Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zpět k matematikům, to aby se to dalo počítat z hlavy.

230 - 220 : 2 =

Fakt je to 5!

Odesláno

Volá pán do restaurace a povídá, že by prosil rezervovat stůl pro tři na osmou, načež mu číšník odvětí: "Zbláznil jste se člověče, myslíte, že tady máme stůl pro šest a půl tisíce lidí!"

Odesláno

Taky. Čekal jsem nějakou pí.ovinu... a ono ptákovina ...

Pekne... ja som sa ku googleniu odhodlal az na zaklade tvojho prispevku (bo som nechapal ani ten) a stalo to za to.

Odesláno

Na tenhle článek bacha. Vysloužil jsem si tu za něj nějaké pokusy o školení, vysvětlení proč jsem debil a nakonec jsem někoho rozlítil, že si málo važím hodně vážených členů...

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Na tenhle článek bacha. Vysloužil jsem si tu za něj nějaké pokusy o školení, vysvětlení proč jsem debil a nakonec jsem někoho rozlítil, že si málo važím hodně vážených členů...

edit: tak jsem si to našel a jen to nesouviselo s tématem, taky bych to hodnotil jako špatný pokus o vtip vzhledem k předešlé diskuzi. Předpokládal jsem, že někdo nepochopil satiru článku. Čemuž bych u některých tady i věřil.. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

A to Ta cepovali za nevhodny druh humoru, alebo ze to brali vazne?(to hadam nie ci?)

Odesláno (upraveno)

Tak ten už to má dobře v paži  :lol2:

post-14724-0-58770500-1554121122_thumb.jpg

Zajímalo by mě jenom, co ten frajer z tý ochranky, když na něj v tom hradu někdo bafne, prdel by byla, kdyby mu v tý tmě třeba někdo i jednu plesknul...

https://www.novinky.cz/domaci/501346-prezident-zeman-na-matejske-zaujal-ho-strasidelny-zamek.html

A super jsou i ty komentáře pod tím Ovčáčkovým tweetem

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

edit: tak jsem si to našel a jen to nesouviselo s tématem, taky bych to hodnotil jako špatný pokus o vtip vzhledem k předešlé diskuzi. Předpokládal jsem, že někdo nepochopil satiru článku. Čemuž bych u některých tady i věřil.. 

A to Ta cepovali za nevhodny druh humoru, alebo ze to brali vazne?(to hadam nie ci?)

Už si to přesně nepamatuju, ani nevím kdo to tehdy byl, ale matně si vzpomínám, že ani jedno ani druhé. Nečetl ho, jen v tom prostě měl hned úplně jasno. Klasika diskuze na netu.

No, to je jedno. Na druhý pokus to vyšlo a o to jde, protože ten článek se mi taky líbil a přišel mi vtipný.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...