Tomáš Kincl Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tohle fórum by měli zrušit, stojí to strašný peníze. Je neuvěřitelný, co za těch pár stovek Číňan dovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 V 9. 7. 2022 v 8:59, Johanes napsal: @Dagoberd koukám že si velký fanda Benchmade Nejenom BM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 V 11. 7. 2022 v 20:52, Tomáš Kincl napsal: Tohle fórum by měli zrušit, stojí to strašný peníze. Je neuvěřitelný, co za těch pár stovek Číňan dovede. To mi povídej, pořídil jsem si novou kudlu jako EDC taky GANZO, model Adimanti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Tohle fórum by měli zrušit, stojí to strašný peníze. Je neuvěřitelný, co za těch pár stovek Číňan dovede. Taky jsem ten FH41 před nějakou dobou pořídil, ale nelíbí se mi ta pojistka, která drží na hraně. Skončil v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Dle tohoto VIDEA chce nějaký čas čepel "vyhazovat" aby si linerlock/framelock sedl. Dělala mi to RAT 1 když byla nová a celkem to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 18 minutami, corve napsal: Taky jsem ten FH41 před nějakou dobou pořídil, ale nelíbí se mi ta pojistka, která drží na hraně. Skončil v šuplíku. a v cem je problem s tou pojistkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 2 hodinami, marecenator napsal: a v cem je problem s tou pojistkou? pojistka je "na hraně čepele" a mohlo by dojít i zavření čepele, kdybys zatlačil na tupou stranu. Já bych to z časových důvodů neřešil neustálým flipováním, ale spíš úpravou lehce zbrousit tu plošku framelocku. Ale začal bych velmi zlehka a postupně zkoušel. Je to sice opruz neustále nůž rozebírat a skládat, ale řešení to je. Horší je, když pojistka zapadá moc. U tohoto mě moc nenapadá co s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 mne prijde, ze pojistka zapada na 75% (nebo tak nejak) a tak je to spravne. Kazdopadne, nozum s liner lockem se vyhybam, tak se ptam, abych byl chytrejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 V 5. 7. 2022 v 21:03, bohus76 napsal: Kecy,nestyď se OK, je doma. Nesnáším to tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Prosím, prodejte mi někdo svého zbytečného Leatherman Squirt Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 V 14. 7. 2022 v 10:05, corve napsal: Taky jsem ten FH41 před nějakou dobou pořídil, ale nelíbí se mi ta pojistka, která drží na hraně. Skončil v šuplíku. Já nemůžu říct křivého slova, u mě sedí na celou šířku. Teda... Kromě toho, že jsem si už stačil ufiknout kus prstů, ale z toho těžko vinit nůž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Tak som si na zaklade tohoto vlakna aj ja kupil nozik...doteraz bol so mnou neustale v taske obycajny victorinox. Tento urcite nie je do vrecka, ale to pri nakupe ani nebolo v plane. Musim sa pochvalit teda: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 @EpsteinBarr Ja myslim, ze do kapsy je. Jinak pekna kudla . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 jé Marku, ty ho ještě máš, to byla tenkrát dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Vojto jo mam. Je dobrej, a nozove nejsem ani moc velkej fluktuant, takze mam dlouhodobe tenhle, Chronomag nozik, kterej nosim fakt rad, dal nezbytnou dvojici RAT a KaBar 4071 kterej je stale muj top h hlediska cena (no, to spis bejvavalo)/vykon. A pak vlastne posledni vzpominku na Spyderco casy, cili Sage v karbonu. Edit: ty cary od fixy od brouseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 mám nový edécéčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 10 hodinami, Strocek napsal: mám nový edécéčko Na homeoffice ideální edc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Měl sem to ještě upřesnit. Mám pro manželku nový EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 1 hodinou, Strocek napsal: Měl sem to ještě upřesnit. Mám pro manželku nový EDC Teď už mi to dává smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Pěkně za sebou, tři motýlci jdou... nejlepší 3 tovární axislocky které znám, čímž mám doufám na příštích pár let vystaráno, zbytek obslouží kuchyňáky, multitooly a švýcaráčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se