Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, napadá Vás, kde koupit jednu nebo dvě láhve Gold Cock 1992? Všude potkávám 1995. Děkuji za doporučení :-).

Jestli myslíš tu úplně první várku, tak ta už je dlouho vyprodaná... 

Odesláno (upraveno)

Sa museli zblaznit s tymi cenami

V tom odkazu ale nemaji tu prvni, klasickou. Ale i tak dobre! Nasel jsem email s cenou, za kterou jsem ji kupoval v breznu 2015. Jednu popijim a jednu mam ve sklepe, tu si necham a za 10 let ji vymenim za Rolexky, nebo aspon za origo Orliky.  ;)

post-3194-0-62188500-1489219153_thumb.jpg

post-3194-0-11792900-1489219164_thumb.jpg

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

V tom odkazu ale nemaji tu prvni, klasickou. Ale i tak dobre! Nasel jsem email s cenou, za kterou jsem ji kupoval v breznu 2015. Jednu popijim a jednu mam ve sklepe, tu si necham a za 10 let ji vymenim za Rolexky, nebo aspon za origo Orliky.  ;)

Jojo, ta první stála na eshopu u Jelínka 800... Tenkrát jsem si říkal, jestli jich mám vzít víc, nakonec jsem si to ale ke své smůle rozmyslel... Alespoň teď mám ty loňské dvě edice :)

Odesláno

Po obede na dobre zaziti, mam v lednici jeste par kousku a pak jeste Ziegen Bock (amber ale) a s oblibou jeste mistni dallasky Deep Ellum IPA, nebo konzumnejsi Shiner Bock (to pila i manzelka, kdyz tady byla, narozdil od IPA, ktery ji nejely).

6f59ad5ad93a84f980cc7ff89f2d68a2.jpg

Odesláno

V pátek sem byl něco málo nakoupit a velice doporučuju tuhle Metaxu. Vezl sem ji tchánovi, páč pro něj je to něco jako pohádka mládí a jak sem na to řecký slunce v láhvi nikdy moc nebyl, tak tohle je velká paráda.

post-35198-0-44121400-1489335944_thumb.jpg

Odesláno

Tyden pocucavam Don Papa, tretina lahve zmizela... Velmi jemny rum, chuťově sladky, ale ne na jedno brdo jak Pyrat (samej pomeranč)... Pripomina mi to zvejkacku... Asi ho dam do portfolia pro navstevy... Tam si myslim ze si kazdej neco najde a nebude frflat ze je to moc/ malo sladky apod...

Ja sem odvarenej z eldorado 12 yo... Kdysi sem ho po prvním panaku odsoudil, ale po pul lahvi mi tam nic nechybi a ani neprebejva

Návštěvník enrico156
Odesláno

Ochutnal jsem tento rum a mohu jen a jen doporučit, skvěle chutná a ještě lépe voní

post-35364-0-25243100-1489491854_thumb.jpg

Odesláno

Dostal jsem tuhle láhev Gold Cock 12 y.o. a  měl jsem před jejím otevřením trošku předsudky... Normálně piju Ardbeg, Talisker, Connemaru a klasickou hospodskou klasiku Jameson (blended). Moje předsudky byly naprosto liché - je to výborné pití, opravdu! Doporučuji. Ochutnal jsem i Gold Cock 3 y.o., ale ten mi moc nejel.

post-50561-0-70992700-1489513098_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...