Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím pomoc! Podlahy Ostrava a okolí...

Sháním někoho na pokládku podlahy do bytu - vinyl v metráži + koberec. Nemáte někdo tip na někoho zručného a ochotného? Chápu, že 4. patro bez výtahu, úzké schodiště a byt v plném provozu nezní dvakrát lákavě, ale přece musí existovat někdo, kdo je schopný a ochotný to udělat - ideálně dobře a abych se nemusel na měsíc odstěhovat... První komunikace s první doporučenou firmou (Allpodlahy) a už to trochu drhne. Klasicky omrzlý borec co to má přijít zhodnotit a poradit - teprve se budeme domlouvat kdy přijde a už mám chuť ho poslat na pracák. Nebo si fakt musím udělat rekvalifikaci a položit to sám?

Odesláno (upraveno)

Přátelé, jedna z našich firem hledá novou účetní společnost pro dlouhodobou spolupráci, neděláte v tom někdo, nebo nemáte doporučeníhodný kontakt? Detaily po SZ.

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Borci, kde v práglu objednávat rozvoz květin? V rychlosti jsem použil tyhle https://kvetinyexpres.cz/ ale výběr nic moc. Jo a aby kytka byla ideálně do litra.

já buď Tebou zmíněný "kvetinyexpres" nebo mám dobrou zkušenost : florea.cz dá se u nich objednat 100 růží i s rozvozem kolem 1600 - 2000,-

Odesláno

Ahoj, nedělá tu někdo garážová vrata? Jednalo by se o řadovou garáž v Kladně. Případně uvítám i nějaké tipy. Díky.

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ahoj, doporučili byste mi nějaký vhodný příruční kufr velikosti (S) do letadla?

zatím jsem na Alze vybral: Roncato Flight DLX 55 EXP, ale je mi trochu podezřelé, že zrovna na tento typ tam nemají žádné recenze. To je dost divné, protože ty parametry vypadají velmi slušně. 

V životě jsem takovýto kufr neměl, vždycky mám batoh, ale přeci jen, na služebky by se hodil malinký upgrade. Měřím 186 cm, nerad bych se k tomu při chůzi nějak ohýbal. díky za případnou radu.

Odesláno

Zdar, zajimám se o jednu chatu a nad pozemkem vede "Ochranné pásmo radiolokačního prostředku Letiště Kbely" od Kbel je to však vzdáleno desítky kilometrů a podle územního rozvoje to pokračujě búh ví až kam... ví prosím někdo o co jde a jak se mě to může potenciálně omezovat?

Díky.

Odesláno

Zdar, zajimám se o jednu chatu a nad pozemkem vede "Ochranné pásmo radiolokačního prostředku Letiště Kbely" od Kbel je to však vzdáleno desítky kilometrů a podle územního rozvoje to pokračujě búh ví až kam... ví prosím někdo o co jde a jak se mě to může potenciálně omezovat?

Díky.

tak už jsem chytřejší. týká se to jen výškových budov... 

Odesláno

Mam jeden z mimibazaru: Cestování dítěte po EU (Rakousko, Německo, Itálie, Francie) - stačí dětská občanka (jako doklad totožnosti), nebo je nutnej pas?

To sa pytas alebo to je vtip? Podla mna staci OP.

Odesláno (upraveno)

To se opravdu ptam. Dík. Nebo se spíš ujišťuju. Na stránkách vnitra je uveden pas nebo doklad totožnosti. Nový pasy dětem zas dělat nechci, resp. nevim, jestli na to bude vůbec čas.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Nemuzu tady na foru nic najit...

Kde bych mohl v CZ sehnat neco na ukladani reminku?

Neco takoveho, treba, nebo i obycejnejsiho.
Asi jen blbe hledam...

diky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nemuzu tady na foru nic najit...

Kde bych mohl v CZ sehnat neco na ukladani reminku?

Neco takoveho, treba, nebo i obycejnejsiho.

Asi jen blbe hledam...

diky

Nechceš to koupit na ebay? když tak ti to koupím, není problém

Odesláno

nevíte není tady nějaký šikovný bytový architekt? Nejspíš ho budu výhledově potřebovat. S tím, že to zaplatím počítám. Ideálně pražský.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...