pepyczek Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já nevím, mně současná produkce přijde na jedno brdo. Kéž by zase začaly dělat modely jako kdysi SBGF021 - lumi, zajímavější ručky a indexy apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Mne to tiez nevadi.V automatoch ma rusi bud datumovka, kedze je tam zlatym GS, alebo cerveny napis dole...neviem co viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ten Quartz vpravo lumi určitě má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Za mě je tam těch barev moc. Hlavně ve spojení s tou zlatou. "Obyč" quartzy, lumi a modrá luneta, no nakonec asi ok. Quartzy s hvězdičkou mají dobrý cifr, klasicky s hádankou, to je fajn. Zlatá hvězdička už mi do té barevné kompozice nesedí, ale je malá, tak se možná snese. Nevíc mě to bije do očí u těch automatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ani jedny mě neoslovujou. Snad se to u GS nestane pravidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Taky názor.. mě se líbí nejvíc ty quartz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Bohužel odfláknutý design. Koncovka/zakrytí osy vteřinovky mělo být žluté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Bohužel odfláknutý design. Koncovka/zakrytí osy vteřinovky mělo být žluté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Bohužel odfláknutý design. Koncovka/zakrytí osy vteřinovky mělo být žluté.Přesně, a to zaratsu se na tom obrázku taky vůbec neleskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 https://wornandwound.com/grand-seikos-spring-lineup-includes-their-brand-new-quartz-caliber-and-a-first-for-the-44gs-case/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Hmm ty Spring drive nakonec. Se teda celkem odvázali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Červený průhled, to je Vám něco tak strašného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Ty snowflaky zabili tim cervenym okoli lunety a zlatym GS. Mit cervenou jen vterinovku a power reserve, tak by to byla pecka. Pruhled radsi nekomentuju, ten na ruce nastesti neni videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 a k tomu este remen s modrym presitim na jednej fotke...no fasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Kdysi bylo kontrovezní tohle (SBGA129):V dnešním kontextu usedlá nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Njn, ale zas ty cerny GMTecka nejsou uplne marny. Ty bych do komba asi snesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Kdysi bylo kontrovezní tohle (SBGA129): Screen Shot 2020-02-05 at 09.05.58.png Screen Shot 2020-02-05 at 09.07.44.pngV dnešním kontextu usedlá nuda Tohle je za me hodne pekny, dochtore. Z ted predstavenych bych si asi taky vybral cerne gmt. Champagne cifr je fajn mit jako moznost, ale kdyz jde o svetly cifr, tak preferuju bilou nebo stribrnou. Kdyz se divam na ruce na tu svou 37mm hromadku pohodli, tak mam strach, ze mi to 40mm pouzdro bude velke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 a k tomu este remen s modrym presitim na jednej fotke...no fasa Tiež som na to s údivom pozeral. Snáď je to len omyl pri fotení, fotograf naložený v saké apod. Aj keď v saké naložený a fugu otrávený bol zrejme aj autor červeného rantla a priehľadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Na oranžovou gumu to stejně nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Kdysi bylo kontrovezní tohle (SBGA129) Spring mělo být tenkrát žluté, protože vypadá na sněhu normálně. ... Watch out where the huskies go,and don't you eat that yellow snow... Fr.Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se