Gustaf Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Poraďte prosím takle narychlo nějaké vysílačky pro děti, ať to ještě stihnu koupit Pod stromeček. Cena cca do 800kc. Aby měla nějakou výdrž a mělo to nějaký dosah. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 30 minutami, Gustaf napsal: Poraďte prosím takle narychlo nějaké vysílačky pro děti, ať to ještě stihnu koupit Pod stromeček. Cena cca do 800kc. Aby měla nějakou výdrž a mělo to nějaký dosah. Diky Nám letos Ježíšek donese tady ty. Každý musí mít svoji, přes to vlak nejede a já bych občas taky rád věděl kde děti jsou a jak se jim vede, takže mi připadli 3 ks dobrá volba. Ale jaký jsou a jestli fungují dobře nemám ponětí. https://www.mall.cz/vysilacky/motorola-tlkr-t42-triple-pack?gclid=Cj0KCQiAqvaNBhDLARIsAH1Pq534hyPuyXD97NDkKCmv7TkAWNgl3q0UkB6Jjn8aNEjlsUINZp5EZgMaAv9VEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Na ty sem taky koukal.... škoda,že ještě nemáš zkušenost s nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Mame je od lonska a jsou cajk. Vydrz dlouha, dosah taky. Na km jsem to ale nemeril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 23 minutami, nickolas napsal: Mame je od lonska a jsou cajk. Vydrz dlouha, dosah taky. Na km jsem to ale nemeril. Tak super.. jdu do nich.... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 ten dosah je spíš daný způsobem použití, výkon to má maličký a je daný předpisem, takže v tom jsou všecky stejné. V zástavbě pár set metrů, v přírodě i několik kilometrů, z kopce na kopec i desítky kilometrů. To spíš bývá problém s kvalitou příjmu, ty horší pobírají kdeco, hovory prolézají ze sousedních kanálů, ruší to kdeco. Ale Motorola je tradiční značka, ikdyž stejně je to Čína. Obvykle bývají i dost blbuvzdorné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Tak objednáno...vzal jsem dvě červené v electroworldu. Pro děti to bude dostačující si myslím. Díky všem za reakce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Toe napad, diky panove, taky objednavam. Supr ze tam sou tri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Hlavně je pouč, že to není telefon a co do toho povídají, slyší všichni, kteří jsou v dosahu. Mám zapnutý skener, poslouchám blízké letiště a občas zaslechnu dětičky, jak se venčí s vysílačkama a matka to řídí doma z kuchyně. To se člověk dozví věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Hele my si zadny invazni plany a cisla kreditek obvykle nevypravime, takze kdo chce smirovat nase kecy, necht si poslouzi!:) Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Tady Vorel, tady Vorel . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Rozhodl jsem se prodat zlatý řetízek, který mám 13 let a nenosím ho. Šli byste s tím do zlatnictví, které vykupuje? Asi bych si i vybral něco jiného, ale decentnějšího (má přes 20g). Na aukru mám nulovou historii a jiné stránky moc neznám. Jak byste to co nejlépe vyřešili v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 A co to zkusit tady ? Jako na chronomagu, ve výkupu dostaneš málo .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 (upraveno) Hilfe, hilfe, zmizly mi z TV vsechny programy ČT v HD. Normalni zustaly, HD fuc. Obecny problem jsem nevyguglil. Zkousel jsem znovu nacist programy a furt nic edit: jedu pres UPC/Vodafone Upraveno 22. prosince 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Asi blbost, já mám na ovladači od TV tlačítko DIGITAL/ANALOG. Nejsem doma, ale myslim, že to dělá přesně to tebou popsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Mám taky UPC/VDF a tady asi nezbývá, než je kontaktovat. Nejsem doma, abych se podíval, zda je to globální ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Nastaveni digital/analog je cajk, ostatni HD jedou taky cajk. Zmizla jen CT. Spis nezbyde nez reset TV…cemuz se branim. Nebo nechat CT bez HD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 3 hodinami, nickolas napsal: Hilfe, hilfe, zmizly mi z TV vsechny programy ČT v HD. Normalni zustaly, HD fuc. Obecny problem jsem nevyguglil. Zkousel jsem znovu nacist programy a furt nic edit: jedu pres UPC/Vodafone Tak jsem si kupodivu vzpomněl a u mne jde ČT normálně v HD, tudíž to nebude nějaký jejich větší trabl. Napiš na podporu, třeba je nějaký lokální problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Mám dotaz - je tu někdo ochoten (a schopen) :)) poradit mi ve věci nákupu nahrávacího zařízení a případně mikrofonu ? Zatím studuji, ale rád bych si zkrátil cestu a zjistil na co se zaměřit, případně čemu se vyhnout - počítám malou přenosnou krabičku a k tomu buďto klopa nebo možná stačí místo klopy to, co umí přenosný rekordér+ nějaký mikrofon na doma - nejsem novinář ani mistr zvuku - jen nechci žádnou srajdu - prostě jednou koupit a používat … jde mi skutečně jen o zvuk - nahrávání venku, případně v domácích prostorách - díky za nakopnutí správným směrem, případně SZ ať nesyflím vlákno (počítám tak do 10==víc jak 15 nedám a musí to mít smysl (jinak do 10) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Pánové budu kupovat nabíječku na auto a moto baterku a mám v merku Optimate 6. Je to dobrá volba nebo by měl někdo lepší typ? https://www.battery-import.cz/nabijecky-4/tecmate-nabijecka-optimate-6-ampmatic--12v-6a--tm360/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se