Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

V nožích se nevyznám vůbec. Zavítal jsem defakto jen proto abych si obhájil nákup jedné EDC kudly pro sebe a poradil se ať nekoupím nějakou chujovinu. Ale k tomu co si napsal se musím vyjádřit. 

A fejk hodinky ti nevadí? Jaký je v tom rozdíl? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, Bert napsal:

Papune, píšeš svůj příspěvek pod můj. V internetové řeči to znamená, že reaguješ na mne. Je tomu tak? Pokud ano, nerozumím Tvé otázce.

Nene, omlouvám se. Chtěl jsem to napsat pod příspěvek Mate. Rozepsal to a začal řešit nějaké povinnosti a pak to dopsal a odeslal. Jenže mezitím se to posunulo dál a můj příspěvek už byl vlastně mimo.

Odkaz ke komentáři

Stejně Mate/ho nechápu,delá pekné svoje nože a koupí si fík Spyderka!? To snad dělají nepoučení začátečníci nebo ne !? Dal jsi mu Berte nějakého " dočasného" bana nebo definitivu ?

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, bohus76 napsal:

Stejně Mate/ho nechápu,delá pekné svoje nože a koupí si fík Spyderka!? To snad dělají nepoučení začátečníci nebo ne !? Dal jsi mu Berte nějakého " dočasného" bana nebo definitivu ?

On ma jiny mindset, vnima to jako konstrukter, technik. To pak neresis v jaky slejvarne tu ocel vyrobili, ale jestli ji vyrobili dobre. Podobne jako pasaz s plechovkou od piva v romanu Zen and the Art of Motorcycle Maintenance.

Ale v kontextu s jeho dlouhodobym vystupovanim ohledne jeho vlastni tvorby, patentu, klipu ... je tohle fakt k smichu.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Bert napsal:

@runner toto vlákno o nožích jsi navštívil naposled před deseti dny. Nemyslíš, že by bylo fajn věci trochu pospojovat?

Ok, byla to samozřejmě reakce na ten Spyderco fejk a prohlášení "všechno je Čína"🤦

Jak už tady psali jiní. Mate a jeho reakce, tím spíše v kontextu toho co na knife a trochu i tady předváděl, to mi hlava nebere.

Odkaz ke komentáři

Prosím zkušené o radu. Ten můj nožík na který čekám má čepel s oceli D2 což není 100% nerez. Máte někdo zkušenosti jak horké to s tou případnou korozí je? Jestli se mám něčeho bát, nebo to nemám ani řešit. Děkuji 

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to s tou korozí tak horké není, zkrátka lišku jako takovou jsem na D2 neviděl. Někdo řeší kdejake zmatnění, patinu , záleží jestli to chceš jako " pracanta" a nebo leštěnku!? Pro mě je to pracovní nástroj a tam nějaký škrábaneček ( či nepatrné změny co nemají vliv na funkci ) neřeším.

Odkaz ke komentáři

Mam a mal som par nozov z D2 ... nejaka ta korozia tam pri neopatrnom pouzivani vie vzniknut ale je to hlavne esteticka zalezitost, nie ze by to vyhdzavelo do hlbky ako uhlikovka. Proste ta cepel bude flakata a nepomoze to ani posmrdlat hubkou ... akasi patina nazvime to.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...