odjinud Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Aha, a jaky mas tedy casovy rozsah, od kdy do kdy jis? A kolik jidel?
Americkej Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 To mne taky zajímá, řeším stejný trable. Cukry, vysokej tlak...
Zlý Jabko Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Taky to tak dělám, od dvanácti do tří mám okno, do té doby jen piju vodu, čaj nebo kafe. Během těch tří hodin si dám steak, mísu pařenejch fazolek nebo dva talíře kari s rýží. Brzo jsem plnej, takže toho nesním přes míru (mám to spočtený přes kalorický tabulky), hlad nemám taky a nepadám únavou.
morepower Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 pokud chcete zjistit něco víc o tomhle způsobu, tedy nízkofrekvenčním stravování, napište do géčka "intermittent fasting" Rozdělit den (velikosti oken, apod) lze samozřejmě spousty způsoby. Často se používá 8/16 nebo 4/20 - tedy 4 hodiny žeru a 20 hodin ne. Při tomhle způsobu stravování se ještě volí i pořadí potravin(třeba takle zelenina?bílkoviny?bílkoviny s tukem?tuky+sacharidy) ale to jak komu vyhovuje. K hubnutí dochází proto, že člověk je schopen snížit svůj příjem, když jí jen omezenou dobu a to nepříjemný počítání kalorií není tudíž tak nutný
lucid Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Aha, a jaky mas tedy casovy rozsah, od kdy do kdy jis? A kolik jidel? To mne taky zajímá, řeším stejný trable. Cukry, vysokej tlak...Krátké info v pár větách je např. zde. Podle toho si o IF lze vygooglit další informace. Mně od počátku nedělá např. problém režim 18/6, tzn. osmnáct hodin bez jídla, šest s jídlem. Po 11 hodině pravidelný společenský oběd s bývalými spolupracovníky, pak v práci většinou bez svačiny, protože to, co jsem měl na oběd, mi ještě bohatě stačí a po příchodu z práce si dám, na co mám chuť, tělo si samo řekne, zda potřebuje maso, zeleninu nebo sladký. Půl pekáče bůčku ale např. na posezení nedám, ne že by třeba nebyla chuť, ale prostě se do mne nevleze. Pak už nic. Občas je samozřejmě výjimka, to když je svátek, nějaká akce, raut apod. To zase ale taková hrůza není: jednak to není tak často, jednak člověk už nemá hlad, což je spíše plus, protože takhle si může vzít malé kousky a ochutná více než kdyby si naložil plný talíř kuřecích stehen, uzeného, tlačenky či rostbífu.
odjinud Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Ja mel za prvnich 14 dni kilo dole, rikam nic moc, ale zase pokud by to bylo 2kg/mes., tak za rok 24kg, super... no ale po mesici z toho naopak bylo jen pul kila, no jo, jedny hory a zranice tam. Jinak dietu nedrzim, snazim se nastolit trvale udrzitelny zdravy styl. Chlast jsem docela ubral, sladne a junk food taky, hejbu se taky vic, takze pocitove docela spokojenost... jen ty kila. Ted se zvazim desateho (jo, aha, to je dneska... tak tedy zitra) a uvidim, jak se to posouva. Jestli ne, bude treba pritvrdit. Zima je tedy blba, ze aerobnich cviceni neni moc. Plavat me uz moc nebavi, rotoped taky uz ne, na kolo je hnusne (jako par kilaku jo, ale z toho nezhubnu), behani bych si oddelal klouby, takze davam ledni brusle, turistiku a posilovnu. Premyslim treba o ping-pongu nebo badmintonu.
Gustaf Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Já taky žádnou dietu nedržím. Vynechal jsem sladký, bílý pečivo a chlast. To max sklenku suchého vína...a přidal pohyb. Upraveno 10. února 2020 uživatelem Gustaf
Micey Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Tak se mi to líbí, žádná dieta, všechno stejný.. až na to jídlo a chlast teda
Gustaf Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Vole žeru všechno, jenom míň a častěji...dietu si představuji pod tím,že zeres trávu...
African Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Moc tady nepřispívám protože jsem trochu ve výhodě, že jdu s váhou rychle dolů, no ale i naopak :-) Nejlépe mě to dupe, když mám okolo 73 Kg při 170cm, ale občas se motám kolem 80kg a to už je hodně, necítím se moc dobře. Před osmi dny jsem měl 82kg, takové malé prasátko. Takže od toho dne pouze ryby, salát, olivový olej, párkrát čínskou polévku jako prevenci proti koronaviru. Tmavé pečivo zřídka a jinak nic, nic nic, první dva dny vibrování celého těla, absence cukru, protože já Milku tůze rád, pak už relax. Každý den pěšky okolo deseti km pěšky, trochu box do pytle což nesnáším protože mě pak bolí ruce. Dneska ráno váha 77,2Kg, ale jak říkám první kila jdu rychle, teď se zpomalím a na 73Kg uvidíme, rád bych do měsíce... Dnešní oběd pro ilustraci :-) Za mě nežrat a makat funguje.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zdenek.prachar Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 9 měsíců, mínus 32 kg. Tak ještě jednou 32 a jsem z nejhoršho venku
gunman Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Tak od začátku roku jsem ze 111,9 na 103,4, takže dole je 8,5kg. Denně na Kettleru 6km a většinu týdne jím rozumně. Už pátý týden od nedělního večera do úterního rána držím půst, překvapivě to je úplně na pohodu.
Tom4 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Skvělý, já mám za první dva měsíce +6,8to mám za to, že rád jím.
kuncák7 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Tak se taky pochlubím : od 22.5.2019 do 26.2.2020 - 16,1 kg, už jsem na dohled svému vysněnému číslu 105 kg.
Pavelpu27 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Zavedl jsem zase normálně popíjet alkohol a je to celé v pytli. No nic, oprášil jsem kartu do posilky, kde mají prima veslovací stroj a zařídil si krabičkovou dietu. Uvidíme, jak to bude fungovat. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
morepower Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 No, tak zase krabičky bych úplně nezatracoval. Je to jednodušší a dražší verze hlídání kalorickýho příjmu resp. deficitu.Důležitý je znát svůj průměrný výdej a nechat si nastavit krabičky nějakejch -300kcal (řekněme...) no a pak zbývá jen být důslednej a necpat se bordelem mezi těma krabičkama. Zapití nízkokalorickýho oběda čtyřma plzněma tzv "mimo" výpočet taky růže nenese..Ale jako pozitivní je, že když započítáš alkohol do příjmu, tak i hubnout se dá. Jen budeš mít asi hlad a málo živin... V posilce ideálně silovej trénink základních cviků, váhy postupně přidávat, následně cyklovat a tak furt dokola. To by v tom byl čert, aby to nešlo..
Pavelpu27 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Ale jo, ono to půjde. Já holt mám od přírody extrémně silně vyvinutou slabou vůli a tak nad sebou potřebuju bič a režim. Jinak půjde do kopru cokoli. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se