Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
ALOE VERA KING. Je to dobrý a prý to má být i zdravý :)
To je zas teď móda tyhle Aloe věci ... :D
Odesláno

No kdyz to tak procitam, tak vidim, ze je vetsina z Vas milovniky kvalitnich moku:D nekdo si sleha caj, nekdo degustuje domaci palenku jinej zas vino. A ja tu sedim mam slinu az na zem, zizen, ze bych mrtvymu vypil voko a cekam az odbije 8. hodina a dam si krasne vychlazenou Plzen. Na to se fakt tesim :thumbsup_anim:

Odesláno

dávám teď Rulandu bílou z Kutné Hory. Jednoduchý, dobrý, přírodní produkt na bázi biologicko-dynamické produkce. Certifikát dostanou příští rok... Jo a předtím jsem si s tchýní dal Moscato Asti DOCG, fakt dobrý bublinky.

Odesláno

S tou nealko Stellou si musíš dělat prdel ... :D Vždyť z toho je normálně ta kukuřice cítit ...

Odesláno
  lolohh napsal:
Miluju Stellu, je to moje nejoblíbenější pivo (jsem ostuda českého pivovarnictví, já vím) - točenou, lahvovou i nealko.

Ja bohuzel taky, hlavne kdyz to s ni nahodou prezenu, tak rano neni tak hrozny ...

Odesláno
  rorda napsal:
To je zas teď móda tyhle Aloe věci ... :D

Já na zdravou životosprávu moc nedbám. Já regeneruju tak nějak sám od sebe :)

Modá nemóda - to Aloe Vera mi fakt chutná.

Možná, že budu o víkendu experimentovat. Zkusím ho dochutit nějakým alkeholem :D

Odesláno
  Quasar007 napsal:
Přesně tak, není to o tom "že si šlehnu čaj", ale bambusovou metličkou se promísí "prachový zelený čaj" s vodou v šálku.

Ale celý čajový obřad rozhodně nevykonávám, jednak ho neumím a pak také z časových důvodů (neb celý obřad netrvá pár minut, ale podstatně déle). Viděl jsem jej ale v Japonsku vykonávat a ta atmosféra klidu a pohody je až neskutečná.

Čaj je má slabost a poslední dobou se k tomu přidává záliba ve studiu funkčních mecanických "hejblátek" a tudíž i mechanických hodinek......

Vidím, že jsem čajový neznalec. Dík za poučení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...