Gustaf Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jeden černější.. *ťuk ťuk> Kdo tam?< Exekutor.> Nejsme doma.< To nejste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 74283845_2466680140322707_5622708190190764032_n.jpg Ad hiroshima vs. přerov... nechci rejpat, ale na té fotce není Hiroshima, ale Tokyo (dle věže vlevo Tokyo tower, taková japonská Eifelovka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Ad hiroshima vs. přerov... nechci rejpat, ale na té fotce není Hiroshima, ale Tokyo (dle věže vlevo Tokyo tower, taková japonská Eifelovka)Hops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 A ten Přerov taky není Přerov ale Pardubice - Dukla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Prdel jako prdel... No dobre, to bolo trochu lacné A bear walks into a bar and says, "Give me a whiskey and ... cola.""Why the big pause?" asks the bartender. The bear shrugged, "I'm not sure; I was born with them." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Napsané ty fonetické vtipy nějak nejsou ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Ad hiroshima vs. přerov... nechci rejpat, ale na té fotce není Hiroshima, ale Tokyo (dle věže vlevo Tokyo tower, taková japonská Eifelovka)Tohle uz koluje po netu docela dlouho. V ruznych podobach. Pres Prerov jsem jel vcera a dira je to furt strasna, jeste ji celou rozkopali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) edit, hasňa: Si to přečti nahlas Tak nefoneticky: Why did the golfer wear two socks? So he could get a hole in one. (znalci vědí, že to není proper verze, ale zní mi to líp) Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Napsané ty fonetické vtipy nějak nejsou ono. Zaujímavý koment, mne to vôbec tak nepripadá, keďže pri čítaní sa mi text v hlave preklápa do "hlasu" a k tomu ako bonus aj do "obrazu". Dúfam, že mi nehrabe, alebo čo Aké sú plusy Švajčiarska?No, napríklad švajčiarska vlajka je jednoznačne veľké plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Novej Reflex..;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Ještě tam chybí konec vtipu:"Ten je můj, proč se ptáš, trenére?""Tak ty už dnes necvič a šetři síly, Davide ""A proč jako??""Protože tě dnes večer čeká mr.ačka století vole!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Chybí ananas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Sicik: Mám nekontrolovatelný záchvat smíchu. Partnerka na mě hledí a přemýšlí jestli volat rychlou teď, nebo za chvilku. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Vltava nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Pozor! Mám tu důležitý vzkaz pro všechny křesťany! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky