Potkan Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) :D :D Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Já myslim, že to udělal velice dobře. A co provedl v minulosti je věc druhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Screenshot_20190802-230111.png:-)))) To je jako: Jak se prstí padesátka? Jako když krmíš koně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Ja nevim, ale furt mam takovej pocit, ze jedinej duvod proc to udelal a pak se prihlasil se svoji story byl jenom zpusob jak mit vic kseftu pro cisteni graffitiVšak aaano. A ještě lepší je davové hýkání lumpenproletariátu na téma péče o národní kulturní památky. To je snad jasné i naprostému idiotovi, že do Karlova mostu nesmí zasahovat. Předpokládám, že v následujícím týdnu dostane pan "čistič" vyznamenání od Miloše Zemana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Předpokládám, že v následujícím týdnu dostane pan "čistič" vyznamenání od Miloše Zemana. V to doufám a ty co na tu práci udělali z rozpočet na X týdnů a za X peněz dostanou aspoň Pankrác. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Prosím, nehrej si na soudce a neposílej nikoho do vězení. Mohlo by se Ti to vymstít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Jak se prstí padesátka? Jako když krmíš koně. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Prosím, nehrej si na soudce a neposílej nikoho do vězení. Mohlo by se Ti to vymstít.Jestli to bylo na mě, tak já si na soudce nehraju. Je to vlákno humor a nadsázka sem patří. A napsal jsem jen Pankrác a každý si to vyloží po svém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Jestli to bylo na mě, tak já si na soudce nehraju. Je to vlákno humor a nadsázka sem patří. A napsal jsem jen Pankrác a každý si to vyloží po svém.Totální zbabělost a sračkovitost - toť vlastnosti všech soudců z lidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Ja nevim, ale furt mam takovej pocit, ze jedinej duvod proc to udelal a pak se prihlasil se svoji story byl jenom zpusob jak mit vic kseftu pro cisteni graffiti. Z tohodle myho (dost mozna omezenyho) uhlu pohledu vyuziti pribehu o zabiti dvou lidi zas tak hezky nevypada, proste mi prijde ze toho zneuzil ve svuj prospech. Coz z ekonomicky stranky neni nic spatnyho, ale z pohledu lidskyho je to hnus. A ted do me.Ty a není důležitější to, že ten most po těch dvou německých pitomcích vyčistil než to proč to udělal? A ikdyby to bylo ?jen? kvůli reklamě - proč ne? Spojil příjemné s uzitečným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Jestli to bylo na mě, tak já si na soudce nehraju. Je to vlákno humor a nadsázka sem patří. A napsal jsem jen Pankrác a každý si to vyloží po svém. No, Pavle, on to asi bude takový Tvůj povahový rys. Není to tak dávno, co jsi na konto poslanců napsal toto: Tak těm darmožroutům, bych zato co převádí a jak dřou dal tak akorát Trabanta. A to ne ještě všem, pěkně podle docházky, jako v jiných firmách. Každý ať si o Tobě udělá obrázek sám, myslím, že na Novinkách bys našel spoustu kamarádů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 To je hroznej čurák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Zákaznické recenze k produktu Passion Lubes, Natural Water-Based Lubricant, 55 Gallon Drumstojí za přečtení :-)https://www.amazon.com/Passion-Lubes-Natural-Water-Based-Lubricant/dp/B005MR3IVO?th=1 Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Copak, copak, do Vánoc je ještě daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Pár záběrů z olympiády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 To je hroznej čurák. Brutální smršť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Brutální smršť Já nevim, možná jsem zpovykaný britskou stand-up extraligou, ale podle mě to hrozně sráží ten přednes. Materiál ok, ale výsledný efekt ňič moč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Bodejť, Pankrac je jen vazebni... Jestli to bylo na mě, tak já si na soudce nehraju. Je to vlákno humor a nadsázka sem patří. A napsal jsem jen Pankrác a každý si to vyloží po svém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Já nevim, možná jsem zpovykaný britskou stand-up extraligou, ale podle mě to hrozně sráží ten přednes. Materiál ok, ale výsledný efekt ňič moč. Same here. Já teď třeba objevil Rodneyho Dangerfielda - timing, přednes, one-linery až na půdu a ten humor funguje i dneska, ačkoli jde o 70ky. Ze začátku jsem to moc nepobíral, ale pak to přišlo. A tyhle starý videa, kde se hulí před kamerou a moderátor late show nechává hostům vlastní prostor bez křečovitejch interakcí a reakcí, to byla vážně asi zlatá éra talkshow . Stárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky