Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Ja kdyz sem si moh v osumnacti vybrat vkladni knizku, koupil sem si kradenyho automatickyho bubenika vod jednoho fetmana.

No, jo, jenže ty víš, jak žít, synovec je takové pako, že by to vrazil do nějaké totální číčoviny, ne hodnotného bubeníka ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ajajaj, já v osmnácti dostal 40 tisíc, od babičky a dědy. Pořídil jsem za to horské kolo, baskytaru a tranzistorové kombo. Kapela existovala 3 měsíce, odehrála šest zkoušek a žádný koncert. Kolo mi ukradli, když jsem nastoupil na VŠ a začal na něm jezdit na přednášky.

Dnes si říkám, že by bylo lepší, kdyby mi ty prachy schovali až do třicíti.

Odkaz ke komentáři

Jj, díky všem. Aktuálně jsem nucen malovat kartičky Pokémon, No, je to dost náročný ;-)

Z běžné nabídky jsou použitelné "Kohinory" polycolor. Některé barvy používám v ateliéru i když mám většinu Faber Castell a Lyra Rembrandt. Koh jsou měkké a pastelovější, FC mají dobrý přechod, Lyra je víc do suchého uhlu, Derwent šel s kvalitou dolů.

Odkaz ke komentáři

hufnor: normálně na spořicí účet bych mu to dal a ideálně tam něco posílat pravidelně. Dnes se nabízí úrok okolo 2%, tj. pohoda. Tj. vtipný, v 18ti jsem si finance normálně spravoval sám (teda, netvrdím, že jsem si vydělával) :).

Odkaz ke komentáři

Přátelé, nemáte někdo nějaký mustr papíru k vymáhání škody způsobené zaměstnancem zaměstnavateli? Kde jsou zmíněné patřičné paragrafy a tak podobně? Moc byste mi pomohli. Hledal jsem něco na netu, ale přiznám se, že se mi to nijak uspokojivě nepovedlo...

Odkaz ke komentáři

No, jo, jenže ty víš, jak žít, synovec je takové pako, že by to vrazil do nějaké totální číčoviny, ne hodnotného bubeníka ...

Nějak to není jen o věku, já se v 25 od máti dověděl, že v mých 23 otec prošustroval celé mé stavební spoření a jaksi se to nikomu neráčil oznámit - máti mu ještě dva roky na to prý dávala svou část platby (tou dobou jsem už žil daleko, tak jsem se to od ní dověděl tehdy ještě po pevné lince). Prošustroval asi čtvrt mega, na který přispívali společně s máti a prarodiči. Do teď mu to asi neodpustila. :) Ale co už, peníze vem čert. :)

Když jsem se ho otázal, proč to tak udělal (v těch mých 25 letech), tak mi vynadal, že to byly přece jeho peníze, nedal jsem na to ani korunu a jen on si rozhodne, jestli mit o dá nebo nedá a nejsem dostatečně zralý, abych to utratil za něco hodnotného a koupil bych jenom nějaké, cituju "p*čoviny" (kdyby byly jen jeho, tak fajn, ale i prarodiče byli řádně naštvaní a pak se docela rozhádali).Do dnes se neví, za co to utratil, ale objevila se drahá TV a digitální foťák. Moc s penězma hospodařit nikdy neuměl. Jo, máme zajímavý vztah do dnes. :D

Upraveno uživatelem T301
Odkaz ke komentáři

Když já dostal v 18-ti 20 tisíc z nějaký pojistky, dal jsem to na termíňák s 14-ti % úrokem. Za 2 roky jsem to vybral a koupil si podíl v tátově firmě :-) 

palec nahoru, velmi dobré řešení, ale na to už je u mně pozdě....,  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Technicko-taktický dotaz. Zítra jedu s rodinou na Záhorie. Zbraně mám vyčištěné, pasti na medvědy nachystané, buzolu a mapu vycentrované. Nahlásil jsem se do systému ministerstva zahraničí DROZD. Cestovní pojištění nám dali u Lloydů. Právník má veškeré potřebné instrukce a podpisy. Voda, čistící tablety, sušené maso...všechno cajk. Ale přecejen se raději zeptám, ještě něco zásadního s sebou?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...