Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 hodinami, Harwey napsal:

To je jedno kedy, nie?

Jasan, může se kdykoli 😄

Byl ten Tvůj taky tak sladkej? My se tady právě toho osmýho shodli, že byl sladkej jak cecek. Ty máš jinýho výrobce, tak napiš, jakej byl 😄

Odesláno
Po delší době čepované. U Salzmannů umí. Budu to muset rychle zopakovat, dokud to jde. 1c0bdd1dc130c8899889b6bf7f195a5b.jpg

Ze bych zabehl:)salzmanni superja zitra tank bar Na spilce az pujdu s kocarem

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Jaj, to je sprostý , za to by jsi měl dostat ban 😄

Tahle jejich vínovice u moře ve večerním vánku se sluníčkem pomalu zapadajícím za obzorem ……………………...………………….. A ty rána, ajajaj 😄 

Odesláno

Ze bych zabehl:)salzmanni superja zitra tank bar Na spilce az pujdu s kocarem

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tank bar byl v plánu, ale chtěli jsme jít i na jídlo.
Odesláno

Ja jsem si dnes, již po několikáté přivezl irskou od Conora .... 

Za mě slušný poměr cena / výkon .... A asi jedna z malá irských k jaké se rád a s chutí vracím 

4C1F62A6-44BB-4643-8265-EBDE11612881.jpeg

Odesláno

Takovej dotaz - levandulovej gin se zlatými třpytkami Marx Spencer - je to velkej hnus? Nebo to má smysl naježit holce, která má ráda kvalitní Gin a levanduli miluje.

Už mám zabalenýho Barristera a hrču levandulové kosmetiky a tohle sice dává smysl, ale už jsem kdysi koupil podobnej nesmysl a pak mi to leta zabíralo místo v baru, než jsme to vylili do clozetu. Cena je cca 700,-

Odesláno

S tonikem se vypije všechno :) Já si teda nedokážu představit pít něco levandulovýho..vždyť to musí chutnat jako mejdlo ne? :) Ale zase k tomu co už máš to sedí, a to je hlavní. 
Pobavil mě Marx Spencer :)

Odesláno
V 11. 12. 2020 v 19:57, Marcus napsal:

Po delší době čepované. U Salzmannů umí. Budu to muset rychle zopakovat, dokud to jde. 1c0bdd1dc130c8899889b6bf7f195a5b.jpg

Ale mierku asi nemaju, ze? :lol2:

Odesláno

Dobrý rumy se mi doma strašně rychle odpařují. Zajímavý, že třeba Metaxa tu leží už tak 4 roky a je jí furt stejně..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...