Jump to content

Kam na dovolenou - tipy

Drummer

Recommended Posts

@taurus Byli jsme tam se ženou minulý víkend. Spali sme v centru, kousek od mešit, čtvrť Sultan Ahmet. Pozičně skvělý, vše v dochozí vzdálenosti nebo si lze pomoct tramvají.

Zdravim mistni cestovatele. Planujeme s manzelkou na konci zari zkusit s detma Chrovatsko. Hnedka na severu Krk nebo neco pobliz.  Chceme hotel, abysme meli zazemi. Mate nejaka doporuceni? Dik

• 2 weeks later...

Pokud se někdo rád potápí mohu doporučit. Vrátil  jsem se v sobotu, bylo to tam super. Krásné potápění, milý personál. Sice žádný luxus a  kuchyně  na Egypt  skromná-menší výběr (ale dobrá). Ale ten klid a a potápko stálo za to.

https://www.redsea-divingsafari.com/Villages/wadi-lahami

https://goo.gl/maps/uozigALVqBbrTPc46?coh=178572&entry=tt

Kam na zajímavý prodloužený víkend s dvěma dětmi (5+8)? 
Ideálně wellness klasika, bazén, whirpoolka, beauty/masáže, apod. Plus kam vzít děcka na vejlet. 
Něco ve stylu Sklář, Pytloun, Omnia. 

Teď jsem taky koukal na Krkonoše z Polské strany a mám pocit že ty ceny jsou proti špindlu jinde..Asi vyzkouším letos.

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Ahoj, mate nekdo prosim tip na family valecku s atrakcema pro kluky 12 a 10 v Turecku ? Idealne resort bez Rusu. Pokud to teda neni v teto dobe utopie. 

před 4 hodinami, honza71 napsal:

Ahoj, mate nekdo prosim tip na family valecku s atrakcema pro kluky 12 a 10 v Turecku ? Idealne resort bez Rusu. Pokud to teda neni v teto dobe utopie. 

Taková lokace v Turecku, Kypru a Izraeli asi neexistuje 😞

Narazil jsem na info, ze nemecky TUI neposkytuje sve sluzby Rusum. Zkusim se na to zamerit.
Mam ale cim dal tim silnejsi pocit, ze opet vybereme nejaky madarsky lazne. Kluci tam jsou stastny jak blechy a manzelka si vzdycky naramne odpocine. 

Jo a Rusa tam fakt nepotkas 😁

V 4. 6. 2023 v 9:39, paya01 napsal:

Karpacz, Sklarska Poreba. Poláci umí. Ať se jde Špindl vyfotit.

To podepisuju... V Porebě jsem byl vloni, a klidně si to zopakuji.

před 3 hodinami, vaba napsal:

Tak již navolené letenky. Snad již nic nepřijde (poslední akci stejným směrem),zhatil covid.IMG-20230605-WA0005.thumb.jpg.53a2f78f558f574aebfa93ae1185b92e.jpgIMG-20230605-WA0006.thumb.jpg.a0fc11c8c156140423eda1160fe0434b.jpg

Tak už konečně otevřeli hranice, dopadl jsem stejně před covidem 🙂 Čtu teď ty podmínky vstupu a je tam povinná vakcinace, nezjišťoval si jaká doba musí být od poslední dávky? 

před 5 minutami, viders napsal:

Tak už konečně otevřeli hranice, dopadl jsem stejně před covidem 🙂 Čtu teď ty podmínky vstupu a je tam povinná vakcinace, nezjišťoval si jaká doba musí být od poslední dávky? 

Už je vše zrušeno, nic nepožadují.