Maxel Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) On konkor i docela nevoní (aspoň mně), já bych si ho na nůž nedal.Vyzkoušej všechno co máš doma (indulonu, máslo, jogurt, majonézu... ) a vypracuj tabulku.U každého použitého mazadla posuď chod nože, stupeň patlavosti nože a vypratelnosti kalhot Sry Karlos, ale fuckt ne, na analyticko-pragmatický přístup jsou tu jiný kofři (třeba ty). Já zkusim a uvidim, nebo neuvidim. ? Dík cali, takže sem zas na začátku. Jinak ale já se to nechystal jíst Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Vždyť to byla jen legrace a reakce na indulonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Jsem si dneska udělal vánoce Jinak taky doporučuju nemazat, jen udržovat nůž v čistotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Dík cali, takže sem zas na začátku. Jinak ale já se to nechystal jíst No jest asi nie, ale jedlo si s tym nozom asi rezat planujes ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Já úplně původně myslel čím máznout občas čepel. Robertilos: tak z tohohle mám hrůzu už teď. Žádnou sadu nemám, ale jakmile bude potřeba ho přiostřit, abych to nepodělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 No tak najdu sa taki co tvrdia, ze ropne produkty su pri poziti karcinogenne, takze za mna ak uz mazat noz co prichadza do styku s potravinami, tak naozaj maximlane slaninou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Já úplně původně myslel čím máznout občas čepel. Robertilos: tak z tohohle mám hrůzu už teď. Žádnou sadu nemám, ale jakmile bude potřeba ho přiostřit, abych to nepodělal.Hlavně to nedej brousit kuchařům. Mně dojebali v práci dva nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Ballistol .... vod tý doby co ho mám s tím mažu všechno ..... smrdí to jako borovice lesní, ale po pár dnech to vyčuchne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 CEGY: Otázkou je, jestli to já nepodělám taky tak. Třeba se to s nějakou sadou dá zvládnout. Uvidím, až to bude potřeba. YPO: díky, kouknu po tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Chce to sadu. Jenom kamenem v ruce to nenabrousis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 KMFS je skvělá sada, nehodí se na všechno, ale na zavíráky je super. Na ostatní nože mám šutry. Broušení je radost a relax. Mívám pravidelně vyholené předloktí a už jsem si nožem holil i vousy Jinak na fotce jde o ten nůž - titan + M390 - kus poctivé čínské nožařiny od Real Steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Rozborka done. Na čisto nepomohlo. WD40 taky nic. Pořád jde hodně ztuha. Dík YPO, to vypadá dobře, zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 KMFS je skvělá sada, nehodí se na všechno, ale na zavíráky je super. Na ostatní nože mám šutry. Broušení je radost a relax. Mívám pravidelně vyholené předloktí a už jsem si nožem holil i vousy Jinak na fotce jde o ten nůž - titan + M390 - kus poctivé čínské nožařiny od Real Steel Co to je za kudlu a kde jsi ji bral, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Je to Megalodon z mujnuz.cz. Nůž odeslali v den objednání a druhý den byl doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 tak už to někomu přišlo ? .... chci slyšet dojmy .... Mně to už přišlo (potom, cos tomu tady udělal reklamu, já to objednal a pak jsem si tu přečetl, že to má blbej výbrus a nemáme to kupovat )... Moje dojmy nejsou relevantní, nožům nerozumím a nemám s čím srovnávat. Pocitově - váha fantastická, úchop vzhledem ke konstrukci přijatelný, při pevném stisku kulaté čepičky čepu palcem a ukazovákem nehrozí riziko náhodného stisknutí pojistky v hrsti. Dalo by se s tím účinně bodnout, pokud by se zadní část střenky opřela o dlaň. Jinak ale pocity smíšené, u oceli jsem zvyklý na strukturu kovu, na lehounké stopy obrábění, na světlý lesk kovu. Tady jsou čepel i kovový rám takové matné, lehce našedlé, celkově to trochu spolu s váhou působí dojmem titanu. Chybí mi mikrostopy obrábění. Prostě je to jako být zvyklý na ocelová pouzdra hodinek s pěkným finišem a najednou vzít do ruky damaskosteel nebo tegiment. Pár fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Zdavím vás, poraďte mi prosím nejaký zatvárací nožík s cenou do cca 120 eur. Bude to darček na vianoce ako prvý nôž, takže nechcem zatiaľ ísť do nejakej veľkej sumy. Využitie minimálne, sem tam do lesa, ale skôr na parádu doma. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Jestli nevadí trochu extravagance, pak bych se podíval na Mcusta Tsuchi, třeba v téhle parádní zelené.http://www.jpknife.cz/znacky/mcusta-seki-japan/mc-016-i/mcusta-mc-163d-104/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 https://www.bladehq.com/cat--Manual-Knives--45#filter:price:100:150/sort:price_sort_asc:asc a mas zabavu na odpoludnie,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Nosím Boker urban traper - čepel VG10, střenky titan, neskutečně lehký nožík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se