhledem k tomu, že mi to podle svého přesvědčení musel nejmenovaný člen sekty Svědků Burešových "nandat" iv nevyžádané soukromé zprávě (mimo obvyklých frází podobných lidí jsem také mimo jiné "... asi hodně mladý ... namyšlený na své názory..."), jsem nucen vytáhnout ten nejtvrdší kalibr: Humor Ale musíme všichni uznat (nehledě na názor), že s ohledem na to, že je "většina nesvéprávných", tak se jim ten Čapák docela povedl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 staci se podivat k sousedum.. a to prosim vyhledavam jen live koncerty, abys videl, ze na to taky nekdo chodi Tak on Gronemeyer len normalne starne, nazivo katastrofa ale inac je podla mna ok. Leos je katastrofa aj cez autotune a abbey road crew v plnej polnej - z toho sa proste vykresat neda nic. A v ponorke by bol tiez nachuja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Karma je svině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak ten je ale hodně dobrej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Vzhledem k tomu, že mi to podle svého přesvědčení musel nejmenovaný člen sekty Svědků Burešových "nandat" iv nevyžádané soukromé zprávě (mimo obvyklých frází podobných lidí jsem také mimo jiné "... asi hodně mladý ... namyšlený na své názory..."), jsem nucen vytáhnout ten nejtvrdší kalibr: HumorAž tak? No tak to abychom si na Pavču založili složku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky