Ram 21 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Dovoluji si také gratulovat, máme doma 6. měsíců Vašíka a je to To nejlpší, co nás potkalo, konečně člověk může věnovat něčemu skutečně smysluplnýmu.... Tak hodně zdraví, a ať z něj máte rádost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Velká gratulace...to nepotřebuje žádný komentář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 to se povedlo. ať roste jak z vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Velká gratulace,hodně štěstí a zdraví a ať roste jak z vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Gratuluji k synkovi a přeji hlavně hodně zdraví. Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 krásne bábo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 čím dál víc zjišťuju, že děti jsou úplně nejvíc... na nich záleží... taky sem nestih být u porodu /a ani toho nelituju, stopro bych se na sále složil/, ale můj /dnes čtyřletý/ syn, je .... :-) miluju ho .. g r a t u l u j u a přeju lásku a zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Parada, uz jen ta bradka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Připojuji se taktéž k zástupu gratulantů. Hlavně zdraví a lásku pro oba. Já už mám taky splněno, u obou kluků jsem byl i u porodu a tak silnému zážitku se fakt máloco vyrovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Také se připojuji k řadě gratulantů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Díky, díky, díky Právě jsem přijel a kluk byl z táty blekoty trochu paf Nechtěj mi je pustit domů, snad zítra. Zároveň gratuluji ke Všem novým přírůstkům na Chronomagu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 krása..moc gratuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Taky se připojuji k zástupu gratulantů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Také gratuluji. Není to tak dlouho co jsem také slavil potomka a dneska mu jdeme na maturitní ples. Ach jo, to to utíká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 tohle bejby mi uteklo, tak ať roste a je z něj druhej Emil Holub, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Přidávám se ke gratulacím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Gratuluji !!! Hodně zdraví, štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Tož taky GRATULACE tatine ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) GRATULACE a ať se daří . Upraveno 2. února 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Gratuluji a ať je vše, jak má být. Jen ten nadpis mě trochu zmátnul, myslel jsem, že se budeš chlubit nějakýma babama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se