marecenator Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Myslim, to vazne a taky souhlasim, ze jsem to pekne vodjebal, se polepsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 na chalupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Neco jako poradne se nadlabnout!ty budes chlap jak hora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Nedělní pohodička ? dlabanec, kakalíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Rychle a zdravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Z toho bych dostal normálně kopřivku! Celej život snídám pořádnýho oslazenýho turka a retko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Snídáme a rozčesáváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Takže, aby bylo vidět, že hubnutí myslím vážně-ta kaše je bilej jogurt s ptacim zobem (tak tomu říkám já) a trochu hresim-2 broskve. Pro masožravé jako jsem já, jak dělané :-).A hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Doufám, že ten yogurt máš nizkotučnej A ty autávky jsou super, do comba bych vzal suby v plechu a máš vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Doufám, že ten yogurt máš nizkotučnej A ty autávky jsou super, do comba bych vzal suby v plechu a máš vystaráno Jo, je to něco podobnýho ( bez chuti a zápachu, ten zob se lepí na patro a skoro to nejde spolknout), ale musím vytrvat- plavková sezona se blíží :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 (upraveno) Držím palce Martine, součástí hubnutí je také pozitivní myšlení , žádný takový "bez chuti a bez zápachu". Upraveno 20. června 2019 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Sobotní brunch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 ...ale musím vytrvat- plavková sezona se blíží :-)).Ahoj! Už je zase skoro po sezóně - jaks dopadl, stihls to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Vopcas takle sprasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Takhle já prasím dost často a moc mi to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) No prave, mne taky Tak jeste dnes a na dlouho dost, je treba byt k sobe odpovedny Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Dnes jsem snídal trojfázově. Fáze prvá. Fáze druhá. Fáze třetí a poslední, tady už jsem neměl sílu sundat si hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Máš kliku, že?s jak proutek. Kolem toho jenom projdu, a dvě kila hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nový pracovní rok je potřeba náležitě ?oslavit?. Jeeej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nový pracovní rok je potřeba náležitě ?oslavit?. Jeeej.Dík, to je přesně ono, adresu pro doručení posílám SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se