M3maniac Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Mise splněna :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tyvle Rama a pick provozuješ večerku nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 21 hodinami, filo-boxer napsal: Protože není jisté, jestli se na Vánoce vůbec dostanu do ČR a tedy jestli budu moct dárky předat, rozhodl jsem se je sežrat. Až podle aktuální situace v prosinci objednám nové. To dává smysl, nebo? Samozřejmě, že to dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 5 minutami, M3maniac napsal: Mise splněna :))) Atylové Mesány, dokonce i s origo krabicí, to se ani mě ještě nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Další šiška v prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Dnes len mini klobásky od Picku a pepřvý President se slivovičkou :))) Peter olivová bagetka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) double Upraveno 24. října 2020 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Jj, v Lidlu v akci Pick stick jsem měl dopoledne k svačině, ale 4 ze 7 mi snědly dcery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Sic tam Pick chybí, je tam aspoň Džiugas (12yo). Zejtra jedu do Billy, tak snad tam na mě jedna/dvě štangle počkaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 S Pickem je to tady u nás bledý , Billy objel nějaký bavorský maniak a háky jsou prázdný..... Tak jsem zkusil alespoň toho Džugase a fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Když jede chlap koupit par veci na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 21 minutami, Maxel napsal: Sic tam Pick chybí, je tam aspoň Džiugas (12yo). Zejtra jedu do Billy, tak snad tam na mě jedna/dvě štangle počkaj. Tak jsi mi připomněl, co já sežral lovečáku a poličanu už na vojně - když mi přišel balík z domova. Když jsem měl dozorčího na rotě, tak jsem si po večerce udělal velitelský kafe (kafe ze skříně z kanclu velitele roty), vytáhl salám ze skříňky a hodoval, i bez chleba a bez nože . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Samozřejmě, že to dává smysl.Už na tom s dcerou makáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Za chvilku to můžeme přejmenovat “jakým Opinelem krájíte Pick” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Myslím, že by to mohlo místní osazenstvo zaujmout, ačkoliv to bude většinou znamenat použití google slovníku... šhttps://www.seniorplus.hu/csabai-kolbasz-ahogy-mi-szeretjuk/?fbclid=IwAR1ViiomRbwsQwcq7DsCLf7NkwMygMjg8nn3kGAJh8aEzlZmwZyPSM2v0xI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Vám do toho nechci kecat, ale takovej gothaj s octem a cibulí...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 7 minutami, mondeo2 napsal: Vám do toho nechci kecat, ale takovej gothaj s octem a cibulí...................... ... je dobrej, ale patří do úplně jiného vlákna. To je jak dávat babettu do vlákna kawasaki ninja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Mam ocakavat sklamanie s tym Rakoczim? 380g za 4.8€ v metre -> https://sortiment.metro.sk/cs/pick-rakoczi-salama-turista-380g/143467p/?view_price=s Zimnej sme 3 stanglicky zhltli ako nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 2 minutami, shaggy napsal: Mam ocakavat sklamanie s tym Rakoczim? 380g za 4.8€ v metre -> https://sortiment.metro.sk/cs/pick-rakoczi-salama-turista-380g/143467p/?view_price=s Zimnej sme 3 stanglicky zhltli ako nic... není to přímo Pick zimní, ale zklamání to určitě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se