patprom Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Už se může? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 19 hodinami, Harwey napsal: To je jedno kedy, nie? Jasan, může se kdykoli Byl ten Tvůj taky tak sladkej? My se tady právě toho osmýho shodli, že byl sladkej jak cecek. Ty máš jinýho výrobce, tak napiš, jakej byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 V 6. 12. 2020 v 12:34, marosh napsal: Dobrá kombinace, pičo. Ten borec v bedně, to je Garou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 1 hodinou, spaja napsal: Ten borec v bedně, to je Garou? Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 To je ten s tou zlutou kytarou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Plznička v Lokále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 ProudSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Po delší době čepované. U Salzmannů umí. Budu to muset rychle zopakovat, dokud to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Po delší době čepované. U Salzmannů umí. Budu to muset rychle zopakovat, dokud to jde. Ze bych zabehl:)salzmanni superja zitra tank bar Na spilce az pujdu s kocaremSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Touhle dobou jsem se chtěl vracet z Chorvatska po skončení třetího kurzu plnomořské plavby. No nic, tak aspoň takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Jaj, to je sprostý , za to by jsi měl dostat ban Tahle jejich vínovice u moře ve večerním vánku se sluníčkem pomalu zapadajícím za obzorem ……………………...………………….. A ty rána, ajajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Ze bych zabehl:)salzmanni superja zitra tank bar Na spilce az pujdu s kocaremSent from my iPhone using TapatalkTank bar byl v plánu, ale chtěli jsme jít i na jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ja jsem si dnes, již po několikáté přivezl irskou od Conora .... Za mě slušný poměr cena / výkon .... A asi jedna z malá irských k jaké se rád a s chutí vracím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Takovej dotaz - levandulovej gin se zlatými třpytkami Marx Spencer - je to velkej hnus? Nebo to má smysl naježit holce, která má ráda kvalitní Gin a levanduli miluje. Už mám zabalenýho Barristera a hrču levandulové kosmetiky a tohle sice dává smysl, ale už jsem kdysi koupil podobnej nesmysl a pak mi to leta zabíralo místo v baru, než jsme to vylili do clozetu. Cena je cca 700,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 S tonikem se vypije všechno Já si teda nedokážu představit pít něco levandulovýho..vždyť to musí chutnat jako mejdlo ne? Ale zase k tomu co už máš to sedí, a to je hlavní. Pobavil mě Marx Spencer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Jen to clovek otevre, je tam pulka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 V 11. 12. 2020 v 19:57, Marcus napsal: Po delší době čepované. U Salzmannů umí. Budu to muset rychle zopakovat, dokud to jde. Ale mierku asi nemaju, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 20 minutami, Prochy68 napsal: Jen to clovek otevre, je tam pulka... Piekol si kolac? Sorry, nedalo sa... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Dobrý rumy se mi doma strašně rychle odpařují. Zajímavý, že třeba Metaxa tu leží už tak 4 roky a je jí furt stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 12*? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se