Ondrej71 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ty on-line nákupy jsou nebezpečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Kubatura 750... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) Netušíte někdo co je to za Ballantines? Nikde jsem takovou neviděl - myslím v takové láhvi. Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 @xbraj19 Vypadá to na plnění z 80. let. Lahve byly dostupné v různých objemech (75 cl, 100 cl, 200 cl apod.). Viz třeba soupis na whiskybase.com: https://www.whiskybase.com/search?q=Ballantine's+12-year-old Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Díky, ta stránka je super. Neznal jsem ji. Tak jsem ji načal bez většího očekávání a pije se to samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Ja dnes totok! Velka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Narozeninové dárky byly letos velmi originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 poslední přírůstek Blue Label, už se těším na nějakou příležitost k otevření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 V 29. 4. 2021 v 10:16, Brolo napsal: poslední přírůstek Blue Label, už se těším na nějakou příležitost k otevření Jaká ti přijde ta Nikki? Váhám nad ní, japonské whisky moc neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 @Ondrej71 Nikka From the Barrel je velmi dobrá míchaná whisky s krapet vyšším procentem alkoholu. Ten s sebou nese docela výraznou a velmi příjemnou připomínku zelených jablek, sušeného ovoce (meruňky, hrozinky), koření (vanilka, zázvor, skořice) a obilí. Jinak těch 51,4 % je znát jak v aroma, kde zlehounka zaštipuje a působí až nepatrně svíravě; zvláště zkraje, během úvodních skleniček, tak i v chuti. Kdo má rád silnější míchanou whisky, bude asi potěšen. Popřípadě si lze vyhrát s troškou vody (pár kapek či kávová lžička) a whisky mírně naředit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Mě zas tolik nenadchla nakonec. Asi je to tím alkoholem, jak říká kolega - trochu štiplavá a pro mě ne tak jemná, jako např. ten Lagavulin (ačkoliv je to úplně jiná kategorie, jasně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 16 hodinami, walter10 napsal: @Ondrej71 Nikka From the Barrel je velmi dobrá míchaná whisky s krapet vyšším procentem alkoholu. Ten s sebou nese docela výraznou a velmi příjemnou připomínku zelených jablek, sušeného ovoce (meruňky, hrozinky), koření (vanilka, zázvor, skořice) a obilí. Jinak těch 51,4 % je znát jak v aroma, kde zlehounka zaštipuje a působí až nepatrně svíravě; zvláště zkraje, během úvodních skleniček, tak i v chuti. Kdo má rád silnější míchanou whisky, bude asi potěšen. Popřípadě si lze vyhrát s troškou vody (pár kapek či kávová lžička) a whisky mírně naředit. před 7 hodinami, Brolo napsal: Mě zas tolik nenadchla nakonec. Asi je to tím alkoholem, jak říká kolega - trochu štiplavá a pro mě ne tak jemná, jako např. ten Lagavulin (ačkoliv je to úplně jiná kategorie, jasně) Díky pánové. Tak to asi nebude nic pro mně, jak to má přes 45% tak mě to moc nebere. Pokud to teda není slivovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Začátek víkendu je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Já při pátku tuhle dobrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Jo, konečně pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Tvl to nejde pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Poseroutko Bolí jenom první panák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 3 hodinami, vwtyp11 napsal: Tvl to nejde pít To nepiješ, to vychutnáváš Faktem tedy je, že jsem pil silnější rum, kde bylo víc " cítit " ten rum, tady je to takové spíš palčivě lihové, ale možná by to chtělo podložit něčím masitějším ( třeba steak ), ten rybí salát s rohlíkem posune chuť jinam. Loni jsme ho měli po tataráku a v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 2 hodinami, Bert napsal: Poseroutko Bolí jenom první panák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Ono to ani nieje urcene na priamu konzumaciu. Priamo na flasi to pisu. Tj. jedna sa o surovinu na vyrobu miesanych drinkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se