kuncák7 Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Zůstal bych u Strausse. Pár páru jsem už měl a vždy spokojenost. I na jiné aktivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Pštros je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Asi tak, do dílny nosím ES s boa systemem, pohodlí dost dobrý, po celým dni mě chodidla nebolej a nepřišlápnu si tkaničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 jj v merku mám nízké s boa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Zdravím Nemáte nějaký tip na obchod koupě dámské kožené bundy? Koukáme Kara a nějaké ty vyhledávače.(A..you,Za..do atd) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Chci koupit alkohol tester, je něco na co bych se měl zaměřit při výběru. Máte nějaké tipy na kvalitní za rozumný peníz? Nebo kdyby někomu ležel ladem doma, tak ho koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Jestli tomu potřebuješ věřit, tak tenhle https://www.drmax.cz/sencor-sca-ba50fc-alkohol-tester Jen je potřeba dokupovat náustky a po několika seti měřeních nechat zkalibrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Chlapi, kamarádi nemáte prosím někdo známé v RS centru v Praze Motole nebo na Karláku? Potřebuji aby přijali moji dceru. Předem moc děkuji Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Před lety mi tu jeden mistni clen vyrobil naprosto uzasny box na reminky. Vim, ze jich tehdy udelal vic. Nicmene za ty roky mi vypadlo, kdo to byl. Takze mi nezbyva, nez se potupne ptat . Nevite o nekom, kdo by dokazal vyrobit neco podobneho? Krabice preteka a nutne potrebuji dalsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 (upraveno) před 7 hodinami, Liqid napsal: Jestli tomu potřebuješ věřit, tak tenhle https://www.drmax.cz/sencor-sca-ba50fc-alkohol-tester Jen je potřeba dokupovat náustky a po několika seti měřeních nechat zkalibrovat. díky, ještě jen jeden dotaz, kde se takové kalibrace dělají? Upraveno 23. srpna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Dělají to specializované firmy, nám ve firmě to dělají společně s ostatními přístroji. Třeba tady http://alkohol-tester.cz/kalibrace-alkoholtester/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 před 24 minutami, Liqid napsal: Dělají to specializované firmy, nám ve firmě to dělají společně s ostatními přístroji. Třeba tady http://alkohol-tester.cz/kalibrace-alkoholtester/ paráda, díky opět za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Ja si v lekarne objednavam klasicke trubicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 (upraveno) Pánové, potřeboval bych urgentně radu ohledně svítidel do bytu. Mám dominantní klasickou americkou knihovnu a stoly včetně kuchyňského v tomto stylu. Obyvák a kuchyň mám propojené, tak bych potřeboval, aby to spolu ladilo. Nemáte prosím tipy? Uz jsem viděl spoustu katalogů, ale nevím si s tím vůbec rady. Prosím o Vaše rady. Jde mi spíš o nové světla než o vintage kousky. Dostupné v Praze. DÍKY. Upraveno 25. srpna 2020 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Pánové, potřeboval bych urgentně radu ohledně svítidel do bytu. Mám dominantní klasickou americkou knihovnu a stoly včetně kuchyňského v tomto stylu. Obyvák a kuchyň mám propojené, tak bych potřeboval, aby to spolu ladilo. Nemáte prosím tipy? Uz jsem viděl spoustu katalogů, ale nevím si s tím vůbec rady. Prosím o Vaše rady. Jde mi spíš o nové světla než o vintage kousky. Dostupné v Praze. DÍKY.Na to tu máme fachmana, napiš členovi Majk1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Nejsem si jistý, jestli se to může do stausů, co si pamatuju, tak ne, tak se zeptám tady... Není tu někdo nebo nezná někoho, kdo umí vymyslet / vytvořit logo? + třeba hlavičkový papír atd... A taky bych potřeboval přehrát web vytvořený ve wordpressu na jiný webhosting... Když tak poprosím o doporučení nebo SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Ahoj Pánové,ozval se mi kupec na hodinky pod skrytým mejlem "instancemail.net " jak píše tak čestina není jeho silná stránka. Dnes mě opět kontaktoval už z mejlovky "seznamu" ,že koupí pro bratrance v Rumunsku. Dokonce nabízí ještě o 500Kč víc. Chce bankovní údaje,ale nějak mi to smrdí. Když pošlu jen číslo účtu tak snad nic nehrozí a nebo ruce pryč od toho. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Tak jestli se Ti to jakkoliv nezdá, vykašli se na to. Přijde jinej kupec přeci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 (upraveno) Pošle ti potvrzení o zaplacení, pak si to vystornuje a pak tě bude do konce života strašit. Ruce pryč. https://www.avizo.cz/blog/pozor-na-podvodne-nabidky-ze-zahranici/ Upraveno 31. srpna 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 tak to mám poslat zděs:Název: Plesa Patrascan Florentina Adresa: Street Gheorghe Asachi Number 5 Floor 2 Apartment 7 Město Focsani Poštovní směrovací číslo: 620009 Země: Rumunsko tak mu poděkuji a napíšu jen ČR. Tak uvidíme a jdu od toho. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se