wizard-ov Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Ultratech je dobrá volba na cvakání ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) Objednal jsem oranžový se zoubkama u moskito.czAž přijde, dám sem foto. Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Teď jsem ho dlouho nemel. On precijen na ten kancl edc vazi docela dost. Kudla je to ale paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 @mAra_: No pěkně jste to těm Moskytům pánové vybílili - ještě že tam amatéři nemají filtr "jen skladem" Apropos, pokud by někdo vybíral a zamotal se do velikostí těch hraček, narazil jsem na tenhle pěkný obrázek (nový Dirac je o fous menší než UTX85): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 To tu je nakažlivé jak virus.. Dneska dorazil můj první pořádnější nožík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Hezký, kdes objednaval prosimte? Já pořad váhám jestli žlutý nebo zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Můj vztah k Sebenze? No uvidíme až budu mít malou. Zatím ta velká prohrává s malým Sinkevichem. Ale nosím to do kanclu, takže je to asi o velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Hezký, kdes objednaval prosimte? Já pořad váhám jestli žlutý nebo zelený Zober zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) @mAra_: No pěkně jste to těm Moskytům pánové vybílili - ještě že tam amatéři nemají filtr "jen skladem" To me taky dost vadilo to jejich filtrování... Naštěstí ten co mi padl do oka měli skladem, takže se mi dost ulevilo, že nemusím čekat na objednání, které ani nevím jak dlouho by trvalo... >P3k mcusta je fajn nožík... Já tu svou ztratil na houbách a dodnes mě to štve. Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 To me taky dost vadilo to jejich filtrování... Naštěstí ten co mi padl do oka měli skladem, takže se mi dost ulevilo, že nemusím čekat na objednání, které ani nevím jak dlouho by trvalo... >P3k mcusta je fajn nožík... Já tu svou ztratil na houbách a dodnes mě to štve.MCustu mám černou od syna k narozeninám a s tím damaškem i velikosti je to ideální EDC , který dost lidem nedá spát. Je to návyková kudlička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Měl bych na vás přátelé dotaz, kdo všechno dělá drátěný klip mimo spyderca? Už dlouho mne to láká vyzkoušet, zrovna na té Mcustě mi klip hodně vadí, i když ji mám dlouho, na ten klip jsem si nezvykl. A ten drát bych ctěl zkusit ale zrovny modely od pavouků které jej mají se mi moc nelíbí, nebo mi to na zkoušku přijde příliš velký rozpočet. Máte nějaký tip? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 ANV mají na svých nozich tak drát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) Hezký, kdes objednaval prosimte? Já pořad váhám jestli žlutý nebo zelený Koupil jsem tadyMá dobré reference tady i na knife.czJe ochotný a rychlý. >P3k mcusta je fajn nožík... Já tu svou ztratil na houbách a dodnes mě to štve.proto jsem si objednal ještě druhou Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 @mAra_: No pěkně jste to těm Moskytům pánové vybílili - ještě že tam amatéři nemají filtr "jen skladem" Apropos, pokud by někdo vybíral a zamotal se do velikostí těch hraček, narazil jsem na tenhle pěkný obrázek (nový Dirac je o fous menší než UTX85):úplně jsem zapomněl, že ještě potřebuji scarab místo trodoona, díky za připomenutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Koupil jsem tadyMá dobré reference tady i na knife.czJe ochotný a rychlý.proto jsem si objednal ještě druhou Tak to mas stesti, v CR uz pry udajne je vsude novejsi verze.Bohuzel pred nejakou dobou jsem objednal a byl zklaman. Klip je horsi na drihe strane, sroubky drzici strenky jen dva, napis nikde.Stale jsem resil jestli jsem neobdrzel fake, ale nakonec mi na origo strankach potvrdili ze se jedna o novou verzi.No a ze dvou obchodu v CR mam info, ze uz tuto starsi nemaji :-(Tak ji nosim bez klipu a premyslim ze si vyrobim aspon nejaky vlastni, hezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Hezký, kdes objednaval prosimte? Já pořad váhám jestli žlutý nebo zelený Jasne ze zlty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Tak to mas stesti, Je to tak, ještě jsem na to přišel zavčasu, a tak jsem si obě kudličky pohlídal. Ten facelift se jim nepovedl.Nový klip vypadá, jako by ho tam šoupli z reklamní prupisky. Ale někomu to třeba bude vyhovovat, protože je na opačné straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Mozna ta strana ano, ale celkove to jeho pridelani. Sroubky zasahuji az do dirky pro provazek. Navic celkove je to kus plechu na necem hezkem.Chybejici napis ozelim, klip jsem sundal, ale ty tri sroubky tam vypadaji lepe. Nozik drzi ale me to pak prijde jako neco krehciho.No kdyby se chtel nekdo zbavit te puvodni verze snad v jakekoliv barve, tak se ho ujmu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Aj ja si uz cvakam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Jasne, ze zltu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se