jacob Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Chlapi, napadá Vás, kde koupit jednu nebo dvě láhve Gold Cock 1992? Všude potkávám 1995. Děkuji za doporučení :-).
Irma Bunt Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Chlapi, napadá Vás, kde koupit jednu nebo dvě láhve Gold Cock 1992? Všude potkávám 1995. Děkuji za doporučení :-). https://www.alkohol.cz/produkty/gold%2520cock/vyhledavani/?gclid=Cj0KEQiA9P7FBRCtoO33_LGUtPQBEiQAU_tBgE5avadBCJn2M1mJWtCfQClqKU5Bm8t4KL3qD3_H_7UaArRG8P8HAQ Na první odkazu v google při zadání Gold Cock 1992
Chumpus Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Chlapi, napadá Vás, kde koupit jednu nebo dvě láhve Gold Cock 1992? Všude potkávám 1995. Děkuji za doporučení :-).Jestli myslíš tu úplně první várku, tak ta už je dlouho vyprodaná...
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Sa museli zblaznit s tymi cenamiPrečo takto myslis
filo-boxer Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Sa museli zblaznit s tymi cenamiV tom odkazu ale nemaji tu prvni, klasickou. Ale i tak dobre! Nasel jsem email s cenou, za kterou jsem ji kupoval v breznu 2015. Jednu popijim a jednu mam ve sklepe, tu si necham a za 10 let ji vymenim za Rolexky, nebo aspon za origo Orliky. Upraveno 11. března 2017 uživatelem filo-boxer
AKUC Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 neviem či to tu už bolo ale niečo pre fajnšmekrov o whisky : https://www.whiskybase.com/
Chumpus Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 V tom odkazu ale nemaji tu prvni, klasickou. Ale i tak dobre! Nasel jsem email s cenou, za kterou jsem ji kupoval v breznu 2015. Jednu popijim a jednu mam ve sklepe, tu si necham a za 10 let ji vymenim za Rolexky, nebo aspon za origo Orliky. Jojo, ta první stála na eshopu u Jelínka 800... Tenkrát jsem si říkal, jestli jich mám vzít víc, nakonec jsem si to ale ke své smůle rozmyslel... Alespoň teď mám ty loňské dvě edice
skalis Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Po obede na dobre zaziti, mam v lednici jeste par kousku a pak jeste Ziegen Bock (amber ale) a s oblibou jeste mistni dallasky Deep Ellum IPA, nebo konzumnejsi Shiner Bock (to pila i manzelka, kdyz tady byla, narozdil od IPA, ktery ji nejely).
morbo Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 V pátek sem byl něco málo nakoupit a velice doporučuju tuhle Metaxu. Vezl sem ji tchánovi, páč pro něj je to něco jako pohádka mládí a jak sem na to řecký slunce v láhvi nikdy moc nebyl, tak tohle je velká paráda.
Lion Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Tyden pocucavam Don Papa, tretina lahve zmizela... Velmi jemny rum, chuťově sladky, ale ne na jedno brdo jak Pyrat (samej pomeranč)... Pripomina mi to zvejkacku... Asi ho dam do portfolia pro navstevy... Tam si myslim ze si kazdej neco najde a nebude frflat ze je to moc/ malo sladky apod... Ja sem odvarenej z eldorado 12 yo... Kdysi sem ho po prvním panaku odsoudil, ale po pul lahvi mi tam nic nechybi a ani neprebejva
ondra_v Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Z alkoholu mě v poslední době zaujal COPPER HEAD 40% - Gin COPPER HEAD Black Batch bych velmi rád sehnal, ale nedaří se mi to.
Návštěvník enrico156 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ochutnal jsem tento rum a mohu jen a jen doporučit, skvěle chutná a ještě lépe voní
Radek Cigi Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Dostal jsem tuhle láhev Gold Cock 12 y.o. a měl jsem před jejím otevřením trošku předsudky... Normálně piju Ardbeg, Talisker, Connemaru a klasickou hospodskou klasiku Jameson (blended). Moje předsudky byly naprosto liché - je to výborné pití, opravdu! Doporučuji. Ochutnal jsem i Gold Cock 3 y.o., ale ten mi moc nejel.
Chumpus Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Pořídil jsem si něco na degustaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se