Xenomorfus Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 před 7 minutami, bohus76 napsal: To jsou auta těch návštěvníků? Ne, fejkonosu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Auta ekologických aktivistů z magistrály? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 15 hodinami, Xenomorfus napsal: Ja mam fobii z toho, ze se jednou rano vzbudim a nebude nafta. Proto si udrzuji obsesi vojenskou technikou. Takze kazdemu chronomagorovi, ktery se na Retromestecku prokaze platnym chronobundosloganem, umoznim si prolezt nasi techniku, podam fundovany vyklad a pri trose stesti a prostoru i svezu. Tam jeste nevim, jaka bude organizace... Via: www.retromestecko.cz A to já bych i přijel, už jen pro ty protáhlý xichty dvou holek 11 a 17 let... I když kdo ví... dívky jsou to zvídavé. Program na sobotu 9., aspoň rámcově, zatím asi nevíš, což..? Na stránkách ještě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 (upraveno) V 2. 8. 2023 v 11:06, Klotzman napsal: A to já bych i přijel, už jen pro ty protáhlý xichty dvou holek 11 a 17 let... I když kdo ví... dívky jsou to zvídavé. Program na sobotu 9., aspoň rámcově, zatím asi nevíš, což..? Na stránkách ještě není. Program uz mi prisel (na strankach este neni), tak davam ;-). Edit: Jo, je to "pracovni verze" pro "vnitrni potrebu", takze tam jeste muzou byt nejake drobne kosmeticke upravy. Bude dobre to sledovat primo na strankach. PROGRAM-ČAS-ROZVRH-2023-PRACOVNÍ-02.pdf Upraveno 4. srpna 2023 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 A pokracujeme i dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Kdes nechal fousy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Vousy narustaji pravidelne kazdy rok pres zimu. A na jaro to sundam ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Paradne vam vyslo pocasi koukam, skoda ze jsem se o tom dozvedel az dneska tak pristi rok no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Joooo, pokud doziju, tak snad i pristi rok....;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Tak jeste nejaka tankiada a pak uz myti, nakladani, odvoz, skladani, parkovani... No, o pulnoci doma jako na koni... Jeste, ze vstavam do prace az v pet rano ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Husite, "vozova hradba-T-72" a husitsky choral vysilany z BVP-1 "Bouře lll." ...to se musi zazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Tradicne sem pomuchlal par plechu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Tohle vlákno vždycky bylo čistej poklad. Kdysi jsem se u toho dost pobavil, když jsem ho četl (a taky si uvědomil, kolik věcí sám mám a že jsem vlastně normální), tak ať se pobaví i nověji příchozí... Do tohoto vlákna by se tento test mohl hodit. Poslal mi ho kolega, asi mi tím chtěl něco naznačit Nicméně je to celkem zajímavý, mají dobře popsanou jak metodiku a cvičný vyplnění není úplně ztracenej čas... https://embrace-autism.com/raads-r/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Tak autista evidentně nejsem, nicméně celý test bylo v podstatě jasné na jakou otázku mám odpovědět never a na jakou always, ale to je asi důvod, že teda jako autista se necítím, nicméně, aby to nevyznělo, že jsem odpovídal podle toho co jsem myslel, že mám odpovídat, abych nebyl autista Total:10 Language subtotal:0 Social relatedness subtotal:7 Sensory/motor subtotal:0 Circumscribed interests subtotal:3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 (upraveno) Co jsem vyhrál? SCORE Total: 111 Language subtotal: 12 Social relatedness subtotal: 76 Sensory/motor subtotal: 10 Circumscribed interests subtotal: 13 Ale spousta těch otázek je teda hodně divná a taková moc definitivní. Nicméně v diskusi je napsáno že má člově zvolit tu "horší" variantu, pokud je nerozhodný, cože sem v mnoha připadech musel udělat Upraveno 20. února 2024 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 109... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 tiez 109... takze tu mame vsetci sklony k autizmu:) 90 Stronger indications of autism, although non-autistics may score as high. 130 The mean score of autistic people; strong evidence for autism. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Tvl, já mám score 18 . Jsem divnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Jseš, a nemluv na mně! Vytvářím si právě okruh osobní samoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Já už 3 hodiny počítám párátka v kuchyni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se