Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Kurňa, nevíte jak přepnout tuhle mrazku na program 1, aby topila dle dní v týdnu a nastaveného času. Našel jsem i návod, ale jsem asi dement, prostě to nejde :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz: chtel jsem jit se slecnou na koncert, ale je to vyprodany. Sel jsem na facebookovou udalost a napsal do diskuse. Ozvali se mi dva lidi anglicky. Cejtim v tom nejakou certovonu, kolika lodem uz ty e-tickety za prachy asi poslali. Mate zkusenost? Dobrou nebo blbou?

Odkaz ke komentáři

nikdy jsem neslysel, ze by to nekdo chvalil... ale vetsinou se pisou jen ty negativni zkusenosti...

vezmi slecnu nekam na jidlo/jinou kulturni akci, nebo ji neco kup v te stejne financni vysi - investice stejna, uzitek mnohem vetsi a realny....

Odkaz ke komentáři

Dotaz: chtel jsem jit se slecnou na koncert, ale je to vyprodany. Sel jsem na facebookovou udalost a napsal do diskuse. Ozvali se mi dva lidi anglicky. Cejtim v tom nejakou certovonu, kolika lodem uz ty e-tickety za prachy asi poslali. Mate zkusenost? Dobrou nebo blbou?

blbost, maximalne koupit e-tickety pred arenou a idealne nechat slecnu projit turniketem a poté teprve zaplatit.  

Odkaz ke komentáři

Kluci,

Vybírám grill (na maso) a někde u fotky hodinek jsem u někoho zahlédl něco, co se jmenuje Green egg.

Tak jsem začal pátrat. Keramický grill s cenovkou okolo třiceti.

Máte s tím někdo zkušenosti? Oplatí se dát za to takové prachy? Není nějaká levnější varianta? Či nějaký jiný výrobce téhož?

Moje požadavky: dát to na terasu, občas na tom něco udělat pro sebe či návštěvy. Že nejsem z nejspolečenštějších, moc návštěv k nám nechodí :-D

Není tu na to někde vlákno? Nenašel jsem.

Dík za rady a názory.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Kluci,

Vybírám grill (na maso) a někde u fotky hodinek jsem u někoho zahlédl něco, co se jmenuje Green egg.

Tak jsem začal pátrat. Keramický grill s cenovkou okolo třiceti.

Máte s tím někdo zkušenosti? Oplatí se dát za to takové prachy? Není nějaká levnější varianta? Či nějaký jiný výrobce téhož?

Moje požadavky: dát to na terasu, občas na tom něco udělat pro sebe či návštěvy. Že nejsem z nejspolečenštějších, moc návštěv k nám nechodí :-D

Není tu na to někde vlákno? Nenašel jsem.

Dík za rady a názory.

Green egg mám cca 6 let a Top Top Top Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři

green egg je pěkná věc .....díky za rozšíření obzorů

zaujali mě dvě věty v popisu

Původ konstrukce grilu - pece BGE je starý přes 3000 let

Gril Big Green Egg je vytvořen z keramiky kosmického věku, která byla

vyvinuta speciálně pro tento produkt.

--------------------------------------------------------------

to sem se zase nasmál po ránu ....čekal sem, že při koupi dvou bude třetí zdarma, ale ani hovno ...... oni to snad myslej vážně  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...