tano Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Tak uz mam termosku Tatonka!! Je paradni za ty penize, paradne lehounka. Diky
Xenomorfus Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Tak uz mam termosku Tatonka!! Je paradni za ty penize, paradne lehounka. Diky Necht Ti slouzi dlouha leta.Pak jeste napis, jak jsi spokojen s izolacnimi vlastnostmi ;-).
tano Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Xenomorfus: jojo o vikendu ji asi testnu.
Karki Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Hledám dobrou duši, která jezdí po republice.Potřeboval bych něco(lyže) přivézt z Plzně do Ostravy.Dotyčná osoba nechce na poštu.Kdyby se tu někdo našel a byl ochotný za nějaký obnos to udělat, byl bych vděčný.Klidně SZ.Děkuji za pozornost.
tano Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Xenomorfus: jojo o vikendu ji asi testnu. Test proveden: vrouci voda nalita doplna. Termoska byla po dobu 10 hodin venku na kamenne podlaze. Teplota venku mezi +1 az -1 stupen Celsia. Po 10 hodinach jsem se malem oparil, horka voda az moc Velika spokojenost a jeste jednou diky
Xenomorfus Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Tak to mam radost, ze jsi spokojeny! At Ti slouzi!
tano Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Tak to mam radost, ze jsi spokojeny! At Ti slouzi!Dik
Z. Paul Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Chlapi jak na mravence? mam je v kuchyni a koupelně, netušim odkud lezou. Jsou to takový pidi žlutý zmetci.Pasti z obchodu nepomáhají jsou tu od doby co jsem se nastěhoval, vlastně tu byli dřív než já, ale chci je zničit!! Poradte prosím.
tommas4 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 růžový prášek na mravence, posypat odkud lezou, vymydlí to celý hnízdoprodává se to i v hobby marketu v takové papírové kulaté krabičce s plastovým sypátkem nahoře jinak jsou někde v konstrukci baráku pravděpodobně ve dřevěné části (dříve často k nalezení pod parapety nebo pod prahem a podobně), do které jde trochu vlhkosti (potřebují vodu), tak zkus najít kde se schovávají to je pak jistota
Gustaf Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 To jsou ty faraoni, nebo jak se jim říká. Když je měli naší v paneláku, tak tam všude do těch jejich cesticek kudy lezli, dali nějaký žrádlo. Vypadalo to jako hnědá barva z vodovek, i tvarem a bylo to v takovy plastový krabičce. A voni tam vlezli a odtahali to královně, ta to sezrala a bylo vykydano.
Z. Paul Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Když já netušim odkud lezou zkusim to vyzkoumat.
Gustaf Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Stačí, když jim to dáš do těch cesticek...
Liqid Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Taky doporučuji z pod lednice a skříní odstranit drobečky a zbytky jídla všeobecně, asi tam nelezou jen tak výletnicky.
klobadysek Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Zdravím, myslím že pro některé z vás aktuální otázka: sněhová fréza. Mám elektrickou, ale v současné chvíli když už máme sněhu víc jak 40 čísel je toho na ni moc, uvažuji o benzínové alternativě. Doporučili byste levnější dvoustupňovou? Používám jen tak trochu kolem domu a zvolil jsem jednostupňovou kvůli skladnosti přes rok, ale na druhou stranu je to použitelné jenom na prašan, při mokrém sněhu je na nic.
DavidLC Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Pěkný, ale neotáčí se a nesolí..... :)
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Dostal jsem Primusku. tuhle kravinu jsem si koupil před tejdnem v hudy .... koupil sem k tomu i pevnej špunt ... a dobře sem udělal .... ten cvakací vodešel hned druhej den ..... příležitostně vyfotím jak vypadá černej povlak po tejdnu povalovaní v autobusu .... loupe se to jak banán noa abych nebyl jenom negativní, tak po cca 18 hodinách je čaj furt teplej tak že se nedá pít na první dobrou ..... totéž s se studeným .... je to prostě furt studený takže sem vlastně spokojenej
zbuddy Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já ji mám dávno, prodávala se automaticky s oběma závěry... ... koupil sem k tomu i pevnej špunt ... a dobře sem udělal .... ten cvakací vodešel hned druhej den .....
roura74 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Tak uz mam termosku Tatonka!! Je paradni za ty penize, paradne lehounka. Diky Dnes jsem si na tebe v rámci toulání krajinou vzpomněl. :-)
African Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Kluci, jakou měnu si sebou vzít do Thajska, USD, EUR, nebo to je šumák? Např. v Keni bylo EUR těžce nevýhodné a hlavně že všeude v průvodcích psali, že je to jedno, tak proto se ptám. Děkuji za každý postřeh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se