juk Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Další varianta klipu pro 91 Victorinox. Lamprey91 od https://tortoisegear.com/ Tentokrát pod střenku s fixací za nýt želízek. https://www.kickstarter.com/projects/tortoisegear/lamprey91
Steev Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Tobi Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 3 hodinami, juk napsal: Další varianta klipu pro 91 Victorinox. Lamprey91 od https://tortoisegear.com/ Tentokrát pod střenku s fixací za nýt želízek. https://www.kickstarter.com/projects/tortoisegear/lamprey91 No jo ,kde a za kolik pozakoupit?
juk Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 3 hodinami, Tobi napsal: No jo ,kde a za kolik pozakoupit? Zatím jen upozornění na Kickstarteru, kde pak budou vybírat peníze na realizaci. Zase tak moc ho nepotřebuju, abych si předplácel. Počkám, až bude časem standardně k dostání. Teda asi, vrtá mi to pěkně hlavou 1
zceyee Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) Chápu-li to správně, drží to jen za přilepenou střenku a v tahu se to možná opírá o pin kterej je schovanej? Ahááááááááááá .... Upraveno 24. září uživatelem zceyee
warann Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Ja nevim Bedrichu, koukam na to a mam dojem, ze se i do budoucna spokojim s timhle resenim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 4
cali Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září ... ja myslim ze nie je ani prilepena, len nacvaknuta na pin.
Jarosla.v Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Tak z dimenze paralelní reality svítících potvůrek země středu zvědavých na naše pohanské zvyky jsme se vrátili do prostředí reality normované na míru korektního Evropana to jest pár centimetrů bez pojistky….. Naštěstí na České vsi můžeme řádit dosytosti a tak přidám na večer pár obrázků evokujících slavnou hlášku ; “tohle je nůž” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
Jarosla.v Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Jarosla.v Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
bohus76 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 9 minutami, Jarosla.v napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný Dohnal,copak je zač ? TTD
Jarosla.v Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září dík, Dohnalův damašek, subfosilní dub 6/8tis let, fotku s futrem a míry dodám. S tím dubem dělají Petrové neskutečný pecky není to tak uhlazený jako eben, ale k tomu jejich damachu nebo patině to neskutečně pásne….
Jarosla.v Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září A na víkend kolem ohňů nějaký ty pomocníky na dobroty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jarosla.v Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jarosla.v Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jehlan Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 59 minutami, Jarosla.v napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to je kost z vysoké?
Zlý Jabko Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 3 hodinami, Jarosla.v napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Á, píchátko! Uvidím zítra na Housce?
Jarosla.v Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Kost je z vysoké a Houska mi uniklačeká mne les-dříví, ještě, že jsem nic nevěděl….. už jsem odkládal 2x 1
Prochy68 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Dnes grizzly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
papun Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Tak jsem koupil ten kuchynak za pár kaček. Do ruky je super. Z výroby výborně nabroušený. Zatím spokojenost. Prodávají ho po dvou. Jeden jsem dal tchýni. Beztak jí zrezne . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se