varjag Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) A máme tu další super Rolády, snad bude smazáno. http://aukro.cz/hodinky-rolex-i3864290790.html http://aukro.cz/rolex-gmt-master-ii-black-replica-i3864449935.htmlreplika je svinstvo, ale alespoň to napíše na rovinu, to by mě tak nevadilo. Nejhorší jsou ty kecy typu nevím jestli to náhodou není replika, tak to prodávám takhle. Strašně mě točí jak prodejce předpokládá, že trefí vola, který se nezamyslí nad tím, že kdyby tam byl stín naděje, že to jsou originály, mazal by to okamžitě někam ověřit, protože by čuchal velký prachy.. Už do tohoto vlákna nepolezu, vždycky se nas*ru ne vážně, díky za každé nahlášené svinstvo, kapka ke kapce... Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Sice to tam na rovinu píše, ale zároveň je taky jasný, že v tom jede ve velkým (když nabízí i další typy, krabice ...). Koupit a jako adresu pro zaslání dát celní správu? Bejt zaměstnanec Aukra, tak tohle nemažu, ale archivuju a podávám trestní oznámení... Pokud je teda skutečně jejich zájmem s padělkama bojovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Docela mě pobavilo, že na fotkách má logo eshop odkud přeposílá. No, mají to tam o dva litry levněji. Za přeposlání si teda chlapec účtuje slušnej poplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Docela mě pobavilo, že na fotkách má logo eshop odkud přeposílá. No, mají to tam o dva litry levněji. Za přeposlání si teda chlapec účtuje slušnej poplatek. Na fotkách u které aukce? Nebo jsis nechal poslat další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Ty kjavo.....strasny.....tohle snad nikdy neskonci.... http://aukro.cz/breitling-bentley-motors-6-75-bronze-nove-i3851330448.html TVL, tak tohle je síla. Také se přikláním za názor, že je to fejk. Ale ta nehoráznost, co za to chce? To už je trochu moc, je vidět, že Aukro je pro tyhle šmejdy úrodná půda. Je to k zblití . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Na fotkách u které aukce? Nebo jsis nechal poslat další? U těch GMT psal, že má krabičku a i jiné kousky na prodej. Tak mi jich pár poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Krasnej "chronograph"http://aukro.cz/prodam-hodinky-tag-heuer-i3863153587.htmlco je tohle za hodinky? fake, nebo skutecna limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 sice jsem tady chvilku a většinou jen šoupu nohama, ale podle nápisu Mikrctimer a 6 v datumu hodně bokem si myslím, že by TAG něco takovýho snad nepustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 sice jsem tady chvilku a většinou jen šoupu nohama, ale podle nápisu Mikrctimer a 6 v datumu hodně bokem si myslím, že by TAG něco takovýho snad nepustilnehledě na to, že takovýto design hodinek ani nikdy neměli v nabídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tohle sice není Aukro (není tu někde Pro zasmání ze slevových portálů?) ale i tak potěší:http://www.justjoy.cz/panske-automaticke-hodinky-winner-aquaracer-sleva#page=p1 Základní informace: Automatické analogové hodinky Japonský QUARTZ strojek Elegantní pánské automatické hodinky značky JARAGAR Winner Aquaracer jsou vysoce kvalitní analogové hodinky s noblesním stylem. Strojek hodinek pohání natažená pružina svým postupným rozbalování. U automatických strojků pružinu svinnuje pohyb ruky při běžném nošení hodinek. Rezerva nátahu (výdrž hodinek) se běžně pohybuje až kolem 2 týdnů. Profesionální jemná mechanika a kvalitní hodinářská práce propracovaná do posledního detailu s průhledem ze zadní strany hodinek. Myslím že za devět stovek ta rezerva nátahu stojí za to. I když - není to vlastně rezerva chodu toho japonského quartz strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Ja myslím ze je to reálný ze vydrží 2 týdny než se rozpadnou ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 No to je hnus, popis mluví za vše, ty lidi jsou fakt diletanti. Rezerva nátahu 336 hodin, to bude snad i rekord, jestli to ovšem nebude celková výdrž hodinek - že po 2 týdnech už se ani nenatáhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Hlavně značka hodinek "Winner" je čistý marketingový genius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Hlavně značka hodinek "Winner" je čistý marketingový genius Já myslel že značka je Jatagan Aquaracer - což je u hodinek inzerovaných jako "vlhkotěsné" jen taková drobná perlička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Další pěkně ukryté "daytony"http://aukro.cz/konvolut-11-kusu-naramkovych-hodinek-i3866353875.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Další pěkně ukryté "daytony"http://aukro.cz/konvolut-11-kusu-naramkovych-hodinek-i3866353875.html místní člen, zapálený bastlíř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 místní člen, zapálený bastlíř pokud je to opravdu mistni, verim, ze si za ty pseudo-daytony uz nafackoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 pokud je to opravdu mistni, verim, ze si za ty pseudo-daytony uz nafackoval...podle toho jak to fotil pochybuju. Jakože náhodou jsou částečně zakryty. Hnus, tohle bych banoval a ne jiný kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Já to ovšem neprodávám jako originál. Nabízím to s ostatními spíše na díly.Financ k Vám se raději vyjadřovat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Já to ovšem neprodávám jako originál. Nabízím to s ostatními spíše na díly.Financ k Vám se raději vyjadřovat nebudu... Ano, a já prodávám kokain ne jako originál, ale spíše jako zdroj surovin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se