Karlos Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Kupte si dobíjecí baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Kurňa, nevíte jak přepnout tuhle mrazku na program 1, aby topila dle dní v týdnu a nastaveného času. Našel jsem i návod, ale jsem asi dement, prostě to nejde :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Kurňa, nevíte jak přepnout tuhle mrazku na program 1, aby topila dle dní v týdnu a nastaveného času. Našel jsem i návod, ale jsem asi dement, prostě to nejde :-(Vyřešeno s podporou výrobce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Dotaz: chtel jsem jit se slecnou na koncert, ale je to vyprodany. Sel jsem na facebookovou udalost a napsal do diskuse. Ozvali se mi dva lidi anglicky. Cejtim v tom nejakou certovonu, kolika lodem uz ty e-tickety za prachy asi poslali. Mate zkusenost? Dobrou nebo blbou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 nikdy jsem neslysel, ze by to nekdo chvalil... ale vetsinou se pisou jen ty negativni zkusenosti...vezmi slecnu nekam na jidlo/jinou kulturni akci, nebo ji neco kup v te stejne financni vysi - investice stejna, uzitek mnohem vetsi a realny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Ahoj, sháním soustružníka a frézaře, nejlépe severní Morava, ale není to podmínka. Potřeboval bych vyrobit pár kousků ... nic velkého. Díky Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Vyzná se tady někdo v byrokracii kolem zdravotnictví prosím?Lze v české nemocnici legálně ?objednat? a zaplatit operaci pacienta, který je občanem Slovenska (a pojištěncem slovenské zdrav.pojišťovny)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Dotaz: chtel jsem jit se slecnou na koncert, ale je to vyprodany. Sel jsem na facebookovou udalost a napsal do diskuse. Ozvali se mi dva lidi anglicky. Cejtim v tom nejakou certovonu, kolika lodem uz ty e-tickety za prachy asi poslali. Mate zkusenost? Dobrou nebo blbou?blbost, maximalne koupit e-tickety pred arenou a idealne nechat slecnu projit turniketem a poté teprve zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 blbost, maximalne koupit e-tickety pred arenou a idealne nechat slecnu projit turniketem a poté teprve zaplatit.Diky, tohle bude asi nejlepsi varianta (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Zdravím všechny, 18.10. budu hledat nějaké rozumné a né moc drahé ubytování v Praze na jednu noc někde kolem hl. nádraží, nějaký dobrý tip? Děkuji předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) Kluci, Vybírám grill (na maso) a někde u fotky hodinek jsem u někoho zahlédl něco, co se jmenuje Green egg.Tak jsem začal pátrat. Keramický grill s cenovkou okolo třiceti.Máte s tím někdo zkušenosti? Oplatí se dát za to takové prachy? Není nějaká levnější varianta? Či nějaký jiný výrobce téhož?Moje požadavky: dát to na terasu, občas na tom něco udělat pro sebe či návštěvy. Že nejsem z nejspolečenštějších, moc návštěv k nám nechodí :-DNení tu na to někde vlákno? Nenašel jsem.Dík za rady a názory. Upraveno 28. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 O grilech zde, ale jestli je tam o Green Egg, to netuším http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/129068-kupujeme-grily/?fromsearch=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 @mAra_: myslim ze som videl kopiu Green Egg v Metre (Makro) za cca 1/3 - 1/2 ceny originalu. Nijako tym neobhajujem fejky, len by ta tato informacia mohla zaujimat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 O grilech zde, ale jestli je tam o Green Egg, to netuším http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/129068-kupujeme-grily/?fromsearch=1Ano tohle vlákno jsem našel, ale je to o vrtičích na hodinky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 To jsem pěknej debil Myslím, že tu i vlákno o grilech bylo a když jsem našel toto, tak jsem to nekontroloval, promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) V poho, taky si právě myslím že vlákno o grillech tu bylo, ale zaboha ho nemůžu najít...A třebas mám jen Vlčí mlhu...Proto dotaz sem.. Upraveno 28. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 od strany 8 to přechází na klasické grilyhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/129068-kupujeme-grily/page-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) Kluci, Vybírám grill (na maso) a někde u fotky hodinek jsem u někoho zahlédl něco, co se jmenuje Green egg.Tak jsem začal pátrat. Keramický grill s cenovkou okolo třiceti.Máte s tím někdo zkušenosti? Oplatí se dát za to takové prachy? Není nějaká levnější varianta? Či nějaký jiný výrobce téhož? Moje požadavky: dát to na terasu, občas na tom něco udělat pro sebe či návštěvy. Že nejsem z nejspolečenštějších, moc návštěv k nám nechodí :-DNení tu na to někde vlákno? Nenašel jsem.Dík za rady a názory.Green egg mám cca 6 let a Top Top Top Upraveno 28. září 2019 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Maro, "kamado" grily sou to nej, co si muzes poridit ;-). Mel sem tu cest v tom prilezitostne grilovat a kdybych nebyl chudy delnik, urcite si ho poridim domu. Za mne jednoznacne ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 green egg je pěkná věc .....díky za rozšíření obzorů zaujali mě dvě věty v popisu Původ konstrukce grilu - pece BGE je starý přes 3000 let. Gril Big Green Egg je vytvořen z keramiky kosmického věku, která byla vyvinuta speciálně pro tento produkt. -------------------------------------------------------------- to sem se zase nasmál po ránu ....čekal sem, že při koupi dvou bude třetí zdarma, ale ani hovno ...... oni to snad myslej vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se