Harwey Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Dalsie novinky (cervene su ake krajsie) https://www.fratellowatches.com/introducing-the-grand-seiko-slga025-and-sbgh347/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=35657efae9-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-35657efae9-124152902&mc_cid=35657efae9&mc_eid=f553a84881 Turquoise-Dial Grand Seiko SLGA025 And Icy-Looking SBGH347 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Hodně pěkná předělávka/aktualizace původních 45GS s novým strojkem 9SA4 (ruční nátah, 36 000 kmitů za hodinu, 80h na ruční nátah, s indikací rezervy nátahu na můstku) SLGW004 - zlaté pouzdro, limitka 200 kusů, cena 30 000 USD SLGW005 - ocelové pouzdro, limitka 1 200 kusů, cena 9 700 USD Bližší info třeba zde: https://grandseikogs9club.com/chronicle-9/recreation-45gs-limited-editions-slgw004-slgw005/ (což je i zdroj fotek výše) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Všechno z týhle stránky je naprostá pecka. Co nejde u KS jde u GS. Takhle se nakládá s původním odkazem. 45GS dokonalost sama. Krásně s tím páskem ladí a vypadá to sakra pohodlně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Heritage Hi-Beat “Icefall” 37mm SBGH347 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Ciferník těch Turquoise-Dial Grand Seiko SLGA025 vypadá naprosto fantasticky, jako ostatně celé pouzdro včetně strojku. Škoda jen klasických nedostatků GS, nulová lumi (kterou lze ještě brát jako součást stylu) a hlavně tah bez mikroregulace, jehož zúžení z 22 mm na 20 mm taky není žádná bomba. Při ceně kolem čtvrt milionu pak tyto nedokonalosti tahu zamrzí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-grand-seiko-japan-limited?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-100224&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ty SBGH283 jsou teda nádherné. To by byl pěkný výlet na vyzvednutí. ( na rozvod skoro) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Tvl, proč já sem lezu ?! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 40 minutami, Chosef76 napsal: Tvl, proč já sem lezu ?! Pojedeš do shizukuishi? Vem dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října The 'Wako' Edition SBGH241 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Wako 241, jako dobrý, ale ty čísla na cifru mi jdou spíš ke kůži. Ovšem z téhle strany mi trenky stahujou SLGW004! Začínám stárnout a tenhle způsob zlata, zdá se mi velmi vyvedeným 005 v oceli taky krasavice, ne že ne, ale ty zlaté jsou perfektní. Edit: geniální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 10 hodinami, nickolas napsal: Wako 241, jako dobrý, ale ty čísla na cifru mi jdou spíš ke kůži. Ovšem z téhle strany mi trenky stahujou SLGW004! Začínám stárnout a tenhle způsob zlata, zdá se mi velmi vyvedeným 005 v oceli taky krasavice, ne že ne, ale ty zlaté jsou perfektní. Edit: geniální! W241... Ok, to je detail, to se dá dokoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 10 hodinami, nickolas napsal: Wako 241, jako dobrý, ale ty čísla na cifru mi jdou spíš ke kůži. Ovšem z téhle strany mi trenky stahujou SLGW004! Začínám stárnout a tenhle způsob zlata, zdá se mi velmi vyvedeným 005 v oceli taky krasavice, ne že ne, ale ty zlaté jsou perfektní. Edit: geniální! Jsou vyborne ! Co se me nejen na tomhle modelu libi je rovne pouzdro u nozicek a krasne navazani na kozeny remen. Tenhle detail se mi uz nekolik let velmi libi a naopak kulate pouzdra s mezerou me serou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Už je měl někdo místní v ruce/na ruce? V Koscomu jsou skladem ale bohužel nemám cestu kolem tak jsem zvědav jak sedí na ruce. Rozměrově by to měl být ideál ale co profil pouzdra...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Latest Grand Seiko European Limited Editions SBGY040 a SBGW321 https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-latest-grand-seiko-european-limited-editions/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=f8cfd16f6a-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-f8cfd16f6a-124152902&mc_cid=f8cfd16f6a&mc_eid=f553a84881 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se