Přejít na obsah

Kolikery máte hodinky?

safi

Doporučené příspěvky

Aktuálně 3 kousky. Junkersy na každý den střídám s Nomosy tangente a na horší časy seika, která ale moc nenosím, protože nemají ruční nátah a tak se mi je nechce pořád rozcházet a vrtič nemám. V blízké době neplánuji žádné změny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuálně mám troje Omegy: mechanické Speedmastery, automatické Seamastery a chronoquartz Seamaster Albatross.

Z minulosti/zkušenosti vím, že čtvrtý kousek je pro mě vždy destabilizujícím impulsem.

Pak začnu zmatkovat, prodávat, nakupovat a zase skončím u dvou kusů. To je můj ideální počet.

Pak si koupím z plezíru třetí hodinky, které nenosím, pak čtvrté, a tak pořád dokola :)

Odkaz ke komentáři

Jedny slusnejsie automaty na kozi, ktore nosim denne do prace a jedny quartz-ky na tahu, ktore som mal kym som nedostal automaty... a ktore lezia v skrini, pretoze aj cez vikendy na vonku nosim tie iste, co do prace. A vlastne ked tak nad tym rozmyslam, este niekde u rodicov v skrini by mohli byt dvoje Prim Sport II zo skolskych cias ;)

Odkaz ke komentáři

1. Festina chronograph .... dostal jsem je k 18ctinám bez problému jdou do teď akorát, že teď už ležej v šuplíku, ale nechám si je ... mají pro mne vysokou hodnotu :-)

2. Hamilton Jazzmaster chrono ... nosím každej den k obleku

3. Seiko 5 sports SNZF11K1, nosím ke kraťasům a jako volnočasovky

.... tuším, že to takhle neskončí už teď pokukuju po nějakých B-UHR :-)

Odkaz ke komentáři

Aktualizace 09/2011 :rolleyes:

1. Prim staré /dědictví/

2. Prim staré /dědictví/

3. Swatch Quartz

4. Swatch Automat /nevím kde, ale zase je najdu /

5. Seiko Chrono

7. Tag Heuer Professional /Obama model/

8. Tag Heuer Chronotimer Aquaracer

9. Suunto CORE Light green

10. Omega Seamaster Chronometer

11. Omega kapesní /dědictví/

12. Tissot V8 Moto GP

Odkaz ke komentáři

Tak sa pridam aj ja:

1. Stowa Seatime (denne nosenie)

2. Laco Flieger 45 A (denne nosenie, momentalne uprednosnujem 1.)

3. Certina Automatic DS Podium Valgranges (odkedy som dosiel na toto forum a kupil 1. a 2., tak stoja na policke)

4. Tissot PRC 200 (http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0034/refid_VDE3XzFfNTg2XzQy) tiez v podstate na policke, resp. oblekku, kedze ide o najmensi model aky mam

5. Roamer nejake sportove quart, stare mozno 15 rokov, su dvojbaterkove, idu neskutocne presne

6. Prim, ktore som nasiel po 25 rokoch na povale, 17 jewels, nejaky detsky model, natiahol som ich a odvtedy funguju, rezerva chodu rovnych 36 hodin

Odkaz ke komentáři

Je to deprimující, střídám dvoje s tím, že jedny jsou hlavně do práce. Chybí mi možnost volby. Když jich bylo 10 až 12, tak jsem měl pocit, že je toho taková hromada, že si zase nemůžu vybrat natož unosit. Takže asi tak 5ks bude ideální střední cesta :)

Odkaz ke komentáři

Keby si sa rozhodol tie polickove CERTINY predat tak sa kludne ozvi :suicide_anim:

Tak sa pridam aj ja:

1. Stowa Seatime (denne nosenie)

2. Laco Flieger 45 A (denne nosenie, momentalne uprednosnujem 1.)

3. Certina Automatic DS Podium Valgranges (odkedy som dosiel na toto forum a kupil 1. a 2., tak stoja na policke)

4. Tissot PRC 200 (http://www.tissot.ch...DE3XzFfNTg2XzQy) tiez v podstate na policke, resp. oblekku, kedze ide o najmensi model aky mam

5. Roamer nejake sportove quart, stare mozno 15 rokov, su dvojbaterkove, idu neskutocne presne

6. Prim, ktore som nasiel po 25 rokoch na povale, 17 jewels, nejaky detsky model, natiahol som ich a odvtedy funguju, rezerva chodu rovnych 36 hodin

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...