zceyee Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna (upraveno) @Mil.haus Matu mam vedle toho, tohle je bazalka, myslim to co nici ty listy na te bazalce. SPatne jsem to asi predtim napsal. Je to nejake zviratko nebo plisen nebo nemoc nebo ja nevim. Na netu jsem nic moc nenasel ale je mozne ze spatne hledam. Upraveno 2. srpna uživatelem zceyee
Jehlan Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 2 hodinami, zceyee napsal: Nevite nekdo co to je a jak se toho zbavim? Mi to postupne zere uz 3. bazalku venku. Jen bazalka, nic jinyho kolem takhle nevypada. Proč má moje bazalka na svých krásných voňavých listech bílé skvrny? 1
Mil.haus Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 37 minutami, zceyee napsal: @Mil.haus Matu mam vedle toho, tohle je bazalka, myslim to co nici ty listy na te bazalce. SPatne jsem to asi predtim napsal. Je to nejake zviratko nebo plisen nebo nemoc nebo ja nevim. Na netu jsem nic moc nenasel ale je mozne ze spatne hledam. Myslím, že Jehlan to trefil. Chemii, předpokládám, nechceš. Vyzkoušel bych česnekový výluh. Někdy pomůže i kopřivový, ale ten docela dost smrdí. Např. tady 1
vraby Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Zdravim pánové Chtěl bych si udělat vizualizaci polepu auta. Je nějaký prográmek nebo zabývá se tady někdo zdejší? Děkuji
Jehlan Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 14 hodinami, Mil.haus napsal: Myslím, že Jehlan to trefil. Chemii, předpokládám, nechceš. Vyzkoušel bych česnekový výluh. Někdy pomůže i kopřivový, ale ten docela dost smrdí. Např. tady Vlastně předpokládám, že vzhledem k objemu v jakém spotřebovávají tuto bylinku Italové, tam bude kultura pěstování asi nejpokročilejší. Podobně jako Japonci roubované sazenice zeleniny, nebo Nizozemci květiny
Lucky Lucaso Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Zdarec. Nevite nekdo, kde by se dalo po Praze sehnat nahradni silikonovy poutko na casio 18mm? Nebo nejakej osvedcenej link? Nasel jsem neco na netu samozrejme, ale platit nesmyslny postovny v tomhle pripade se mi moc nechce. Diky.
Moty Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna V 5. 8. 2025 v 21:08, Lucky Lucaso napsal: Zdarec. Nevite nekdo, kde by se dalo po Praze sehnat nahradni silikonovy poutko na casio 18mm? Nebo nejakej osvedcenej link? Nasel jsem neco na netu samozrejme, ale platit nesmyslny postovny v tomhle pripade se mi moc nechce. Diky. Helveti nebo Koscom, bych zkusil
Moty Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Máte někdo zkušenost s firmou, která se stará o pronájem nemovitosti? Prosím SZ. diky
Conrad Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna (upraveno) Má někdo kontakt na XXMASS nebo co je s ním? Pokud někdo ví, prosím SMS. Upraveno 10. srpna uživatelem Conrad
safi Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Doporučte mi prosím nějaký e-shop nebo kamerou prodejnu v Praze. Chtěl bych koupit manželce nějaké menší diamantové náušnice. Nic moc fancy. Takové ty kulaté pecičky. Manželka je pravidelně ztrácí, takže syntetické kameny by nevadily.
Stuky Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 38 minutami, safi napsal: Doporučte mi prosím nějaký e-shop nebo kamerou prodejnu v Praze. Chtěl bych koupit manželce nějaké menší diamantové náušnice. Nic moc fancy. Takové ty kulaté pecičky. Manželka je pravidelně ztrácí, takže syntetické kameny by nevadily. https://www.klenota.cz/Nausnice/Pecky/?f[p][2][0]=1
bandicoot Odesláno pondělí v 18:39 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:39 (upraveno) Neni tu někdo kdo by vykupoval trofeje? Jeleni, daňci, siki, srnci, mufloni. Je to na zdobených prkýnkách, je mi líto to rozřezat a prodat na váhu jen parohy a rohy. Bohužel nemáme v rodině letní zámeček kam bychom to dali a Kája si to na Bertramku do chodby s parožím už taky nedá… edit, desítky kusů toho jsou Upraveno pondělí v 18:49 uživatelem bandicoot
TomTomTom Odesláno úterý v 05:54 Nahlásit Odesláno úterý v 05:54 před 11 hodinami, bandicoot napsal: Neni tu někdo kdo by vykupoval trofeje? Jeleni, daňci, siki, srnci, mufloni. Je to na zdobených prkýnkách, je mi líto to rozřezat a prodat na váhu jen parohy a rohy. Bohužel nemáme v rodině letní zámeček kam bychom to dali a Kája si to na Bertramku do chodby s parožím už taky nedá… edit, desítky kusů toho jsou Artes natur s.r.o. 1
slabak Odesláno úterý v 11:08 Nahlásit Odesláno úterý v 11:08 Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji
Shane001 Odesláno úterý v 11:14 Nahlásit Odesláno úterý v 11:14 Natřený černou barvou to bude vypadat hrozně. Zkus zvážit samolepící fólii - tapetu. Renovoval jsem tak starou kuchyň. 1
shaggy Odesláno úterý v 13:27 Nahlásit Odesláno úterý v 13:27 Niekto osobna skusenost s www.delivero.sk ?Niektore telefony su za super ceny. Az prilis... Na dotaz odpovedali, ze maju plnu zaruku a su z EU distribucie.
Klotzman Odesláno úterý v 13:50 Nahlásit Odesláno úterý v 13:50 (upraveno) před 2 hodinami, slabak napsal: Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji Hlavně v žádném případě ne Balakryl nebo cokoli ředitelného vodou, pokud bys teda mermomocí šel touhle cestou. Ideálně nastříkat pistolí, barvu si necháš namíchat v ideální hustotě v nějakým marketu. A jestli nemáš pistoli, tak ti to narvou do sprejů, akorát jich holt budeš muset koupit víc. Jenom to nenatírej štětkou, pokud teda nejsi natěrač (což podle dotazu asi nejsi...), bylo by to hnusný. Možná vem dceru sebou, ať se mrkne na vzorníky, třeba si vybere nějakou rozumnější barvu, než obyč černou. Upraveno úterý v 13:51 uživatelem Klotzman Doplnění
slabak Odesláno úterý v 13:59 Nahlásit Odesláno úterý v 13:59 Jj, to zni rozumne, diky. Pres cernou nejede vlak, bohuzel. Zkousel jsem to nekolikrat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se