guzmic Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 moco... díky trochu srandy po ránu vždy potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) mi poslala :-D moja Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem minimus80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak chápu, že to potěší, ale je to tu jeden z nejčastěji se opakujících vtipů. Hned po sloníkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 O sloníkovi? Ten je jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 O sloníkovi? Ten je jak? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 nevím, jestli to pojede všem. http://www.facebook.com/snizeno/videos/975138232870568/?t=7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Sloník. To mi něco říká. Nepamatuje si ho někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Dlouho nebyl. Asi je prodany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Sloník je přece u Afriho v kotelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Student malířství k ekologii (mimochodem imho totálně sjetý). Od odpovědi nejsem ekonom, ale můžu říct, že je to řádově v desítkách až stovkách miliard korun Začíná to ve 14min...nicméně celý ten pořad je poměrně místy úsměvný.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/predpoved-pro-rok-2020-ceskou-ekonomiku-zmeni-boj-za-zachranu-klimatu-85124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Student malířství k ekologii (mimochodem imho totálně sjetý). Od odpovědi nejsem ekonom, ale můžu říct, že je to řádově v desítkách až stovkách miliard korun Začíná to ve 14min...nicméně celý ten pořad je poměrně místy úsměvný.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/predpoved-pro-rok-2020-ceskou-ekonomiku-zmeni-boj-za-zachranu-klimatu-85124 Tvl, ten je výbornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jak tohle mohlo projit rezii? Asi tam sedi stejny tupec jako ten studentik....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jak tohle mohlo projit rezii? Asi tam sedi stejny tupec jako ten studentik....... Já si naopak myslím, že ho tam dali úmyslně, aby ukázali lidskou i odbornou úroveň těch aktivistů. Ona si ho reportérka celkem slušně mazala na chleba, aby ze sebe dělal většího a většího kkta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Pavelpu27: Rekl bych, ze to ma opacny efekt. Spise ukazali jakou uroven ma tento porad. A spojenim nazoru smazky s rozhovory s ostatnimi v jednom poradu? To je urazka....... Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Moc vtipnej mi ten mladík nepřipadal, no popravdě jsem to ani nebyl shopnej dokoukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja taky ne, ale jeho jmeno me pobavilo. Tadeáš Pochva, to sedi :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jednoho dne zjistím, kde se tyhle duševní polotovary líhnou. Mám na ten den vyhrazenej barel benzínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Holt umelec, cista duse, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja taky ne, ale jeho jmeno me pobavilo. Tadeáš Pochva, to sedi :-))) Tadeáš, Tadeáš, sakra, koho mi to jenom připomíná .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 hubený, hnědý polobotky a byl docela vyplašený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky