Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@Mil.haus   Matu mam vedle toho, tohle je bazalka, myslim to co nici ty listy na te bazalce. SPatne jsem to asi predtim napsal. Je to nejake zviratko nebo plisen nebo nemoc nebo ja nevim. Na netu jsem nic moc nenasel ale je mozne ze spatne hledam.

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno
před 37 minutami, zceyee napsal:

@Mil.haus   Matu mam vedle toho, tohle je bazalka, myslim to co nici ty listy na te bazalce. SPatne jsem to asi predtim napsal. Je to nejake zviratko nebo plisen nebo nemoc nebo ja nevim. Na netu jsem nic moc nenasel ale je mozne ze spatne hledam.

Myslím, že Jehlan to trefil. Chemii, předpokládám, nechceš. Vyzkoušel bych česnekový výluh. Někdy pomůže i kopřivový, ale ten docela dost smrdí. Např. tady

• Díky 1
Odesláno

Zdravim pánové

Chtěl bych si udělat vizualizaci polepu auta. Je nějaký prográmek nebo zabývá se tady někdo zdejší? 

Děkuji 

Odesláno
před 14 hodinami, Mil.haus napsal:

Myslím, že Jehlan to trefil. Chemii, předpokládám, nechceš. Vyzkoušel bych česnekový výluh. Někdy pomůže i kopřivový, ale ten docela dost smrdí. Např. tady

Vlastně předpokládám, že vzhledem k objemu v jakém spotřebovávají tuto bylinku Italové, tam bude kultura pěstování asi nejpokročilejší. Podobně jako Japonci roubované sazenice zeleniny, nebo Nizozemci květiny 🙂

Odesláno

Zdarec. Nevite nekdo, kde by se dalo po Praze sehnat nahradni silikonovy poutko na casio 18mm? Nebo nejakej osvedcenej link? Nasel jsem neco na netu samozrejme, ale platit nesmyslny postovny v tomhle pripade se mi moc nechce. Diky.

Odesláno
V 5. 8. 2025 v 21:08, Lucky Lucaso napsal:

Zdarec. Nevite nekdo, kde by se dalo po Praze sehnat nahradni silikonovy poutko na casio 18mm? Nebo nejakej osvedcenej link? Nasel jsem neco na netu samozrejme, ale platit nesmyslny postovny v tomhle pripade se mi moc nechce. Diky.

Helveti nebo Koscom, bych zkusil

Odesláno

Máte někdo zkušenost s firmou, která se stará o pronájem nemovitosti? Prosím SZ. 
diky

Odesláno (upraveno)

Má někdo kontakt na XXMASS nebo co je s ním? Pokud někdo ví, prosím SMS.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Doporučte mi prosím nějaký e-shop nebo kamerou prodejnu v Praze. Chtěl bych koupit manželce nějaké menší diamantové náušnice. Nic moc fancy. Takové ty kulaté pecičky. Manželka je pravidelně ztrácí, takže syntetické kameny by nevadily. 

Odesláno
před 38 minutami, safi napsal:

Doporučte mi prosím nějaký e-shop nebo kamerou prodejnu v Praze. Chtěl bych koupit manželce nějaké menší diamantové náušnice. Nic moc fancy. Takové ty kulaté pecičky. Manželka je pravidelně ztrácí, takže syntetické kameny by nevadily. 

https://www.klenota.cz/Nausnice/Pecky/?f[p][2][0]=1

Odesláno (upraveno)

Neni tu někdo kdo by vykupoval trofeje? Jeleni, daňci, siki, srnci, mufloni. Je to na zdobených prkýnkách, je mi líto to rozřezat a prodat na váhu jen parohy a rohy. Bohužel nemáme v rodině letní zámeček kam bychom to dali a Kája si to na Bertramku do chodby s parožím už taky nedá…

edit, desítky kusů toho jsou

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
před 11 hodinami, bandicoot napsal:

Neni tu někdo kdo by vykupoval trofeje? Jeleni, daňci, siki, srnci, mufloni. Je to na zdobených prkýnkách, je mi líto to rozřezat a prodat na váhu jen parohy a rohy. Bohužel nemáme v rodině letní zámeček kam bychom to dali a Kája si to na Bertramku do chodby s parožím už taky nedá…

edit, desítky kusů toho jsou

Artes natur s.r.o.

• Dát hlas 1
Odesláno

Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, slabak napsal:

Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji 

Hlavně v žádném případě ne Balakryl nebo cokoli ředitelného vodou, pokud bys teda mermomocí šel touhle cestou. Ideálně nastříkat pistolí, barvu si necháš namíchat v ideální hustotě v nějakým marketu. A jestli nemáš pistoli, tak ti to narvou do sprejů, akorát jich holt budeš muset koupit víc. Jenom to nenatírej štětkou, pokud teda nejsi natěrač (což podle dotazu asi nejsi...), bylo by to hnusný.

Možná vem dceru sebou, ať se mrkne na vzorníky, třeba si vybere nějakou rozumnější barvu, než obyč černou.

Upraveno uživatelem Klotzman
Doplnění

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...