Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Já bych řekl, že průměrný Čech by ani na slepý mapě neumistil Írán do oceánu. Aspoň pevninu by snad trefil.

Leda že by v rámci korektních kvót byli mezi respondenty ankety i nevidomí :)

Tak to mas hodne prehnane vysoky ocekavani od ?prumernyho cecha?. To je totiz druh Pepkus Hospodus Vychlastanus a sotva trefi Ostravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono takový výstup z ankety dokážu udělat v jednoduchém grafickém programu i já.

Řekněte si jak to má vypadat ;)

A logo nějaké důvěryhodné, zavedené, asi 6 let fungující společnosti která očividně

nemá, opakuji, vůbec nemá nic společného s politikou tam dokážu plácnout

taky. :D

Odkaz ke komentáři

Poslední půlrok chodím do vesnickejch hospod kvůli bolestem chlastat pravidelně a samotnýho mě překvapila znalostní úroveň pravidelnejch návštěvníků. Skoro mi prijde, že když nechlastaj, tak ležej na internetu, v knihách nebo studujou univerzitu třetího věku...

Odkaz ke komentáři

Ja bych nechtel videt, kdyby se udelal tenhle dotaznik v Cesku, jak by to dopadlo: Ukaz Iran na slepy mape.. Nebo v Nemecku, Rakousku. Vono je prima se posmivat, ale lidi sou blby rek bych vsude stejne..

Myslím, že v Mnichově, nebo ve Vídni by odpověděli dobře ;o)
Odkaz ke komentáři

Co na tom že většina těch jejich "států" je rozlohou i ekonomikou větších než náš prdelistán, když nejde o nic jiného než uměle nalajnované "vyšší územně-správní celky", bez pořádné historie a identity. To je jak očekávat že si lidi po celé Evropě budou učit kde leží která novodobá spolková země Německa/Rakouska, nebo naopak kam do slepé mapy zakreslit Doudleby, Lužici, Sedmihradsko nebo jinou, dávno zapomenutou historickou oblast... 

Ale jinak připouštím že s průměrnou (nejen zeměpisnou) vzdělaností tuzemské populace to (díky dlouholeté vzdělávací masáži "železné televize", komerčních novin a postupnému uzavírání lidí do vlastního oblbujícího a rozhled omezujícího "sociálna") taky nebude žádná sláva. Paradoxně, v těch vysmívaných  hospodách jsou v posledních letech poměrně populární různé skupinové kvízy, díky kterým se štamgasti navzájem dozvědí (nebo aspoň dogooglují) i to na co by jinde a jinak nenarazili - viz martar.  Na druhou stranu si stačí vzpomenout jak svého času na ulicích točíval Krampol pořad "Nikdo není dokonalý" (na Slovensku běžela analogie "Aj múdry schýbi") - a myslím že ani v jednom případě se nemuseli příliš namáhat s výběrem těch nejkřiklavějších pitomců, aby to vyznělo tak "americky" jako to vyznělo...  :yucky:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...