Gres Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Co takhle Opinel a nechat neco pekneho vypalit? Netusim teda jakyma nastrojema mydlinka disponuje. Jinak do nejake rozumne limitky bych sel taky, pokud to nebude Spiderco, k tomu si nedokazu najit cestu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Tak třeba na nějakou klasiku - bugout, nebo tenacious...to má skoro každý ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Vytuněnej Victorinox se spešl střenkama by byl fajn. Co takhle nahradit některé nástroje těmi hodinářskými? Napadá mě vystěžejkovač, pak třeba nožík na pevná dýnka atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Vytuněnej Victorinox se spešl střenkama by byl fajn. Co takhle nahradit některé nástroje těmi hodinářskými? Napadá mě vystěžejkovač, pak třeba nožík na pevná dýnka atd.Problém môže byť s tým "vystěžejkovačem" - pokiaľ viem, Vinox to nerobí a bolo by to teda na zakázku u niekoho (neviem, či má Vojto na to vybavenie).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Třeba by stačila jen "tyčka" se závitem kam by pasovaly Bergeon hroty. Ale tak to by se musel vyjádřit někdo znalejší, jestli je to byť jen trochu reálné tohle sestrojit :-)Problém môže byť s tým "vystěžejkovačem" - pokiaľ viem, Vinox to nerobí a bolo by to teda na zakázku u niekoho (neviem, či má Vojto na to vybavenie).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Wenger umi vystezejkovac, sem ani netusil a myslel jsem si ze je to chujovina :-)Edit: Ale jak tak na to koukam tak je to celkem humac a ten ?nuz? je zbytecne sirokej... Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Nový mazlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Potřeboval bych do kuchyně nějakou slušnou ocílku, žádný bláto, doporučíte někdo něco? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Potřeboval bych do kuchyně nějakou slušnou ocílku, žádný bláto, doporučíte někdo něco? Díky.každá dobrá ocílka má magnetickou špičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Wenger umi vystezejkovac, sem ani netusil a myslel jsem si ze je to chujovina :-)Edit: Ale jak tak na to koukam tak je to celkem humac a ten ?nuz? je zbytecne sirokej... No tuplem s těma hovadníma "Evo" střenkama... měl jsem placatější Classic, ale pak jsem ve výprodeji u Acronu narazil na "koženou prémiovku":Dneska už je to nesehnatelnej sběratelskej kousek, ale na hodinkové záležitosti funguje perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 každá dobrá ocílka má magnetickou špičkuPodíval bych se na ocílku Dick případně Wusthof.Otazka je,zda chceš oválnou či kruhovou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Tohle vlákno pročítám dlouho. Jednou jsem na něj omylem kliknul, začetl se a říkal si, proč na hodinkovém fóru blbnou s nožema? Vždycky mi stačil malý švýcarák. Mno, co vám budu povídat....už se mi to taky začalo líbit a něco přikoupil. A když drahá poprvé viděla Harpy, tak se ptala, k čemu jako tohle je?...říkám na hovno...., ale je to krásný. Miluju ten orlí drápek. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Miluju ten orlí drápek.Neměl něco podobného Anthony Hopkins v Hannibalovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Mel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 původně prý chtěl civiliana, ale spy u civiliana nestálo o reklamu a pro film by to bylo už příliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Zatím mám tohle složení, snad ještě koupím Mcustu 121G a zamknu to tu... Od shora:Victorinox Outrider, mám ho už 10 let jako EDC, bohužel mnoho nožů sem prodal, protože sem stejně nosil dva... Asi blbost.co? Opinel no.8 inox... Koupen včera, bude do šuplíku v práci Fox 447 SF... Poměrně macek, čepel 9 cm, rukojet 14 cm, tupá špička, onehand, linerlock se zámkem, řezač pásů, hrot na sklo, ta žlutá část je fluorescentní, za dvojku hodně muziky... Mám ho v autě Falkniven S1... Outdoor, je to fultang verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Wenger Bergeon je úplně v pohodě i s Evo střenkama. Stejně to není nůž do kapsy.Fakt je, že light EDC verze jen s vystěžejkovačem na trhu chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Okrem vystrelovakov sa pozrite aj na motyle, s nimi je mozno este viac srandy Toto bola zase rada...Uz 45h cumim na motyle.Znalci, co doporucite niekomu, kto nedrzal motyla v ruke? Skusit nejake zakladne triky, aby sa to dalo nosit v kapse + pouzitelny ako normalny noz. Benchmade 51? 62? Alebo 87 z druhej ruky? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Americkej nůž Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se