cali Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Ja som este stale uplne nezavrhol to cimrmanovske turbo (teda ze by hodinky po zmacknuti nejakeho tlacitka zacali ist rychlejsie) to by mohlo byt to neco navic, co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 To Mipa - co to je prosím za reklamu a ze kdy?? Díky http://www.prim.cz/cz/firemni-nabidka/ Ze kdy, to opravdu nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Jo,jo - přesně tam jak píše Bert mne to "praštilo" do očí". Chvíli jsem "obrátil oči v sloup" (jsem navíc postižen "technickým chronomagorismem" - snad chápete) a pak si poprskal smíchy klávesnici a monitor - myš byla uchráněna, tu jsem křečovitě svíral v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Je brutální, když tohle napíše firma, která mi servisovala jejich renovované hodinky na třikrát, plus poprvé ohnuli minutovou ručku a podruhé udělali flek na sekundové ručičce. Já se u nich nedivím už ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 zdá se, že citovaná věta z patřičné stránky zmizela - už to tam není...dělají dobře, že čtou fórum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Jestli jde o tuhle stránku: http://www.prim.cz/cz/firemni-nabidka/ a jestli to tady čtou, tak v nadpisu vaši společnost, ne vaší společnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Nevím proč to tak vnímáte, jiné firmy si toho taky načmárají, jak jsou nejlepší atd. A jinak, je to pro běžné konzumenty, né pro pár fanoušků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Nevím proč to tak vnímáte, jiné firmy si toho taky načmárají, jak jsou nejlepší atd. A jinak, je to pro běžné konzumenty, né pro pár fanoušků.Ale i běžný informovaný konzument je celkem schopen rozlišit, co je p.čovina a co ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 ...a navíc tu má plno lidí zkušenosti s "eltonovskou" kvalitou.Moje renovační igeny mě přišly jako nové s ohnutou minutovou ručkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Křivou datumovku u nových Orlíků jsem si taky srovnal, no co, člověk si to holt dodělá. Akorát by to chtělo dát tam kalibr z 60-70 let a bylo by to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Křivou datumovku u nových Orlíků jsem si taky srovnal, no co, člověk si to holt dodělá. Akorát by to chtělo dát tam kalibr z 60-70 let a bylo by to super.Jo, komu se nelení, ten nereklamuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomiTT Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Zdravím ctěné osazenstvo, měl jsem původně myšlenku nechat do firmy udělat pár kousků "custom" Primek s tím, že - v obecné rovině - jde mechanicky o solidně vyrobené hodinky vlastní provenience (já vím, ta Ronda...). Jak tu ale čtu zkušenosti majitelů hodinek, které se nemusí bát cenového srovnání se střední swiss třídou, tak mě to nadšení do marketingové akce trochu přechází. Má podle vás smysl udělat malou sérii vlastního návrhu pro VIP zákazníky, nebo si tím spíše zadělám na ostudu při reklamacích ? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jakože chceš vyrobit pár kusů ze svým logem atd., a věnovat to jako pozornost? Nikdo asi nepočítá s tím že upomínkový předmět musí být i spolehlivý, ale záleží co a koho prezentuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Chybka sa proste vludi, len proste u ELTONu to o cosi viac naserie, lebo si tam clovek priplaca nemalu cast ceny za "individualitu" proste ze to nesekaju jak bata cvicky, no tak by sa im hadam az tolko nestalo keby to pred odoslanim individualne aj zkontrolovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ono asi vazne zavisi jak moc vazne to s tou upomienku myslis. Aj upomienka sa da pojat vo velkom style. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak, bat se toho nemusis. ;-)Pokud se ale jedna o VIP zakazniky, tak predpokladej, ze tvuj osobni navrh asi neoceni. ( myslim cifr apod. )Neco jineho by bylo, kdybys jim dal nejake kultovni hodinky s decentnim venovanim na dynku.To by mohlo zabrat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomiTT Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Ty Rolády jsou dobrý :-). Jak říká jedna kolegyně: diamantem neurazíš.Kdybych chtěl "upomínkový předmět", tak zase pořídím 200 flašek z nějakého soukromého sklípku, kde si kvalitu osobně ohlídám :-). Nebo nějaký reklamní čas v TV, jak jsme to udělali nedávno.Pokud ale někomu věnuji Primky, tak mu - předpokládám - dávám kus historie české mechaniky, na kterou bych měl být aspoň zčásti pyšný a tedy jí věřit. Nemluvě o ceně. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem TomiTT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ber to tak ze ak vezmes low end s rondou tak tam tej ceskej historie, mechaniky a hrdosti az tak moc nebude, proste kvarcky s rondou. Samo ak im kupis zlate Diplomaty, tak to bude ina, ale aj cenovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Tak nemusíš do zlata, jsou i dostupnější primky co poteší. Ostudy se neboj, ty jsi je když tak nevyrobil, a zas to tak horké s těma reklamacema není. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se