Waya03 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Odesláno 5. října 2021 @WladimirHezky pěkně! Zrovna jsem se chtěl ptát jestli tohle všechno máš aktuálně najednou No vybral bych si, nejvíce by mě asi lákaly SBGW031.
villain83 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Odesláno 5. října 2021 (upraveno) Ty stary hi-beat jsou fantasticky. Upraveno 5. října 2021 uživatelem villain83
sashator Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Odesláno 5. října 2021 Očividně tě to tíhne k baterkám, což ale zrovna u GS naprosto schvaluju. Moc pěknou cestu jsi ušel
xbraj19 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 @dr.sphinx kdybych byl chytřejší, tak jsem mohl ušetřit
nickolas Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 @xbraj19 ty se ti hodne povedly Ukaz prdel.
JoyStick Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Mě ten ementál asi nikdy nepřestane připadat komickej
warann Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 (upraveno) Asi bych mel napsat do statusu, ze dalsi GS do inzerce uz tenhle tejden davat nemusite. Upraveno 27. října 2021 uživatelem warann
Locky Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 Po kterých si chňapnul? Počítám správně, že už jsou to třetí v řadě?
Frostie Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 @warann no výborně, gratulace. Pak se při vhodné příležitosti pochlub
warann Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 před 18 minutami, Locky napsal: Po kterých si chňapnul? Počítám správně, že už jsou to třetí v řadě? Jo, bohuzel je to tak. Ale kazdy jsou uplne jiny, vzhledove i strojkem. Myslel jsem, ze ted jedny starsi poslu do sveta, ale asi to pocka. Kazdopadne baterky jsem mel naposledy bondovky prodany v roce 14 nebo tak nejak. Tyhle me ale nadchly. Nepochybne by obstaly jako jediny univerzaly.
Kid_A Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 @warann, zcela sdilim tvuj nazor na baterkovy gs. Taky me to prekvapive chytlo:)
prischera Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 @warann gratuluju, mám to úplně stejně. Roky mi baterka nesměla na ruku. A teď mám problém je sundat
warann Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 Právě teď, prischera napsal: @warann gratuluju, mám to úplně stejně. Roky mi baterka nesměla na ruku. A teď mám problém je sundat Vidíš, to jsem ani nevěděl. Já si teď dával cca 2 měsíce detox, pak sem vlezu kvůli radě ohledně dalekohledu (!) a hned koupím tohle. Ale nebylo to úplně imlulsivní, poslední dobou jsem si říkal, že u obou GS co mám (jiný hodinky nemám, teda ještě géčka, ale to je jinde) mi dost chybí lumi. No, každopádně jsou naživo úplně skvělý a vyjma situace pro zcela formální oblekovky jsou i dokonale univerzální. Perfektní velikost (na mou i Tvou ruku), přehledný, zpracování samozřejmě top. Akorát ve vejtahu, kde na ně svítí stropní ledky, jsem začal uvažovat, zda bych nezkusil dodělat antireflex.....ale s tím nemám žádnou zkušenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se