AndyAaron Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Boker Urban Trapper je fajn, ale prijde mi, ze ta cepel blbe drzi ostri.Ja jsem spokojenejsi s o neco vetsim ale lehkym Buckem
Návštěvník YPO Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 musím říct, že ten boker je pěknej .... už sem ho několikrát měl vožralej v košíku, ale dycky z toho sešlo .... mi to méno děsně sere .... boker .... co to kurva je ? .... jak nějaká firma přes kytky .... hrůza ..... prodej to
Maxel Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 musím říct, že ten boker je pěknej .... už sem ho několikrát měl vožralej v košíku, ale dycky z toho sešlo .... mi to méno děsně sere .... boker .... co to kurva je ? .... jak nějaká firma přes kytky .... hrůza ..... prodej to Navíc BOKER tam má přehlasovaný O, což ani nvm jak napsat.Ale pěknej je, to jo. Taky praktickej - už sem se dvakrát bodnul do prstu.Budem se mít rádi myslim.
lazy Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Jo, jo. Není nad vztah zpečetěný krví. Svoji Harpy taky nikdy neprodám :-)
little_w Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Ypo, a videl jsi uz video? Ten chlapek z toho Opinelu dokazal udelat skoro umeleckej kousek. Jsem si rikal, ze by se ti to mohlo libit, kdyz jses ten neoficialni ambasador Opinelu. EDIT: sorry, pokousel jsem se to vlozit nejak mi to nejde. Upraveno 10. října 2017 uživatelem little_w
Návštěvník YPO Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) No... jako dobry akorat nechapu proc kurvi hotovej nuz kdyz se prodavaj polotovary pro kutily .... https://www.trapper.cz/polotovary-opinel/ Ja sem si objednal k jezisku taky jednoho umounence https://www.boutique-opinel-musee.com/couteaux-de-poche/classiques/luxe/n08-black-edition-wenge. plus par dalsich ..... tak to snad klapne Upraveno 10. října 2017 uživatelem YPO
little_w Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Tak to jo. Taky bych to vzal uz hotovy... kdyz je to levnejsi nez nedodelanej polotovar. Ale, kdyby-chyby. Jsem levej, ja bych se akorat porezal, poleptal, obarvil a k necemu prilepil
Tibb Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Opinel mi nesmí přes práh, ale tenhle vypadá docela slibně :-) http://www.noze-pok.cz/limitovany-kapesni-zaviraci-nuz-opinel-vri-8-damascus/
Návštěvník YPO Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 kdo nema doma opinel jakoby nebyl ..... kurva
cali Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Opinel mi nesmí přes práh, ale tenhle vypadá docela slibně :-) http://www.noze-pok.cz/limitovany-kapesni-zaviraci-nuz-opinel-vri-8-damascus/ U mna teda prave naopak. Akonahle z toho skusis urobit nieco viac nez lacny na vyrobu nenarocny zabiklac, idealny na to aby ho clovek v opilosti na cundre niekde nechal, tak Opinel kuzlo u mna rychlo vyprchava.
Chosef76 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Tohle fórum mi byl čert dlužnej, před pár týdny jsem objevil vlákno s nožema a dneska mi pošťák dovezl tohoto krasavce. První moje pořádná kudla....a jsem z ní nadšenej jak malý děcko, mno a taky si asi nadělím pod stromeček tu dark green Mcustu. kuadrát.... Sent from my iPhone using Tapatalk
financ Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Chlapi, jak čistíte ty zluty gauče? Moja to pořídila do obýváku a kombinace tyhle barvy, dvou deti, štěněte a krbů není zrovna dobra volba. Furt je to zasraný
Chosef76 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Chlapi, jak čistíte ty zluty gauče? Moja to pořídila do obýváku a kombinace tyhle barvy, dvou deti, štěněte a krbů není zrovna dobra volba. Furt je to zasranýPhase má velmi odolné potahové látky, vše se dá omýt jen vodou a nezůstanou žádné skvrny. 1-2x do roku přijde profík a za 1k ji ještě pročistí spešl vodním vysavačem....po 2 letech stále jak nová. Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin JJJ Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Nedávno jsem viděl v TV pořad na toto téma, a že se snad dají ty sedačky přetáhnout - očalounit znova jakoukoliv látkou, a prej je to i praktické a můžeš mít každé dva roky (novou - jinou) sedačku...
Martin JJJ Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Chosef76: Dobrá kombinace jak sfiňa....
Povidláček Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Rád bych poprosil zdejší nožaře/kuchaře o radu. Ségry taliánskej přítel bude mít kulatiny, a protože borec prý rád vaří, dala nám ségra tip, že by si přál nějakej spešl kuchyňskej nůž, kterej je z nějaký skládaný ocele a má na sobě takový vlnkování nebo jakýho čerta. Poslala mi foto pro inspiraci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale prý spíš něco asi takovýho (asijskej vzhled?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po čem se mám v obchodě ptát (vlnkatej nůž?) případně nemáte někdo nějakej konkrétní typ k doporučení? Kde to v Praze koupit? Cenovou představu vůbec nemám, ale jejího borce moc nemusím, tak zas nechci příliš zakrvácet. Zkrátka nějakej dobrej poměr cena/výkon Tisíceré díky
Tomas_2002 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 (upraveno) Kvalitnější kuchyňský nůž z damaškové oceli a přitom finančně nevykrvácet, to nejde dohromady Vždyť jenom prachobyčejný kuchyňský kovaný nůž bude stát 2.500,- CZK Tak třeba viz. zde: https://www.kulina.cz/kucharsky-nuz-damasteel-20-cm-pc-wmf/d-81460/?gclid=CjwKCAjwyIHPBRAIEiwAHPS-GKE1lCqRJ3GT07mMVw9zQP1T9fdCIj3vjn6hl2QkanoAdhcq2Oa_VxoCTMkQAvD_BwE WMF je opravdu slušná značka. Ovšem 10.000,- za kudlu pro nějakýho uzenáče, kterej ti pígluje ségru je dost.... Upraveno 13. října 2017 uživatelem Tomas_2002
Povidláček Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 (upraveno) Asi nás na to bude tedy víc co se složíme. Budu muset obejít rodinu. Nebo to hodit na naše přecijen, nejlepší způsob, jak se zbavit problému, je udělat z toho problém někoho jinýho asi si vemu na starost dort Upraveno 13. října 2017 uživatelem Povidláček
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se