sibirnaya Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Tak logicky, svou domovinu snad poznaj
Tom4 Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Chvíli jsem tam bydlel, ale kdo si to má všechno pamatovat.3/4 skóre a jsem rád že jsem rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Sakra, kdo má to malý Delaware tou myší trefit. A přitom tam mají taaaak hezké daňové zákony :-)
moco Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 už je to tu moc vážné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Jinak teda státy v USA ve tvaru čtverečků jsou fakt peklo, proti Evropě. Plus názvy, ke kterejm si člověk historicky nevybaví vůbec nic...
Radek124 Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Co na tom že většina těch jejich "států" je rozlohou i ekonomikou větších než náš prdelistán, když nejde o nic jiného než uměle nalajnované "vyšší územně-správní celky", bez pořádné historie a identity. To je jak očekávat že si lidi po celé Evropě budou učit kde leží která novodobá spolková země Německa/Rakouska, nebo naopak kam do slepé mapy zakreslit Doudleby, Lužici, Sedmihradsko nebo jinou, dávno zapomenutou historickou oblast... Ale jinak připouštím že s průměrnou (nejen zeměpisnou) vzdělaností tuzemské populace to (díky dlouholeté vzdělávací masáži "železné televize", komerčních novin a postupnému uzavírání lidí do vlastního oblbujícího a rozhled omezujícího "sociálna") taky nebude žádná sláva. Paradoxně, v těch vysmívaných hospodách jsou v posledních letech poměrně populární různé skupinové kvízy, díky kterým se štamgasti navzájem dozvědí (nebo aspoň dogooglují) i to na co by jinde a jinak nenarazili - viz martar. Na druhou stranu si stačí vzpomenout jak svého času na ulicích točíval Krampol pořad "Nikdo není dokonalý" (na Slovensku běžela analogie "Aj múdry schýbi") - a myslím že ani v jednom případě se nemuseli příliš namáhat s výběrem těch nejkřiklavějších pitomců, aby to vyznělo tak "americky" jako to vyznělo...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Liqide, jsem málem pochcal smíchy. Dobré.
clockyclock Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Sakra, kdo má to malý Delaware tou myší trefit. A přitom tam mají taaaak hezké daňové zákony :-) No jo.... ja bych to snad trefil :-D
moco Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) fofrklacek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem moco
Wanderer Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 To nemůže být pravda, takhle blbej snad nikdo není.
Hardslimer Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 https://www.extra.cz/misa-plna-zlata-vedci-zjistili-ze-vase-bobky-obsahuji-vzacne-kovy
Hardslimer Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 To nemůže být pravda, takhle blbej snad nikdo není. Když se jedná o ženské a techniku, tak tomu klidně věř! To máš jako tady: https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/paseracka-vydavala-ilegalni-kosmetiku-za-male-dite-40309688
Wanderer Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 I když já jsem měl dnes krátký rozhovor s dlouholetým obdivovatelem Nortonů (jak tvrdil). Po jeho pár fundovaných dotazech jsem pochopil, že zná jen a pouze značku a jinak nic. Třeba byl hrozně překvapen, že to je 4takt, že to má 4 rychlosti, těch perel bylo víc. Prostě znalec, motorkář tělem i duší, tak jsem radši jel.
Doporučené příspěvky