Lion Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Určitě to jde. Kamoše dcera byla rok na škole v usa a minulý týden ji pustili (plánovaný přílet duben)... Akorát je tam karanténa nebo test na covid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 No ale ten kámoš mi tvrdí, že s americkým psem je to jinak, tak nevím. Kam letěla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Kolem mě to teď řeší víc lidí, ať už pro sebe, nebo partnera různě v zahraničí.. Řekl bych, že pokud sežene let, tak se do Vídně určitě dostane. Relativně aktuální info např https://at.usembassy.gov/covid-19-information-february-25-2020/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Berbatow: Vídeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Je tu někdo, kdo by uměl rozhýbat cenu u DJI? Jedná se mi konkrétně o Mavic 2 Pro. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 (upraveno) Když chci poslat balík přes zasilkovnu, vyplním v appce všechny ty kraviny a pak ho stačí donést na výdejní místo zasilkovny? Tam už oni nalepí štítek a pošlou? Upraveno 20. června 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Ano, přesně tak. Vyplníš, zaplatíš, doneseš a je hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Mate nekdo tip na nejaky upozornovac na staticke radary v CR? Potrebuju, aby mi to dalo vedet a nejlepe, aby si to samo tahalo databazi.Napadlo me poridit kameru do auta, nektere z nich databazi maji, ale informaci je malo... Mate pripadne nekdo tip na odzkousenou? Na TrueCam ctu spatne recenze, ze sice maji oznamovat, ale maji mizernou databazi.Nejlip bych bral jen krabicku aji bez te kamery, ale nevim, jestli neco takoveho existuje.V belgii jsem videl kdysi nekoho poyzuvat Coyote - takovou malou krabicku co upozornovala.Budu rad za nejaky tip/radu. DikSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 1 hodinou, Liqid napsal: Ano, přesně tak. Vyplníš, zaplatíš, doneseš a je hotovo. Super... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Jo a k podání potřebuješ už jen kód, který ti vygeneruje appka po zaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 16 minutami, Liqid napsal: Jo a k podání potřebuješ už jen kód, který ti vygeneruje appka po zaplacení. ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Mate nekdo tip na nejaky upozornovac na staticke radary v CR? Potrebuju, aby mi to dalo vedet a nejlepe, aby si to samo tahalo databazi.Napadlo me poridit kameru do auta, nektere z nich databazi maji, ale informaci je malo... Mate pripadne nekdo tip na odzkousenou? Na TrueCam ctu spatne recenze, ze sice maji oznamovat, ale maji mizernou databazi.Nejlip bych bral jen krabicku aji bez te kamery, ale nevim, jestli neco takoveho existuje.V belgii jsem videl kdysi nekoho poyzuvat Coyote - takovou malou krabicku co upozornovala.Budu rad za nejaky tip/radu. DikSent from my Redmi Note 5 using TapatalkStatické radary si tahají z databáze i navigační aplikace do mobilů.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Waze zdarma, Sygic teď nově za 299,-/rok. Poznatky z praxe nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Waze funguje spolehlivě (a nejen na statické).Další možnost naimportovat radary do navigace auta. Záleží co maš. OIII s importem třeba z POI.cz funguje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Mám radary a jejich aktualizace v navigaci TomTom, kupoval jsem ji s touto službou. Není to samozřejmě 100%, ale hodně spolehlivé řešení. Jsou tam jak statické a úsekové, tak mobilní. U úsekových to v měřeném úseku ukazuje průměrnou rychlost, pokud to není v tunelu, celkem šikovná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Diky za tipy. Podivam se, jestli to zvladne navigace, mam starsi tomtom, musim ji pohledat. Mozna by nebylo spatne reseni pres mobil, ale puvodne jsem chtel nejake druhe zarizeni. Posledni dobou mi ale z tech stacionarnich radaru chodi prilis obalek...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 před 2 hodinami, 4st0n napsal: Posledni dobou mi ale z tech stacionarnich radaru chodi prilis obalek... To není navigací, to je řidičem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Chlapi, potřebuju poradit s Kindlem, nejsem schopen změnit název e-booku tak, aby se mi tak zobrazoval v Kindlu. Mám knížky zkonvertované online a mají vygenerované názvy buď unknown případně řadu asi dvaceti náhodných znaků. Prosté přejmenování nepomůže, zkoušel jsem v Calibre přepsat metadata a i když v něm se to tváří ok, v čtečce je to zase stejné. Ideální by bylo, kdyby se dal název přepsat přímo v čtečce, ale to myslím nejde...? Tak kdyby někdo věděl co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Jo ještě jedna věc - nemáte někdo e-book Anatomie lidské destruktivity od Fromma? Mám tu knihu fyzicky ale chci si ho vzít na dovolenou, kdybych dostal chuť na něco podobného, ale má to 500 stran... Našel jsem ho jen v oskenovaném pdf a to se do čtečky nedá zkonvertovat, prohnal jsem to OCR-kem ale je tam plno poznámek a na kžadé stránce název kapitoly a knihy, takže je to o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Na převod mezi formáty knížek používám Calibre a není s tím žádný problém. https://calibre-ebook.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se