gunman Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Mate, před kámošema budeš asi za borce, že jsi ušetřil, ale tady budeš za piču. 3 2 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Ne, opravdu se nebudu unavovat argumenty. Spokojím se s jednoduchým konstatováním: sbohem Mate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Ne že by Spyderco nevyrábělo v Číně, ale tenhle je usa made. Mluvím o originálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října @runner toto vlákno o nožích jsi navštívil naposled před deseti dny. Nemyslíš, že by bylo fajn věci trochu pospojovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října V nožích se nevyznám vůbec. Zavítal jsem defakto jen proto abych si obhájil nákup jedné EDC kudly pro sebe a poradil se ať nekoupím nějakou chujovinu. Ale k tomu co si napsal se musím vyjádřit. A fejk hodinky ti nevadí? Jaký je v tom rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Papune, píšeš svůj příspěvek pod můj. V internetové řeči to znamená, že reaguješ na mne. Je tomu tak? Pokud ano, nerozumím Tvé otázce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Právě teď, Bert napsal: Papune, píšeš svůj příspěvek pod můj. V internetové řeči to znamená, že reaguješ na mne. Je tomu tak? Pokud ano, nerozumím Tvé otázce. Nene, omlouvám se. Chtěl jsem to napsat pod příspěvek Mate. Rozepsal to a začal řešit nějaké povinnosti a pak to dopsal a odeslal. Jenže mezitím se to posunulo dál a můj příspěvek už byl vlastně mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Rozumím. Myslím ale, že psát na Chronomagu Mate je již zcela zbytečné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 50 minutami, Bert napsal: Ne, opravdu se nebudu unavovat argumenty. Spokojím se s jednoduchým konstatováním: sbohem Mate. A ja se tesil na protiargumenty, ale jo, dneska si mi udelal radost. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Stejně Mate/ho nechápu,delá pekné svoje nože a koupí si fík Spyderka!? To snad dělají nepoučení začátečníci nebo ne !? Dal jsi mu Berte nějakého " dočasného" bana nebo definitivu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 25 minutami, bohus76 napsal: Stejně Mate/ho nechápu,delá pekné svoje nože a koupí si fík Spyderka!? To snad dělají nepoučení začátečníci nebo ne !? Dal jsi mu Berte nějakého " dočasného" bana nebo definitivu ? On ma jiny mindset, vnima to jako konstrukter, technik. To pak neresis v jaky slejvarne tu ocel vyrobili, ale jestli ji vyrobili dobre. Podobne jako pasaz s plechovkou od piva v romanu Zen and the Art of Motorcycle Maintenance. Ale v kontextu s jeho dlouhodobym vystupovanim ohledne jeho vlastni tvorby, patentu, klipu ... je tohle fakt k smichu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října On ma jiny mindset, ....... Je mi úplně jedno, jaký má mindset. Tady se projevil jako píčus adorující fejk. Konečná, vystupovat. Debata skončena. 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 2 hodinami, Bert napsal: @runner toto vlákno o nožích jsi navštívil naposled před deseti dny. Nemyslíš, že by bylo fajn věci trochu pospojovat? Ok, byla to samozřejmě reakce na ten Spyderco fejk a prohlášení "všechno je Čína" Jak už tady psali jiní. Mate a jeho reakce, tím spíše v kontextu toho co na knife a trochu i tady předváděl, to mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Jasný, díky, tuhle souvislost jsem fakt nedohledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Jako pochopil bych, že Mate by si koupil Fejk ze studijních důvodů, a řekl,že je to Fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Před hodinou, Bert napsal: Debata skončena. Podruhé a naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Prosím zkušené o radu. Ten můj nožík na který čekám má čepel s oceli D2 což není 100% nerez. Máte někdo zkušenosti jak horké to s tou případnou korozí je? Jestli se mám něčeho bát, nebo to nemám ani řešit. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Myslím, že to s tou korozí tak horké není, zkrátka lišku jako takovou jsem na D2 neviděl. Někdo řeší kdejake zmatnění, patinu , záleží jestli to chceš jako " pracanta" a nebo leštěnku!? Pro mě je to pracovní nástroj a tam nějaký škrábaneček ( či nepatrné změny co nemají vliv na funkci ) neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Mam a mal som par nozov z D2 ... nejaka ta korozia tam pri neopatrnom pouzivani vie vzniknut ale je to hlavne esteticka zalezitost, nie ze by to vyhdzavelo do hlbky ako uhlikovka. Proste ta cepel bude flakata a nepomoze to ani posmrdlat hubkou ... akasi patina nazvime to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Mate dostal ban? To je škoda, sem se ho nestihnul zeptat kde jí koupil, sem si říkal, že bych je mohl nakoupit a střílet tady jako origa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se