Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@vraby kdyby se nikdo nenašel tak ti poradím - bez na web Allianz, udělej si kalkulaci, dej tam svoje číslo a odejdi. Do druhýho dne ti někdo zavolá a nabídne ti to o dost levnější. Nakonec jsem to měl za cenu, kterou by mi možná nesehnal ani můj člověk na tyhle věci. Je teda fakt že u nich mám i životko.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, ragu napsal:

Nakonec jsem to měl za cenu, kterou by mi možná nesehnal ani můj člověk na tyhle věci. Je teda fakt že u nich mám i životko.

Tak tohle je genialni vyjednavaci taktika. :D

Odesláno

Nepotřebuju nic vyjednávat, na to jsou jiní co mají obchodní slevy. Že tam mám zivotko je náhoda. Každopádně jsem nikdy za pojištění neplatil plnou palbu která vyšla v první kalkulaci, obvykle tak 50% toho.

Odesláno

Plzeňáci poraďte, zejtra vezu mladší holku na nějaký závody do Plzně a s tou starší (10) bychom zatim rádi vlítli na nějakej koupák, rybník, tak něco, v okolí řekněme 30km. Ideál - ne moc lidí (zejtra nereálný:)), nějaká ta aspoň malá skluzavka/něco podobně zábavnýho, ne úplně bahenní voda, základní občerstvení. Jestli přírodní, nebo umělý, je skoro fuk. Gůgl mám, ale je toho hodně a vám tak nějak víc věřim:)

Odesláno
před 2 hodinami, Micey napsal:

Plzeňáci poraďte, zejtra vezu mladší holku na nějaký závody do Plzně a s tou starší (10) bychom zatim rádi vlítli na nějakej koupák, rybník, tak něco, v okolí řekněme 30km. Ideál - ne moc lidí (zejtra nereálný:)), nějaká ta aspoň malá skluzavka/něco podobně zábavnýho, ne úplně bahenní voda, základní občerstvení. Jestli přírodní, nebo umělý, je skoro fuk. Gůgl mám, ale je toho hodně a vám tak nějak víc věřim:)

https://www.kudyznudy.cz/aktivity/prirodni-koupaci-biotop-blovice

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, Micey napsal:

@Moty Dik, znas to tam, jezdis tam? Vypada to fajn.

Jo, tcháni maj asi 5km odtamtud chalupu, teď už sou děti velký, ale dřív sme tam s nima jezdili docela často, když sme byli na chalupě

KOukám, že ty Dobřany sou blíž

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Hele nakonec jsme zakotvili na koupaku v Rokycanech a je to supr, od deviti jsme tu byli trictvrte hodiny uplne sami. Fakt pekny to tu maj, zavidim.

Odesláno

Balik z DE, prodavajici dodal na DHL point. DHL predalo ceske poste, dnesni update od ČP "Mail item update at office of exchange – damaged, incomplete adress."

Řešil to někdo? Co jsem se dovolal tak jsem mel doplnit adresu mailem na sklad.praha120@cpost.cz, ovsem vrati se mi vzdy automatizovana odpoved ze balik jeste nebyl naskladnen. Predpokladam ze to v tomto stavu skonci navzdycky (jako uz nekolikaty balik z DE). Nejake napady jak to resit ?

Odesláno

Řešil, myslím že to bylo něco z Amazonu (několikrát) a ač jsem měl adresu dobře, pošta si to blbe přebrala, už nevím co to bylo za dopravce v DE, ale dostal jsem info od obou a u toho dopravce z DE byl odkaz na stránku, kde to šlo dovyplnit. Blbý že info přišlo v sobotu, já byl mimo signál a za 24 hodin to šlo nazpatek prodejci. Při druhém nákupu jsem si to už ohlídal a vyplnil do 24 hodin.

Odesláno

Na balíky z Německa doporučuju mailboxde.cz. Perfektrní služba s německou virtuální adresou. Zejména pro nákupy z DE eshopů, kde je doprava v rámci Německa zdarma. Doručení za pár dní do CZ.

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Nakonec odepsali ze adresu doplni a balik odeslou. Tak se zda ze zatim dobry, jsem zvedavy jestli budou chtit neco za skladovani baliku.

Preposilaci sluzby resi jen problem kdyz prodavajici nechce poslat za hranice, spise se setkavam ze ma problem s platbou z CZ uctu (bojej se proste scammeru). Ale je fakt ze je zbytecny a drahy to posilat za hranice kdyz sem denne v DE (ikdyz tohle ma skoro 20 kilo). Tak sem prave udelal ten jejich DHL ucet a jdu otestovat koupi neceho s dorucenim na jejich nejakej DHL box.

Edit: Oproti zasilkovne maji promakanejsi to DHL v tom ze staci odesilatelovi zadat ID cislo sveho uctu a cislo boxu. Takze zadne vyplnovani jmeno, cislo, email a hledat box dle adresy, zajimave.

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno (upraveno)

Nevíte někdo z jakého materiálu (kde se ten materiál dá sehnat) vyrábí Schiavon "cloth bag" ? 

cloth bag for 12 pieces, soup spoons - Silver plated Cutlery | A

PS: Je to něco jako syntetický semiš, materiál má tu vlastnost, že stříbro se pohybem uvnitř "leští" .... a předpokládám to bude platit i na hodinky. 

Upraveno uživatelem Jehlan
PS:
Odesláno (upraveno)

Potapecsky (teda, snorchlovaci) brejle. Poslednich nekolik se mi strasne mlzilo, doplacim na to ze sem krhoun a kupuju levny, mam dojem. Posledne nejaky za petikilo z Decathlonu, furt zamlzeny, i nejakou tu spesl vodicku sem si koupil, uplne nahovno. Pouziti - snorchl v Chorvatsku s detma, jako potopit se do nejakejch deseti metru taky umim, ale ono neni vlastne moc proc:) Ma cenu kupovat nejaky drazsi brejle treba za trojku, nebo je to ciste o tom jak sednou a jak do toho treba funim?

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, Micey napsal:

Potapecsky (teda, snorchlovaci) brejle. Poslednich nekolik se mi strasne mlzilo, doplacim na to ze sem krhoun a kupuju levny, mam dojem. Posledne nejaky za petikilo z Decathlonu, furt zamlzeny, i nejakou tu spesl vodicku sem si koupil, uplne nahovno. Pouziti - snorchl v Chorvatsku s detma, jako potopit se do nejakejch deseti metru taky umim, ale ono neni vlastne moc proc:) Ma cenu kupovat nejaky drazsi brejle treba za trojku, nebo je to ciste o tom jak sednou a jak do toho treba funim?

Vzít zapalovač a opatrně vnitřní stranu skel "opalit " zbavit technologické vrstvy z vyroby. Následně používám dětský šampon Johnson & Johnson. Pred ponorem nakapat a omýt vodou.

https://youtube.com/shorts/Z7jbxDv7uw0?si=NdOIT7RimIYagQgy

Upraveno uživatelem vaba

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...