moco Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Odesláno 17. února 2020 Dneska to vyprovokovalo i mě a vytáhl jsem plasťáka na první letošní švih... nebolelo to, ale i když jsem měl pocit, že to jelo, tak mi to, podle runtastiku, až tak nejelo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Odesláno 19. února 2020 Nevíte čistě náhodou o někom, kdo jel na kole od pramene Sázavy až do Davle kde se vlévá do Vltavy (nebo opačným směrem) ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Odesláno 20. února 2020 Jako prazak to znam leda z Čerčan do Dalve. Čerčany - Kamenny privoz jezdim vrchem (severne od reky), da se i gravelu.V Kamennym privozu zacina tzv. Posazavska stezka (jizne od reky), je treba jet po ni, severni cast je misty pro kolo nesjizdna (je tam trat). Posazavska stezka je spis na MTB. Celkove pekny romanticky misto, me?ka trempinku.V Petrove opet prejed zpet na severni stranu reky. Jinak ja vetsinou jedu na Jilove, Vrane n.Vltavou, Zbraslav a vracim se tou masakralni cyklostezkou Zbraslav - Praha domu.
Tomas_2002 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Odesláno 20. února 2020 Čus klucí :-) Poraďte prosím nějaký gravel v cenové relaci 30-35k. Je to pro mého otce. Přemýšlel jsem o řezení 1x11, protože mi to přijde konstrukčně jednodušší - on má otec totiž takový zlozvyk, že jeho kola nevidí servis od narození až do smrti ...
Lion Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Odesláno 20. února 2020 (upraveno) Tomas_2002: kupoval sem za cca 32... https://www.kellysbike.com/cs/o-gravel-c703/soot-70-p57995 E: konstrukčně jednodušší to je pouze o jednu páčku a presmykač... Jinak má 1x11 menší životnost než 2x10 ne? Upraveno 20. února 2020 uživatelem Lion
rolas Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Chtěl bych se zeptat těch co mají gravel/cyklokrosové kolo, zda se s tím dá v pohodě jezdit v lehčím terénu/šotolině, respektive odpouští chyby aspoň trochu? Mám 29 HT, ale kolegové mají silničky, tak uvažuji o přechodu, dvě kola nechci z důvodu místa, tak uvažuji o koupi gravelu/cyklokrosového kola a k tomu sadu kol na silnici.
Micey Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 (upraveno) Obecne da, ovsem zalezi na gumach a schopnostech jezdce.. ale da:) Me vic limitujou prevody v kopcich, nez pruchodnost terenem. Upraveno 21. února 2020 uživatelem Micey
moco Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Chtěl bych se zeptat těch co mají gravel/cyklokrosové kolo, zda se s tím dá v pohodě jezdit v lehčím terénu/šotolině, respektive odpouští chyby aspoň trochu? Mám 29 HT, ale kolegové mají silničky, tak uvažuji o přechodu, dvě kola nechci z důvodu místa, tak uvažuji o koupi gravelu/cyklokrosového kola a k tomu sadu kol na silnici.Celokarbon jev pohodě, pěkně to tlumí.Šel bych spíše do endurance silničky a koupil cyklokrosové kola k tomu. Ale to už je o prioritách. Myslím, že tě silnice chytí za srdce a pak budeš nešťastný
Paw Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Jdi do toho , jen si pohlídej průchodnost kol v rámu, abys měl dost místa na široký pneumatiky. Pak je to hodně i o tom, jakej vzorek budeš mít na pneumatikách a jak to podle stylu jízdy nafoukáš. BTW Přijde mně, že i obyčejná karbonová vidlice a hliníkovej rám tlumí líp než lowcost odpružený vidlice na horskejch/krosovejch kolech.
Návštěvník Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Jee Vojto tos mi pripomnel, Bobr Cup byl supr.. a nejlepsi byl rok 2007, skoncili jsme sesty celkove a hlavne byl spousta vody, brod vypadal takhle. Svoji fotku uz bohuzel nemam, todle je z mtbs..870991D4-0FC9-4DBC-A1E6-C7A050ED215B.jpegHezky. Tymovy kolega tam byl rok co jsme jeli 3., oni teda byli i druzi v dolomitech na tom od redbulu. On je taky chameleon a jde mu sned vsechno, dnes jim primarne lita. Nicmene ten triatlon mu sel taky a v kopci se mi ho drzet snad nikdy nepodarilo. Vlastne ani v bazenu a ani v behu :-( ale byl trochu starsi a ja byl tehdy jeste v juniorech a dal jsem to nedotahl :-) My jsme tehdy nebyli ani v prvni 100 :-D a to jsme meli 11. beh a snad 20 lod (a to uz nejel naplno:-D) No a asi 354. moje kolo :-) jsem poslednich 10km slapal pesky vedle.Pak mi to vratili spoluzaci ze stredni, kdyz jsme jeli za skolu Skoda bike v Ostrave- kratka trat a ja dojel 22. A dal jim pres hodinu. (Ja 1:2neco mimochodem, takze to jeli snad 2x tak dlouho skoro). No a pocital se cas posledniho, to jsem byl nastvany. A jeste jsem vyrazel asi z 800. pozice, pac jsem na ne cekal. Dnes bych tyhle veci jel uz jen pro srandu, tehdy jsem to vse bral vazne. Jo a byla zima a cyklisti ten rok nemeli brody...
Gustaf Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Chtěl bych se zeptat těch co mají gravel/cyklokrosové kolo, zda se s tím dá v pohodě jezdit v lehčím terénu/šotolině, respektive odpouští chyby aspoň trochu? Mám 29 HT, ale kolegové mají silničky, tak uvažuji o přechodu, dvě kola nechci z důvodu místa, tak uvažuji o koupi gravelu/cyklokrosového kola a k tomu sadu kol na silnici. nech si HT a kup si užší pláště. Máš to prasť jako uhod
kral083 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Jestli máš na gravla peníze a chceš si udělat radost novým kolem,tak do toho jdi. HT na užších pláštích bude pořád úplně něco jinýho než čistokrevný gravel. To ti radí někdo,kdo má fulla,gravla i silničku a na fulla úspěšně sedá prach :-) Gravla se v lehčím terénu vůbec bát nemusíš. Jasně pohodlný to není,ale o to větší sranda. A na sotoline to letí jako blázen.
Roland Sands Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Jede zítra někdo?https://www.redbull.com/cz-cs/events/bike-chinese-downhill-2020-marosana/
Anela Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Odesláno 21. února 2020 Chtěl bych se zeptat těch co mají gravel/cyklokrosové kolo, zda se s tím dá v pohodě jezdit v lehčím terénu/šotolině, respektive odpouští chyby aspoň trochu? Mám 29 HT, ale kolegové mají silničky, tak uvažuji o přechodu, dvě kola nechci z důvodu místa, tak uvažuji o koupi gravelu/cyklokrosového kola a k tomu sadu kol na silnici.jestli ten HT nevyužiješ, taky doporučuju gravel. přesně jak píše král - není to pohodlné, ale je to zábava.já su happy
rolas Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Odesláno 22. února 2020 Jako já mám ten HT rád, ale když jsem zpětně se díval na trasy, tak většinou to byla silnice a sem tam šotolina/lehčí trail. Další věc co trochu pociťuji jako nevýhodu jsou rovná řidítka, jet na tom 100 km prostě není ideální. No nic teď začíná nejlepší část a to proces vybírání kola, tedy první se musí prodat Cannondale .
rolas Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Odesláno 23. února 2020 (upraveno) Jinak kdo neviděl, tak doporučuji, geniální . Upraveno 23. února 2020 uživatelem rolas
Z. Paul Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Odesláno 23. února 2020 Tohle je taky dobrý .... https://youtu.be/yotOZVELSMc
Roland Sands Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Odesláno 23. února 2020 Tak nakonec 123flek a +- 2pády. Video není moje, jen pro představu jak to tam vypadalo https://www.youtube.com/watch?v=X5gg7rwykXk
Doporučené příspěvky