rorda Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 NIGHTinGALE napsal: ALOE VERA KING. Je to dobrý a prý to má být i zdravý To je zas teď móda tyhle Aloe věci ...
Jeremy Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Já právě zkouším Coca Cola Light Green Tea, našel jsem to v jednom říšském supermarketu. DOcela to jde.
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 teď momentálně vodu s citronkou......poměr 1:2....šklebím se u toho jak čerti u kyselýho zelí.....
Onyx Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 No kdyz to tak procitam, tak vidim, ze je vetsina z Vas milovniky kvalitnich moku:D nekdo si sleha caj, nekdo degustuje domaci palenku jinej zas vino. A ja tu sedim mam slinu az na zem, zizen, ze bych mrtvymu vypil voko a cekam az odbije 8. hodina a dam si krasne vychlazenou Plzen. Na to se fakt tesim
spiderer Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 No tak ja dneska nic extra zajimavyho, Pepsi s citronem, ale zitra si dam nekde par s laskou pripravenych Cuba Libre
New X-Bob Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) Lambrusco ač jinak příznivec suchých vín, tohle je dobré...4 dcl už jsou pryč, tak to dorazím Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem New X-Bob
mischa Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 dávám teď Rulandu bílou z Kutné Hory. Jednoduchý, dobrý, přírodní produkt na bázi biologicko-dynamické produkce. Certifikát dostanou příští rok... Jo a předtím jsem si s tchýní dal Moscato Asti DOCG, fakt dobrý bublinky.
dknespl Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 jsem prase, Coronu s limetkovou stavou, uz treti
gas Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 tak dnes pracovně cuvee od konkurence, kabinetní Sauvignon - Veltlín, má to pěkné darebák, sakra
lolohh Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Baker napsal: Miluju Stellu, je to moje nejoblíbenější pivo (jsem ostuda českého pivovarnictví, já vím) - točenou, lahvovou i nealko.
rorda Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 S tou nealko Stellou si musíš dělat prdel ... Vždyť z toho je normálně ta kukuřice cítit ...
Baker Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 lolohh napsal: Miluju Stellu, je to moje nejoblíbenější pivo (jsem ostuda českého pivovarnictví, já vím) - točenou, lahvovou i nealko. Ja bohuzel taky, hlavne kdyz to s ni nahodou prezenu, tak rano neni tak hrozny ...
NIGHTinGALE Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 rorda napsal: To je zas teď móda tyhle Aloe věci ... Já na zdravou životosprávu moc nedbám. Já regeneruju tak nějak sám od sebe Modá nemóda - to Aloe Vera mi fakt chutná. Možná, že budu o víkendu experimentovat. Zkusím ho dochutit nějakým alkeholem
Kalifx Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Dneska mám asi PMT, protože jsem si po včerejší slivovici naordinoval Bols Advocat
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 rorda napsal: S tou nealko Stellou si musíš dělat prdel ... Vždyť z toho je normálně ta kukuřice cítit ... Stella Rulez, pro mě nejoblíbenější světlé/pilsen ever.
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Quasar007 napsal: Přesně tak, není to o tom "že si šlehnu čaj", ale bambusovou metličkou se promísí "prachový zelený čaj" s vodou v šálku. Ale celý čajový obřad rozhodně nevykonávám, jednak ho neumím a pak také z časových důvodů (neb celý obřad netrvá pár minut, ale podstatně déle). Viděl jsem jej ale v Japonsku vykonávat a ta atmosféra klidu a pohody je až neskutečná. Čaj je má slabost a poslední dobou se k tomu přidává záliba ve studiu funkčních mecanických "hejblátek" a tudíž i mechanických hodinek...... Vidím, že jsem čajový neznalec. Dík za poučení.
bandicoot Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 V pátek jsem si pustil Easy Ridera a popíjel jednoho Desperadose za druhým. A záviděl jsem chlapíkům ve filmu jejich kuřivo u ohníčku.
boo-beek Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Mno, tak ted piju kafe, vodu (hodne vody) a polykam ruzovky... Vcera toho bylo nejak moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se