Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak uz mam termosku Tatonka!! Je paradni za ty penize, paradne lehounka.

Diky :clap:

Odesláno

Necht Ti slouzi dlouha leta.

Pak jeste napis, jak jsi spokojen s izolacnimi vlastnostmi ;-).

Odesláno

Xenomorfus: jojo o vikendu ji asi testnu.

Odesláno

Hledám dobrou duši, která jezdí po republice.Potřeboval bych něco(lyže) přivézt z Plzně do Ostravy.Dotyčná osoba nechce na poštu.Kdyby se tu někdo našel a byl ochotný za nějaký obnos to udělat, byl bych vděčný.Klidně SZ.Děkuji za pozornost.

Odesláno

Xenomorfus: jojo o vikendu ji asi testnu.

Test proveden: vrouci voda nalita doplna. Termoska byla po dobu 10 hodin venku na kamenne podlaze. Teplota venku mezi +1 az -1 stupen Celsia. Po 10 hodinach jsem se malem oparil, horka voda az moc :)

Velika spokojenost a jeste jednou diky :clap:

Odesláno

Tak to mam radost, ze jsi spokojeny!

:cheers:

At Ti slouzi!

Dik ;)

Odesláno

Chlapi jak na mravence? :( mam je v kuchyni a koupelně, netušim odkud lezou. Jsou to takový pidi žlutý zmetci.

Pasti z obchodu nepomáhají :( jsou tu od doby co jsem se nastěhoval, vlastně tu byli dřív než já, ale chci je zničit!! 

Poradte prosím.

Odesláno

růžový prášek na mravence, posypat odkud lezou, vymydlí to celý hnízdo

prodává se to i v hobby marketu v takové papírové kulaté krabičce s plastovým sypátkem nahoře

jinak jsou někde v konstrukci baráku pravděpodobně ve dřevěné části (dříve často k nalezení pod parapety nebo pod prahem a podobně), do které jde trochu vlhkosti (potřebují vodu), tak zkus najít kde se schovávají to je pak jistota

Odesláno

To jsou ty faraoni, nebo jak se jim říká. Když je měli naší v paneláku, tak tam všude do těch jejich cesticek kudy lezli, dali nějaký žrádlo. Vypadalo to jako hnědá barva z vodovek, i tvarem a bylo to v takovy plastový krabičce. A voni tam vlezli a odtahali to královně, ta to sezrala a bylo vykydano.

Odesláno

Taky doporučuji z pod lednice a skříní odstranit drobečky a zbytky jídla všeobecně, asi tam nelezou jen tak výletnicky.

Odesláno

Zdravím, 

myslím že pro některé z vás aktuální otázka: sněhová fréza. Mám elektrickou, ale v současné chvíli když už máme sněhu víc jak 40 čísel je toho na ni moc, uvažuji o benzínové alternativě. Doporučili byste levnější dvoustupňovou? Používám jen tak trochu kolem domu a zvolil jsem jednostupňovou kvůli skladnosti přes rok, ale na druhou stranu je to použitelné jenom na prašan, při mokrém sněhu je na nic.  

Návštěvník YPO
Odesláno

Dostal jsem Primusku

tuhle kravinu jsem si koupil před tejdnem v hudy .... koupil sem k tomu i pevnej špunt ... a dobře sem udělal .... ten cvakací vodešel hned druhej den ..... 

příležitostně vyfotím jak vypadá černej povlak po tejdnu povalovaní v autobusu .... loupe se to jak banán

noa abych nebyl jenom negativní, tak po cca 18 hodinách je čaj furt teplej tak že se nedá pít na první dobrou ..... totéž s se studeným .... je to prostě furt studený

takže sem vlastně spokojenej

Odesláno

Já ji mám dávno, prodávala se automaticky s oběma závěry...

... koupil sem k tomu i pevnej špunt ... a dobře sem udělal .... ten cvakací vodešel hned druhej den ..... 

Odesláno

Dnes jsem si na tebe v rámci toulání krajinou vzpomněl. :-)

e26eacadd60c982d7528ae1ab90d9046.jpg

Odesláno

Kluci, jakou měnu si sebou vzít do Thajska, USD, EUR, nebo to je šumák? Např. v Keni bylo EUR těžce nevýhodné a hlavně že všeude v průvodcích psali, že je to jedno, tak proto se ptám.  Děkuji za každý postřeh :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...