Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Jo jasně, ale na zprávy apod. nepotřebuješ super panel resp. super ostrý obraz. Tudíž pro tyto uživatele je zbytečná investice do drahého LED panelu. Pokud už jedeš VOD (Netflix atd.) tak už můžeš volit kvalitu obrazu a zvuku. Proto jsem to psal. 
Jasný. Já jsem sice LG OLED tábor, ale je to tak, na VOD se hodí dobrá velká telka, ta kvalita tam je fajn. Asi ne Blue Ray, ale to nedokážu posoudit, BR nemám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Hasňa napsal:
před 4 hodinami, Kotlick napsal:
Jo jasně, ale na zprávy apod. nepotřebuješ super panel resp. super ostrý obraz. Tudíž pro tyto uživatele je zbytečná investice do drahého LED panelu. Pokud už jedeš VOD (Netflix atd.) tak už můžeš volit kvalitu obrazu a zvuku. Proto jsem to psal. 

Jasný. Já jsem sice LG OLED tábor, ale je to tak, na VOD se hodí dobrá velká telka, ta kvalita tam je fajn. Asi ne Blue Ray, ale to nedokážu posoudit, BR nemám.

Ty nemáš Blue Ray, ty nemáš gramec, ty nemáš automatické hodinky....to je normálně krach 😂  :cheers:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

ahojte, jdu s prosbou o radu....10 let jsem se obešel bez tv, ale teď nová přítelkyně prostě bez netflixu nemůže žít....co je dobrý poměr cena/výkon? Cca 1,5m uhlopricka, klidne vic.....bývaly dobré oledky od LG, je to stále tak? Koupím za 30 slušnou telku?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ThomasB napsal:

Nakonec jsem si poridil od LG oled C3, obraz super, ale uprimne se mi nelibi zvuk z televize 😬 mate nekdo tip na nejaky soundbar, co k ni dokoupit?  Pravdepodobne mi bude stacit soundbar se subwooferem, na zadni repro nemam prostor. 

My máme cca měsíc LG OLED65C31 a k ní jsem dokoupil LG Soundbar SC9S ... funguje to skvěle, perfektně to k sobě pasuje, jeden ovladfač a i Patr Mára to vychválil ... za mě 100% spokojenost :)

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jarett napsal:

My máme cca měsíc LG OLED65C31 a k ní jsem dokoupil LG Soundbar SC9S ... funguje to skvěle, perfektně to k sobě pasuje, jeden ovladfač a i Patr Mára to vychválil ... za mě 100% spokojenost :)

Na ten jsem koukal, pak jeste od LG S90QY…jsou cenove zhruba nastejno.

a kdyz pustis TV bez soundbaru, prijde ti zvuk v pohode? Me prijde, ze to jakoby rezonuje…hlavne pri dialogu nebo treba komentář pri sportu…hrozne mi to trhá usi, tak nevim, jestli nemam treba nejaky vadný kus 🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, ThomasB napsal:

a kdyz pustis TV bez soundbaru, prijde ti zvuk v pohode? Me prijde, ze to jakoby rezonuje…hlavne pri dialogu nebo treba komentář pri sportu…hrozne mi to trhá usi, tak nevim, jestli nemam treba nejaky vadný kus 🤷‍♂️

Myslím že nemáš vadný kus, žena to má u svy televize LG zrovna tak. Myslím, že by to šlo poladit, ale hrabat ji do toho nebudu, pak by to bylo na mě 😅

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, ThomasB napsal:

Zvuk samotné televize jsem vlastně ani pořádně nezkoušel, nainstaloval jsem oboje souběžně. Za mě ideální kombinace, kde k sobě TV i Sounbar pasují jak prdel na hrnec a cenově je to pořád v pohodě :) Souhlasím s Márou, že nejlepší je na LG právě to sladění.

Odkaz ke komentáři

Potřebuju novou televizi. Můj první plochý 40" Samsung (byl OK, ale neměl internet, byl malý atd.) šel po 10 letech do komory (někomu potřebnému ho asi věnuji), nahradil ho přítelkynin Finlux pár let starý, internet už má, je větší, ale obraz upřímně nic moc a má i další kompromisy, třeba HBO prostě neumí a vyhledávání na IT je porod), tak jsem se rozhodl teď v lednu koupit novou televizi, ještě trochu větší. U hodinek atd. mi výběr trvá měsíce, tady jsem vycházel ze značky LG, kterou doma preferujeme. Monča navrhovala něco levnějšího, ale já kouknul na stránky LG a za 5 minut jsem objednal tuhle 55" OLED. Ještě nepřišla, tak nevím, jestli je to slušná volba. Nemáte ji někdo? Co obraz? Jak funguje ten jejich "Magic" ovladač? Dá se k tomu koupit i klávesnice, stojí to za to? Díky.

https://www.lgshop.cz/55-lg-oled55c31

Odkaz ke komentáři

Magic ovladač funguje skvěle. Strašně jsem si na to zvykl. Je to vpodstatě ukazovátko, pohybuješ ovladačem a na telce se pohybuje kurzor. Fakt super.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Ivan Lelák napsal:

Potřebuju novou televizi. Můj první plochý 40" Samsung (byl OK, ale neměl internet, byl malý atd.) šel po 10 letech do komory (někomu potřebnému ho asi věnuji), nahradil ho přítelkynin Finlux pár let starý, internet už má, je větší, ale obraz upřímně nic moc a má i další kompromisy, třeba HBO prostě neumí a vyhledávání na IT je porod), tak jsem se rozhodl teď v lednu koupit novou televizi, ještě trochu větší. U hodinek atd. mi výběr trvá měsíce, tady jsem vycházel ze značky LG, kterou doma preferujeme. Monča navrhovala něco levnějšího, ale já kouknul na stránky LG a za 5 minut jsem objednal tuhle 55" OLED. Ještě nepřišla, tak nevím, jestli je to slušná volba. Nemáte ji někdo? Co obraz? Jak funguje ten jejich "Magic" ovladač? Dá se k tomu koupit i klávesnice, stojí to za to? Díky.

https://www.lgshop.cz/55-lg-oled55c31

Já mám stejnou v 65" ... a neměnil bych :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...