Nick06 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 [mention=38560]Nick06[/mention] prosím, až se probereš a přestanou se Ti třást ruce, buď tak hodný a lípni sem recept. Díky.@Bert- vypil jsem 3 skleničky a jsou bez následků. Výroba: Nechal jsem pod bublákem zkvasit jablečný mošt- toť vše.https://www.vitalia.cz/clanky/vyroba-domaciho-cideru-je-velmi-jednoducha/Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Velké díky. Moštu máme dost, tak hrrr na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Jelínek Borovička 45%, to je lék na všechno, ako vravel major Terazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Ja byl včera u Tygra a ta votviracka ve tři je brutální. Jinak totiž není šance si sednout a tak musíte rychle…..rychleeee a poctivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Ses učil malovat plot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 No ja ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Jestli se u vás začíná od spodu, jako u nás, tak to vypadá na postupné zhoršování koordinace jestli od shora, tak to je úspěch, plaňka jedna jako druhá každopádně vydařené odpůldne a kvalitní příprava na dnešek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Jo, začínal odspodu a pak uz to psal halabala Asi si taky semtam jedno dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 V 29. 12. 2021 v 17:14, TomCZ napsal: Tak v tom případě ti Pyrat bude chutnat Noo, taky to neni vono. Vyraznejsi, nez bych uplne chtel, ale chutove fajn. V 29. 12. 2021 v 17:22, Nick06 napsal: Mě zas Pampero chutná víc jak ... třeba DonPapa ale v rumech nemám odpité.Cim jsem starší tím víc mě bere slivovice (ale ne na ožrání ale pro ten jednoduchý efekt čistoty chutě a vůně.) Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Driv jsem nepoznal ve Slivovicich rozdil, ale od prestehovani na Valachy citim vsechny nuance a rozdil v chuti je fakt obrovsky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 před 3 hodinami, Frantik napsal: Ja byl včera u Tygra a ta votviracka ve tři je brutální. Jinak totiž není šance si sednout a tak musíte rychle…..rychleeee a poctivě Jé Tygříček Slintám jak pes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 před 3 minutami, nickolas napsal: Jé Tygříček Slintám jak pes! Ja dneska uz ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 V 13. 12. 2021 v 12:17, African napsal: Dorazili vitamíny Kdyby měl náhodou někdo chuť na šišky, tak jsem je objevil tady. https://rakouskepotraviny.cz/Palenky-likery-whisky/Palenky/Limbova-palenka-Zirbenzauber-Bauer-1L Dorazily vitamíny... Tak to večer prubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 před 3 hodinami, mAra_ napsal: Dorazily vitamíny... Tak to večer prubnu. Výborně, tož na zdraví. Už jsem se mu také trochu podíval na zoubek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 4x BrewDog Punk Ipa na večer a pivní košile stejné značky k tomu (z jejich hospody v Londýně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Silvestra je treba naplanovat... ja uz jsem mel pivo svetle, polotmave, vino bile, cervene, retsinu (zbyla z leta), whisky a rum. Sampus se chladi, ale uz ztoho mamm divny pocit, holt jsem to asi zase podcenil (to planovani).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 To zas bude v álejích...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 To to planovanie….Treba davat pozor aby sme neskoncili ako Turci - so sablamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Chateau Bzenec brut v dobré společnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Neb někteří musí pracovat, tak leda presso a kolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se