bohus76 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Myslíš toho Fina ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Dělat si prdel z přepsaný řeči je trochu podpásovka. Zažil jsem jen pár lidí, jejichž mluvený projev z patra snesl i měřítka psaného textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To myslíš vážně? Odesláno z mého SM-J730F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Tak ten je supr :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Vůbec se ho nechci zastávat - nevolil jsem ho a ani nebudu vzhledem k jeho řekl bych velkým kostlivců ve skříni. Nicméně myslím, že velkou roli v jeho projevu bude hrát únava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 No, nechci Ti brát iluze, ale spíš to bude obyčejná lidská hloupost. To by musel být unavený pořád. On má kontinuálně projev duševně postiženého člověka. Toť můj názor. Odesláno z mého SM-J730F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 tak a iluze v haji :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odesláno z mého SM-J730F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Pranostika stále platí: Březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem.. #karantena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odbočka mimo koronu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Pratele, tady bude jeste legrace! https://www.ceskatelevize.cz/porady/13394657013-ucitelka/chat/8937-vas-pedagog/ --Jana Kirvejova: ?Prosím vás. Chci se zeptat kdy jsi mám přijít pro úkoly. Pro syna. Antonín Polák. Děkuji.?Váš pedagog: ?Dobrý den, kontaktujte prosím školu, kam Váš syn chodí. Třídní učitelka, nebo vedení školy Vám jistě poradí. Mějte prosím trpělivost, školy si rychle zdokonalují způsob komunikace s rodiči v této mimořádné situaci.?--Klára: ?Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda televizní pořad učitelka navazuje na to, kde žáci skončili? Mám pocit jakoby si žáci opakovali věci z počátku roku. (Ano, opakování je vždy důležité, ovšem nebylo by efektivnější, kdyby se tímto způsobem "odučilo" to, o co děti díky uzavírání škol přijdou?) Děkuji?Váš pedagog: ?Dobrý den, bylo by ideální, kdybychom mohli pro všechny navázat, tam kde skončili před uzavřením školy, ale to není reálné. Jsou různé školy, různé učební plány, ? pro někoho bude nové to, co pro jiného opakování?--Jan Novák: ?Ať to Tonda vezme do ty spravny ruky!!!?Váš pedagog: ?Tonda je levák, držel tužku ve správné ruce.?-- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Hm, ta diskuse je tam vyzivna. Jsem si vzdycky rikal, ze trosku machruju a neni to az tak zle, ale je. Ty lidi jsou uplny dementi. Vsichni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Odbočka mimo koronu: Krásnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Ty lidi jsou uplny dementi. Vsichni! Ano, také si ji často říkám. Jenom si teď úplně nemohu vzpomenout, při jeké že to příležitosti bývá .... EDIT: Jo, tak už jsem si vzpoměl. Je tovždycky tak minutu až dvě po té, co do lišty svého prohlížeče začnu psát:foru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tvl to jsou perly! d: ?udelejte pro 4. tridu tesi?Váš pedagog: ?Dobrý den, prosím chápejte, že se jedná o ukázkové hodiny, nelze se "trefit" vždy do toho, co děti právě nyní probírají ve škole. Jsou to příklady, jak se dětem věnovat. Děkujeme ale za připomínku, obsah hodin se bude upravovat dle potřeby.?--Lucie: ?Co mam delat kdyz se nechce moje dcera učit??Váš pedagog: ?Dobrý den, zkuste využít všech přirozených situací, nemusí se nutně jednat o výuku jako ve škole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 No comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tak tedy nakonec i ja pridam neco. Aneb navod jak pripadne vyresit nedostatek ustenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky