martigen Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 V 7. 9. 2020 v 19:31, dawe009 napsal: Jedete někdo? https://www.vystava-nozu.cz Ano, měl bych tam přijet v sobou v cca 14hod - potkáme se na pokec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Small Sebenza 31 už je v Praze na proclení, uvidíme, zda bude do pátku. Po devíti měsících se dost těším a tuším, že přijde mírně zklamání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 před 58 minutami, martigen napsal: Ano, měl bych tam přijet v sobou v cca 14hod - potkáme se na pokec? Budu tam určitě v sobotu, jen ještě nevím v kolik. Jedeme tam dva a ještě nemáme sladěný noty. Ale jinak rád samozřejmě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 V 7. 9. 2020 v 19:31, dawe009 napsal: Jedete někdo? https://www.vystava-nozu.cz taky jdu, v sobotu, nebo muzu i v nedeli, kdyby se nas tam seslo vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 já můžu jen v sobotu mezi tou 14-15:30hod. tak snad se tam potkáme, budu to tu čekovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 před 14 hodinami, Dokusan napsal: Small Sebenza 31 už je v Praze na proclení, uvidíme, zda bude do pátku. Po devíti měsících se dost těším a tuším, že přijde mírně zklamání Měl jsem ji v ruce jen chvíl (micarta inlay), ale přišla mi pocitově lepší než malá 21. Nakonec jsem vzal inkosi, ale i ta 31 byla moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Před hodinou, runner napsal: Měl jsem ji v ruce jen chvíl (micarta inlay), ale přišla mi pocitově lepší než malá 21. Nakonec jsem vzal inkosi, ale i ta 31 byla moc fajn. Díky. Tak uvidíme. Třeba příjemně překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 V 07.09.2020 v 19:31, dawe009 napsal: Jedete někdo? https://www.vystava-nozu.cz Plánuju sobotu odpoledne, ale je to zatim pade na pade. Neděle určitě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Boker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 (upraveno) Jen pro informaci, pokud by to někoho zajímalo (možná už to tady padlo). Clo na nože z USA je 8,5%. Takže celni dluh je pak 8,5% z ceny nože bez poštovného plus 21% z ceny nože a poštovních služeb plus náklady na proclení Upraveno 11. září 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 30% za nic. A to jsem myslel, že je lichva nezákonná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tohle bejt lichva nemůže, protože lichvář Ti jeho prachy půjčí, něco pro Tebe udělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Chlapi, to byl fofr. Střenky a nýty jsou doma. Můžu se pustit do předělávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 tak si to tam uzijte, me dve holky vcera rekli, ze nechtej mezi tolik lidi, rano me ukecavali, at nejedu, ze je hezky a ze se pujdem projet, no hodil jsem udicku do statusu, jestli nekdo nejede z Prahy, ze bych ho svezl, abych mel argument, nikdo nic, tak jsem to zgajloval taky a osedlame tak vsechny elektropohony a vyrazime do ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Tak jsem na ty vystave v Pribrami. Jste tu nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Taky mi přišla pozvánka, ale příroda zvítězila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Jaký to bylo v tý Příbrami? Podepsaly se opatření na zážitku? Myšleno omezený počet lidí uvnitř, roušky a kdoví co ještě? Uvažuju že bych zítra ještě přeci jen jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 před 9 minutami, Waya03 napsal: Jaký to bylo v tý Příbrami? Podepsaly se opatření na zážitku? Myšleno omezený počet lidí uvnitř, roušky a kdoví co ještě? Uvažuju že bych zítra ještě přeci jen jel. hele byl jsem tam poprvé takže neumím srovnat ale mě s to líbilo. vevnitř ve dvou místnostech plno vystavovatelu (roušky povinné) a dole venku (bez rouššk) další vystavovatelé včetně kováře, řezbáře, bushcraft shopu s krakenem, žrádlo, kafe, nějaký oblečení, přívěsky apod. rozestupy nikdo nikde neřešil. Vystavovatelů nožů za hodně a 80% vystavených ruční výroba pevný a nejčastěji lovecký. Také nějaký příšělušenství a polotovary pro výrobu nožů i pouzder.. Příští rok pojedu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 před 1 hodinou, krtenek napsal: Zase jsi byl nedaleko, Daemone. Já měl dneska v lese 5 pevných nožů. Sice mě mrzí ta výstava, ale tohle byl super den Jenom pět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Já nakonec nejel..kamarád bojkotoval kvůli viru a venku bylo krásně, tak jsme šli na houby nakonec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se