tenge Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak to bylo vo fous...takhle blbe si to nechat ujet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Twl!!! Kluci děkujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Uz jsem si i rikal, ze nasi zustanou verni tradici na prodlouzeni... uuuufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Bez tech nervu to proste nejde:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Mám já tohle zapotřebí?? Nervy v práci a pak se jdu v klidu dokoukat na konec hokeje za pohodového stavu 4:1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak dík, jsem si to tady po vás přečetl a měl jsem stejný nervy jako kdybych na to sám koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Bomba, mel jsem par infarktu, ale uz brojim na semifinale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak klukum leti gratulace, ja se vzpamatovaval doted, z toho konce. Ted hura na semi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Na semifinále už budu potřebovat Neurol ... , jinak dobrý, sám bych to nezahrál líp :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Ještě že jsem řešil bouračku (vlastní: plechy, plasty, světlo), takže jsem viděl na streamu jen do 4:1 a těch nervů v závěru jsem byl ušetřen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Takze s Finama :-) Proč ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tvl.. Bělorusové vedou nad Švédy... To tam ten Kostitsyn musí pěkně řádit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 nádhernej gol švédů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 http://youtu.be/GGRTKWwXkQw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Chápu ho, že byl nasraný po tvé své chybě, ale bylo to dost trapné a redaktorky mi bylo líto trochu. Jinak doufám, že to dnes bude komentovat Záruba. Mám totiž po dlouhá léta nastudované, že pokud jsme hráli o zlato a komentoval to Dusík, vždy jsme prohráli. Když Dusík komentoval zápas o bronz, tak už to nevadí, ale pokud komentuje zápas ve kterém hrajeme o zlato, nikdy jsme nevyhráli a to sleduju už dlouhou dobu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Rozhovor vtipny, moderatorka se s nim zna a mluvila s nim uz rano. Taky byl dost nastvany, kdyz po jeho hrubce padl gol... Pak se omluvil a moderatorka je ted slavna i ve Finsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tak jsem zvědav jestli dám aspoň poslední třetinu,zatim tomu v práci nic nenasvědčuje.Ale finále s Ruskem by se mi líbilo.Jak za starejch časů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tak je to v prdeli, Záruba je ve Studiu, takže komentuje Dusík a to je hotovo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Tak Kontiola velký palec nahoru za omluvu A ještě taková kravina...se mi dnes dálo, že dá Jarda hatrick :-)) Upraveno 24. května 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Kontiola je borec :-) otevřel jsem si lahvinku jihoafrického bílého a začínáme, do toho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se