Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Pratele, tady bude jeste legrace! https://www.ceskatelevize.cz/porady/13394657013-ucitelka/chat/8937-vas-pedagog/

--

Jana Kirvejova: ?Prosím vás. Chci se zeptat kdy jsi mám přijít pro úkoly. Pro syna. Antonín Polák. Děkuji.?
Váš pedagog: ?Dobrý den, kontaktujte prosím školu, kam Váš syn chodí. Třídní učitelka, nebo vedení školy Vám jistě poradí. Mějte prosím trpělivost, školy si rychle zdokonalují způsob komunikace s rodiči v této mimořádné situaci.?
--
Klára: ?Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda televizní pořad učitelka navazuje na to, kde žáci skončili? Mám pocit jakoby si žáci opakovali věci z počátku roku. (Ano, opakování je vždy důležité, ovšem nebylo by efektivnější, kdyby se tímto způsobem "odučilo" to, o co děti díky uzavírání škol přijdou?) Děkuji?
Váš pedagog: ?Dobrý den, bylo by ideální, kdybychom mohli pro všechny navázat, tam kde skončili před uzavřením školy, ale to není reálné. Jsou různé školy, různé učební plány, ? pro někoho bude nové to, co pro jiného opakování?
--
Jan Novák: ?Ať to Tonda vezme do ty spravny ruky!!!?
Váš pedagog: ?Tonda je levák, držel tužku ve správné ruce.?
--
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty lidi jsou uplny dementi. Vsichni!

Ano, také si ji často říkám. Jenom si teď úplně nemohu vzpomenout, při jeké že to příležitosti bývá .... :cheers:

EDIT: Jo, tak už jsem si vzpoměl. Je tovždycky tak minutu až dvě po té, co do lišty svého prohlížeče začnu psát:foru...

Odkaz ke komentáři

Tvl to jsou perly!

d: ?udelejte pro 4. tridu tesi?
Váš pedagog: ?Dobrý den, prosím chápejte, že se jedná o ukázkové hodiny, nelze se "trefit" vždy do toho, co děti právě nyní probírají ve škole. Jsou to příklady, jak se dětem věnovat. Děkujeme ale za připomínku, obsah hodin se bude upravovat dle potřeby.?
--
Lucie: ?Co mam delat kdyz se nechce moje dcera učit??
Váš pedagog: ?Dobrý den, zkuste využít všech přirozených situací, nemusí se nutně jednat o výuku jako ve škole.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...