Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Neni to tak davno co za top whisky u nas vseobecne bola povazovana ballantines. A dimple to bola uz uplna luxusna vynimocnost, ani v tuzexe ju nemavali vzdy. A flasa bola omotana tenkou zlatou sietkou, no neskutocne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Geometr: máš pravdu. Osoby konzumující míchanou whisky mohou do tohoto vlákna až po pátém panáku :-)

Filo: No však mi taky dělalo neřízenou prasečí radost Tě (jakožto moderátora) z vlákna vyhazovat .....

A nyní to nejdůležitější - Gustaf: ať chutná!

Odkaz ke komentáři

12yo jsem pil, ale už je to dlouho...takže bohužel..ale určité nebyla tak jemná a vonava...

Fuha. Mne glenlivet 12y pripada najjemnejsia z beznych singlemalt...tak ta tvoja rocnikova musi byt fakt lahodka.
Odkaz ke komentáři

Mě Ježíšek přinesl Laphroig 10yo, já s načtenejma a naposlouchanejma recenzema jsem si k tomu sedal s hráběma na asfalt v ruce, těšil jsem se na formaldehyd a ono to je docela normální pití. Čekal jsem brutálnější nátěr. Caol Ila se mi zdála drsnější a možná i zajímavější.

Tak to já zas pil na Vánoce Caol Ila 12yo, a oproti Laphroaig mi přišla slabší a méně výrazná.

Prostě jsem to měl přesně naopak :-) Aneb sto lidí sto chutí.

Odkaz ke komentáři

Klotzman, tak to je prekvapive pozorovanie. Skus si ich naliat na degustaciu oba, Laphroaig je naozaj o dost "drsnejsi", vo vsetkych ohladoch. Ale Caol Ila ma tiez svoje caro, velmi vyrovnana whisky. Ak Ta bavia tieto dymove nemocnicne, tak este skus Ardbeg a aj celkom drsny (ale dost prvoplanovo) Smokehead. Pripadne tu co in kraluje vsetkym, Lagavulin.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ano, ale ne ledajaký Ardbeg. 

asi souhlas .... nedávno sem nějaký popíjel .... cena kolem litru ..... chutnalo mi to jako zimní voda do ostřikovačů .... je fakt, že mám rači lepidla co se dají vypít bez následné konzumace čehokoliv (zapití)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...