Honza.manta Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To je prdel . Ale smutné je, že mu na to ty ovce, panikáři a hysteři skáčou .... smutná doba. "Nekritizujte, jako. My děláme maximum, jako. Ne vy. Ale byl tam novinář, který to na mě zkoušel, jakej jsem nejsem. Prosim vás. Ten člověk vůbec neví, co je krizové řízení, jo. Já jsem to xkrát zažil. Když byly povodně, když vám bouchne chemička, ano? A já Vojtěchovi pomáhám, on on on on je právník, on nikdy... Jako pro nás všechny je to absolutně neuvěřitelná situace, to tady snad od 2. světové války nebylo, co se děje, jako. Takže, takže jako ano, možná někdy mluvim nepatřičně, ale to není nic proti němu, jako. On dělá maximum. Děláme to všechno za pochodu. Ako, my sme rozšířili ty laboratoria, je rozšířené to testování, ano, teďka všude shání a každý může říct jak stě byli připraveni. No ale, státní hmotný rezervy, já se zeptám, že kdo rozhodl o tom, že tam měli jenom deset tisíc těch respirátorů, no, ale my jsme to nebyli, jo, a kdo to mohol vědět, že bude celý svět nakupovat, vlastně, ano, všichni. Jo, protože samozřejmě velký problém je, že ta Evropa to nedala. Ta Itálie to neustála. Ona vlastně, my máme všechny lidi, ale teďka máme už sedm států nákazy. Dneska máme lidi, kteří se nakazili cez Španělsko, cez další státy, takže není to už Itálie. Nejdřív jsme měli Itálii a Bostonskou konferenci, ano. A potom samozřejmě došlo k nekontrolovanému přenosu u tý sestry Frýdek-Místek, u toho řidiče, který ještě je na Bulovce." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Jaky cestinar? Zkus se takhle bavit s kymkoliv. Po treti vete te posle do riti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Nesmějte se mu, to není hezký, smát se postiženýmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To je ten pán jak ho nikdo nevolil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Je to nefalšovanej debil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Tak trochu hodinkového vtipu... málokdy se u hodinek zasměju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Ten je hustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 U nás děti přestaly hrát na babu, ale na coronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Já jsem rád, že Babiš není úplně dobrej rétor. Kombinace týhle pohnutý doby + Bábovejch vlastností + dokonalýho řečnickýho umění elektrizujícího davy (jaký měli třeba Fidel, Benito nebo Adolf) by už byla docela děsivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Ten v tej karantene bude chronomagor, zda sa mi to alebo ma na lavacke opaleny pruh od hodiniek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Myslíš toho Fina ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Dělat si prdel z přepsaný řeči je trochu podpásovka. Zažil jsem jen pár lidí, jejichž mluvený projev z patra snesl i měřítka psaného textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To myslíš vážně? Odesláno z mého SM-J730F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Tak ten je supr :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Vůbec se ho nechci zastávat - nevolil jsem ho a ani nebudu vzhledem k jeho řekl bych velkým kostlivců ve skříni. Nicméně myslím, že velkou roli v jeho projevu bude hrát únava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 No, nechci Ti brát iluze, ale spíš to bude obyčejná lidská hloupost. To by musel být unavený pořád. On má kontinuálně projev duševně postiženého člověka. Toť můj názor. Odesláno z mého SM-J730F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 tak a iluze v haji :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky