Přejít na obsah

Vaše malé obsese a fobie

Doporučené příspěvky

před 15 hodinami, Xenomorfus napsal:

Ja mam fobii z toho, ze se jednou rano vzbudim a nebude nafta. Proto si udrzuji obsesi vojenskou technikou. Takze kazdemu chronomagorovi, ktery se na Retromestecku prokaze platnym chronobundosloganem, umoznim si prolezt nasi techniku, podam fundovany vyklad a pri trose stesti a prostoru i svezu. Tam jeste nevim, jaka bude organizace...

Via: www.retromestecko.cz

A to já bych i přijel, už jen pro ty protáhlý xichty dvou holek 11 a 17 let... 😀 I když kdo ví... dívky jsou to zvídavé. Program na sobotu 9., aspoň rámcově, zatím asi nevíš, což..? Na stránkách ještě není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 8. 2023 v 11:06, Klotzman napsal:

A to já bych i přijel, už jen pro ty protáhlý xichty dvou holek 11 a 17 let... 😀 I když kdo ví... dívky jsou to zvídavé. Program na sobotu 9., aspoň rámcově, zatím asi nevíš, což..? Na stránkách ještě není.

Program uz mi prisel (na strankach este neni), tak davam ;-).

Edit: Jo, je to "pracovni verze" pro "vnitrni potrebu", takze tam jeste muzou byt nejake drobne kosmeticke upravy. Bude dobre to sledovat primo na strankach.

PROGRAM-ČAS-ROZVRH-2023-PRACOVNÍ-02.pdf

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...

Tohle vlákno vždycky bylo čistej poklad. Kdysi jsem se u toho dost pobavil, když jsem ho četl (a taky si uvědomil, kolik věcí sám mám a že jsem vlastně normální), tak ať se pobaví i nověji příchozí...

Do tohoto vlákna by se tento test mohl hodit. Poslal mi ho kolega, asi mi tím chtěl něco naznačit :D

Nicméně je to celkem zajímavý, mají dobře popsanou jak metodiku a cvičný vyplnění není úplně ztracenej čas...

https://embrace-autism.com/raads-r/

Odkaz ke komentáři

Tak autista evidentně nejsem, nicméně celý test bylo v podstatě jasné na jakou otázku mám odpovědět never a na jakou always, ale to je asi důvod, že teda jako autista se necítím, nicméně, aby to nevyznělo, že jsem odpovídal podle toho co jsem myslel, že mám odpovídat, abych nebyl autista🤣

Total:10

Language subtotal:0

Social relatedness subtotal:7

Sensory/motor subtotal:0

Circumscribed interests subtotal:3

Odkaz ke komentáři

Co jsem vyhrál?

SCORE

Total: 111

Language subtotal: 12

Social relatedness subtotal: 76

Sensory/motor subtotal: 10

Circumscribed interests subtotal: 13

Ale spousta těch otázek je teda hodně divná a taková moc definitivní.

Nicméně v diskusi je napsáno že má člově zvolit tu "horší" variantu, pokud je nerozhodný, cože sem v mnoha připadech musel udělat ;)

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...