Norrona Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Muzu se tady vubec psat kdyz ma clovek jen 1 a k tomu jsou quartz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Muzu se tady vubec psat kdyz ma clovek jen 1 a k tomu jsou quartz? Nikdo takovej snad ani neexistuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Aktuálně 3 kousky. Junkersy na každý den střídám s Nomosy tangente a na horší časy seika, která ale moc nenosím, protože nemají ruční nátah a tak se mi je nechce pořád rozcházet a vrtič nemám. V blízké době neplánuji žádné změny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Muzu se tady vubec psat kdyz ma clovek jen 1 a k tomu jsou quartz? No pokud ti to takhle stačí, tak jsi nejšťastější člověk pod Chrono-sluncem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norrona Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 (upraveno) @Jay DollDo ted mi prislo naprosto normalni mit pouze 1. Ale cim vic tady clovek travi casu tak se mu vtira jakasi myslenka, jestli je to v poradku Upraveno 7. září 2011 uživatelem Norrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 @Jay Doll Do ted mi prislo naprosto normalni mit pouze 1. Ale cim vic tady clovek travi casu tak se mu vtira jakasi myslenka, jestli je to v poradku Dobra rada: utíkej nebo skončíš s šuplíkem plným hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tillman Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Mám jich spoustu 1 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Tak momentálně TH Monaco, TH Carrera, Rolex GMT II master cer.,nově Fortis B-42 LE Mars 500 a pak nějaké Casio v bicoloru které jsem nosil cca 7let od vojny,mé první Prim z 1.třídy,cibule Revue a jedny po prababičce takže jen 8 kousků zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Aktuálně mám troje Omegy: mechanické Speedmastery, automatické Seamastery a chronoquartz Seamaster Albatross. Z minulosti/zkušenosti vím, že čtvrtý kousek je pro mě vždy destabilizujícím impulsem. Pak začnu zmatkovat, prodávat, nakupovat a zase skončím u dvou kusů. To je můj ideální počet.Pak si koupím z plezíru třetí hodinky, které nenosím, pak čtvrté, a tak pořád dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 mám tři kousky - oblekovky (jestli se tak dá říkat Fliegerům od Fortisu - automat)- běžné nošení (Omega SMP - quartz) - tvrdší zacházení (Wenger Diver GTS - quartz) nechce se mi poškrábat ty Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Jedny slusnejsie automaty na kozi, ktore nosim denne do prace a jedny quartz-ky na tahu, ktore som mal kym som nedostal automaty... a ktore lezia v skrini, pretoze aj cez vikendy na vonku nosim tie iste, co do prace. A vlastne ked tak nad tym rozmyslam, este niekde u rodicov v skrini by mohli byt dvoje Prim Sport II zo skolskych cias Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Momentálně 3 ks:Lacoste - před objevením Chronomag.cz, asi 6 let spokojený majitel, nyní 1/2 roku v šuplíkuA po objevení zdejšího fóra: Steinhart Nav B-Uhr II a Casio G-shock G-7900. Snad do konce roku už nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 1. Festina chronograph .... dostal jsem je k 18ctinám bez problému jdou do teď akorát, že teď už ležej v šuplíku, ale nechám si je ... mají pro mne vysokou hodnotu :-)2. Hamilton Jazzmaster chrono ... nosím každej den k obleku 3. Seiko 5 sports SNZF11K1, nosím ke kraťasům a jako volnočasovky .... tuším, že to takhle neskončí už teď pokukuju po nějakých B-UHR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Aktualizace 09/2011 1. Prim staré /dědictví/2. Prim staré /dědictví/3. Swatch Quartz4. Swatch Automat /nevím kde, ale zase je najdu /5. Seiko Chrono 7. Tag Heuer Professional /Obama model/8. Tag Heuer Chronotimer Aquaracer 9. Suunto CORE Light green 10. Omega Seamaster Chronometer11. Omega kapesní /dědictví/12. Tissot V8 Moto GP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Tak sa pridam aj ja: 1. Stowa Seatime (denne nosenie)2. Laco Flieger 45 A (denne nosenie, momentalne uprednosnujem 1.)3. Certina Automatic DS Podium Valgranges (odkedy som dosiel na toto forum a kupil 1. a 2., tak stoja na policke)4. Tissot PRC 200 (http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0034/refid_VDE3XzFfNTg2XzQy) tiez v podstate na policke, resp. oblekku, kedze ide o najmensi model aky mam5. Roamer nejake sportove quart, stare mozno 15 rokov, su dvojbaterkove, idu neskutocne presne6. Prim, ktore som nasiel po 25 rokoch na povale, 17 jewels, nejaky detsky model, natiahol som ich a odvtedy funguju, rezerva chodu rovnych 36 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 konecne jsem to snizil na 3 kousky, planuju snizit asi na dva, protoze se blizi dalsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Nevím přesně. Tipuji tak kolem 25, ale asi víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Je to deprimující, střídám dvoje s tím, že jedny jsou hlavně do práce. Chybí mi možnost volby. Když jich bylo 10 až 12, tak jsem měl pocit, že je toho taková hromada, že si zase nemůžu vybrat natož unosit. Takže asi tak 5ks bude ideální střední cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Keby si sa rozhodol tie polickove CERTINY predat tak sa kludne ozvi Tak sa pridam aj ja: 1. Stowa Seatime (denne nosenie) 2. Laco Flieger 45 A (denne nosenie, momentalne uprednosnujem 1.) 3. Certina Automatic DS Podium Valgranges (odkedy som dosiel na toto forum a kupil 1. a 2., tak stoja na policke) 4. Tissot PRC 200 (http://www.tissot.ch...DE3XzFfNTg2XzQy) tiez v podstate na policke, resp. oblekku, kedze ide o najmensi model aky mam 5. Roamer nejake sportove quart, stare mozno 15 rokov, su dvojbaterkove, idu neskutocne presne 6. Prim, ktore som nasiel po 25 rokoch na povale, 17 jewels, nejaky detsky model, natiahol som ich a odvtedy funguju, rezerva chodu rovnych 36 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Už se dostávám pod 10, cíl je 5. Ode dneška TOP 5:Breitling SteelfishSeiko SNZH FFF modCasio Géčka na tvrdou rachotu a na ryby Prim Diplomat - renovace pro zvláštní příležitostiRetro Prim Sport I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se