Přejít na obsah

Grand Seiko - nové modely

Chumpus

Doporučené příspěvky

Hodně pěkná předělávka/aktualizace původních 45GS s novým strojkem 9SA4 (ruční nátah, 36 000 kmitů za hodinu, 80h na ruční nátah, s indikací rezervy nátahu na můstku)
SLGW004 - zlaté pouzdro, limitka 200 kusů, cena 30 000 USD

GRAND-SEIKO-HERITAGE-SLGW004-24YSXS4548-1x1-1080x1080px.webp
SLGW005 - ocelové pouzdro, limitka 1 200 kusů, cena 9 700 USD

GRAND-SEIKO-HERITAGE-SLGW005-24YSXS1449-4x5-1080x1350px.webp

Bližší info třeba zde: https://grandseikogs9club.com/chronicle-9/recreation-45gs-limited-editions-slgw004-slgw005/ (což je i zdroj fotek výše)

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Ciferník těch Turquoise-Dial Grand Seiko SLGA025 vypadá naprosto fantasticky, jako ostatně celé pouzdro včetně strojku. Škoda jen klasických nedostatků GS, nulová lumi (kterou lze ještě brát jako součást stylu) a hlavně tah bez mikroregulace, jehož zúžení z 22 mm na 20 mm taky není žádná bomba. Při ceně kolem čtvrt milionu pak tyto nedokonalosti tahu zamrzí.  

• Like 2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Wako 241, jako dobrý, ale ty čísla na cifru mi jdou spíš ke kůži. 
Ovšem z téhle strany mi trenky stahujou SLGW004! Začínám stárnout a tenhle způsob zlata, zdá se mi velmi vyvedeným 👍 005 v oceli taky krasavice, ne že ne, ale ty zlaté jsou perfektní.

Edit: geniální!

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, nickolas napsal:

Ovšem z téhle strany mi trenky stahujou SLGW004! Začínám stárnout a tenhle způsob zlata, zdá se mi velmi vyvedeným 👍 005 v oceli taky krasavice, ne že ne, ale ty zlaté jsou perfektní.

W241... Ok, to je detail, to se dá dokoupit 😉

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, nickolas napsal:

Jsou vyborne ! Co se me nejen na tomhle modelu libi je rovne pouzdro u nozicek a krasne navazani na kozeny remen. Tenhle detail se mi uz nekolik let velmi libi a naopak kulate pouzdra s mezerou me serou. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...