AKUC Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 tak nie som jediný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Kdyz mam doma Bucanero tak rad zacnu jednou sklenickou a pak teprve na to normalni rum No i tak se to dá, u vína se sladkým začít nedá, ale u rumu proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Virgin Gorda jste někdo měli? U nás ho mají v hospodě a celkem mi chutná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 dnes ovocný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dnes mi zena spocitala, ze mame doma uz 40 lahvi tvrdyho alkoholu a nakazala mi, ze nez dotahnu dalsi lahev, musim jinou vypit. No, nemam ja to hodnou zenu -. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak to visnovy je peknej hnus..asi poputuje do kanalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dnes mi zena spocitala, ze mame doma uz 40 lahvi tvrdyho alkoholu a nakazala mi, ze nez dotahnu dalsi lahev, musim jinou vypit. No, nemam ja to hodnou zenu - .Kdyby jsi potřeboval pomoci,dej vědět.Zvládnul bych i nějaký ten přesčas....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Furt něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 1966 prý nebyl špatný ročník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Kdyby jsi potřeboval pomoci,dej vědět.Zvládnul bych i nějaký ten přesčas.......Nevadi, ze vse je z likerky Drak? Voni to uplne stejne jako ta zimni smes do ostrikovacu z Polska. Myslim, ze to bude mnamka. Urcite se stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Mňam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Afri to je nieco na sposob bejliiis ? Oplati sa kostnut flasku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Afri to je nieco na sposob bejliiis ? Oplati sa kostnut flasku ?Ano, je to na ten způsob ale chuť je úplně jiná samozřejmě, jedinečná. Milují to ovoce i zvířata z celé Afriky :-) Určitě flašku zkus, v létě vychlazená s ledem super, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Na rumové vlně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Jesenická akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Kontrola hladinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 @rouraZlosyn nevím, to dej report prosímdruhá várka je dílem mého předchůdce tady na hotelu a ještě je minipivovar v Jeseníku jak pojedeš za kopec, pokud nemáš vyzkoušeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Kvasslav znám když Halaxa začínal. Byl super. Jsem zvědavej kam došel. Zlosyn mám poprvé. TomCZ mi ho včera bral v Losinách. BTW.... Teď jsme dopili Zlosyn polotmavý 12 a je takový nevýrazný. Lidušce chutnal moc, já bych řekl neurazí, ale ani nenadchne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Škótska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se