Vir Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 3 hodinami, warann napsal: @Vir kdyz na to tak koukam, jsem nejen bridil, ale i bordelar. Ale za to mam slusnou, byt uplne zbytecnou, sbirku starejch raket To jsi neviděl zbytek mé dílny....ty tam máš na rozdíl odemě pořádek 1
Ivan Lelák Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 22 hodinami, nickolas napsal: Hovno, to si fotil v tom OBI! Já mám bordel a taky nemůžu nic najít. Tak proč se snažit o pořádek..? 2
bohus76 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Pořádek je pro blbce. Inteligent zvládá chaos 4 1
vzduch Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Já bych uvítal, kdyby mně v tom mém bordelu někdo občas udělal pořádek neb zjišťuji, že některé věci, které mám, kupuji opakovaně! 1
Prochy68 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 51 minutami, vzduch napsal: Já bych uvítal, kdyby mně v tom mém bordelu někdo občas udělal pořádek neb zjišťuji, že některé věci, které mám, kupuji opakovaně! Tohle mam naprosto stejne 1
redd Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Je zajímavý, že vždycky nemůžu najít to, co akutně potřebuju... 1
geometr Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Jak bylo to pořekadlo ... Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. 1
Vir Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Máš naprostou pravdu, ale bohužel to má své hranice
Ivan Lelák Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 19 hodinami, vzduch napsal: Já bych uvítal, kdyby mně v tom mém bordelu někdo občas udělal pořádek neb zjišťuji, že některé věci, které mám, kupuji opakovaně! To já furt, hlavně věci do dílny - rukavice, metr, pásmo, vodováha. Pak se to vždycky najde, tak to mám 2x..
Tittus Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Já to mám s knihami, mám tady stoh těch, které mám dvakrát.
Oliver333 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června V 21. 5. 2026 v 10:18, Ivan Lelák napsal: To já furt, hlavně věci do dílny - rukavice, metr, pásmo, vodováha. Pak se to vždycky najde, tak to mám 2x.. Rukavic, metrů, pásem a vodováh není nikdy dost :-))) 1
financ Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června V 18. 6. 2026 v 0:55, Tittus napsal: Já to mám s knihami, mám tady stoh těch, které mám dvakrát. to mám s hodinkama 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se