Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, warann napsal:

Tak to jsme na tom stejne. Kotouc taky nevim, ale

@Xenomorfus

bude vedet. 

Proc ja? :-D.

Nicmene bych to taky videl na nejaky  polotovar, jak uz bylo zmineno. Ovsem klidne i treba pro ozubene kolo, napriklad do obrabecich stroju....

160073-0-sada-vymennych-kol-modul-1-5.jpg

DSC_0250.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 8. 2024 v 14:12, Tobi napsal:

Dotaz-měnil jsem mot.olej a nalil jsem o půl litru víc,ujel jsem asi 8km a potom jsem přebytek odsál,doufám že se nic neposralo, je to Peugeot 2008😨.

Nikdo nic neví, tak to ruším.

Odkaz ke komentáři

Ahojte, není zde někdo v okolí Liberce, kdo se vyzná v dotacích na muzejní a podobné činnosti? Znám paní, která je šikovná sběratelka šicich strojů ( má 400 zajímavých kompletů, některé kusy i z roku 1860). Akorát neumi chodit v vyřizování  dotaci. Město ji moc nepomohlo a muzeum několikrát stehovala. Pokud je tady někdo,  kdo umí pomoci, jak vyřídit dotaci, bylo by to perfektní. Paní do toho vkládá hodně svých  peněz,  úsilí a znalostí, na té kolekci 400 stroju je to vidět. 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jdu si sem pro radu ohledně auta.

Manželka chce nějaké na rozježdění, dříve chtěla malé, ale i Tourana by prý zvládla. Jediná podmínka je ale automat. Dá se něco rozumného sehnat v cenové relaci kolem 200 000? Provoz by byl primárně pojížděcí po městě.

Na jednoho Tourana sme byli kouknout 2012 1.4 TSI. Na motor jsou hodně rozpačité názory - má s ním někdo zkušenosti? Jestli to je vyloženě průšvih a nebrat, nebo se to dá?

Díky

F.

Upraveno uživatelem filltos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...